فدای گلوی علی اصغر ....![]()
اره این عکس هم دیروز دیدم
اینم قبلا خودم گذاشتم :
نقش حرمله هم انوش معظمی بازی میکنه که فقط قبلا تو مسافر ری بازی کرده مثه اینکه نویسنده هم هست
چهره اصلیش هم فکر کنم اینه :
سه چهره مختلف براش پیدا شده![]()
ولی اینی که من گذاشتم همون اول از همه شبیه تره :
![]()
وقتی سکانس شهادت علی اصغر سلام الله علیه رو دیدم نتونستم جلوی اشکام رو بگیرم.وقتی خوب توجه کردم متوجه شدم تمام خانوادم هم دارن به اهستگی گریه میکنن...از همه دردناکتر کار امام حسین(ع)بود!خون فرزندش رو به خداهدید داد!خون بچه نونهالش.....اون وقت من حاضر نیستم بخاطر خودم هم که شده دست درمونده ای رو بگیر..ای خدا من چقدر کوچک وضعیفم....
.................................................. ...................
باید جدای از مسائل فنی ودید صرفاتفریح این سریال رو دید.اون وقته که به عمق پیامش پی خواهید برد.
لطفا حذف شود...
Last edited by essi4300; 19-05-2011 at 13:49.
ممکنه انتقاد شما رو یک نفر به نام مدیر یا ناظر پاک کرده نه یک ملت و فرقه و ...
پس نگید انگیزه ی مدیر یا ناظر مساوی انگیزه ی تمامی مشترکان این تاپیک
لطفا حذف شود...
Last edited by essi4300; 19-05-2011 at 13:49.
بهتره اسم این تاپیک به مداحان مختارنامه تغییر نام پیدا کنه.
-----------------
بگذریماما به نظر من نباید بچه رو وارد نبرد میکردن البته به این صورت . ( این یک نظر شخصی میباشد و لطفا وارد حاشیه نکنین نظر رو )
لطفا حذف شود...
Last edited by essi4300; 19-05-2011 at 13:50.
فقط تا این حد بدونید که مختار انتقام گرفته
تمام![]()
دوست عزیز با همه احترام
خیلی متاسفم که اینطوری سطحی فکر میکنید ، شما سریال جومونگ رو شاهد بودین 81 قسمت ما ایرانیا رو به بازی گرفت ، کل چیزی که کره ای ها در باره جومونگ دارن خدای زمین با خدای خورشید و آسمان ازدواج کرد بچه ای کماندار به نام جومونگ پدید اومد حالا اونا 81 قسمتش کردن که برخی معتقدند اینها القای معانی صهیونیستی و ماسونی بود (کاری باهاش ندارم) حالا به نظر شما این سریال که نوعی انتقال فرهنگ تشیع هست اشکالی داره کمی شاخ و برگ بگیره ؟شما ایراد بگیر ولی ایراداتت به پایه های یک مقدسات و غیره توهین نکنه !
نظر شما محترم
ولی این سریال کشور های عربی پخش میشه کشور هایی که ماویه رو خال المومنین و پسرش یزید رو امیر المومنین میدونن از هر فرصتی واسه کوبیدن تشیع و اینا استفاده میکنن ... تو اون کشور ها جایی واسه شناسوندن شمر ها ، یزیدها حرمله ها و... نیست ، باید یک نماد قساوت قلبی در ذهن تماشاگر ایجاد کنن ، چی بهتر از رحم نکردن به یک کودک معصوم که اغراق هم نیست ، کسی که 3 تیر بزنه ، یکی به گلوی کودک 6 ماهه ؛ بک تیر به چشم علمدار، یکی هم به قلب امام حسین ، شکی نداره چجور آدمیه .
دوستان شما دیدتون به این فیلم رو عوض کنین به نظر من این فیلم یک نوع جهش تو فیلم های تاریخی ایران بود ، دیالوگ های این سریال رو شخصا هیچ جا ندیدم حالا من یک نقد میکنم
یک قسمت شمر از دوست خود میپرسه میان گوش و چشمت چند انگشت فاصله هست ؟اون میگه 4 تا !
خب این کلام زیبا و فاضلانه از زبان شمر داره گفته میشه ، ولی من موافق نیستم واسه حیوان صفتانی چون شمر کلام یک معصوم رو به کار ببریم صرفا واسه زیبا کردن دیالوگ:
امام حسن : « میان حق و حقیقت 4 انگشت فاصله است آنچه با چشمت میبینی حق است چه بسا حرف های باطل بسیاری را بشنوی»
کلام آخر: این سریال در یک کلام داره علی وار بودن و نتایجش رو جلوه میده ، از یک طرفم داره یاد میده چطوری عاشورا نهضتی رو ساخت که جامعه شیعه رو پویا کرد .
Last edited by M O B I N; 17-05-2011 at 17:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)