اگه گارانتی داشته باشه، خب اون جایی که ارزون میده رو انتخاب کن به نظر من، ولی کلا چند وقت پیش ارزونتر بود. ای کاش اون موقع میرفتی سراغش.
اگه گارانتی داشته باشه، خب اون جایی که ارزون میده رو انتخاب کن به نظر من، ولی کلا چند وقت پیش ارزونتر بود. ای کاش اون موقع میرفتی سراغش.
سلام و روز بخیر شایدم شب بخیر
اصلا هرچی ، بگذریم
منم امروز 5010 خریدم
5010 dell
cor i5
2.4~2.66
cache 3
ram 4 ddr3
500+ HDD
15.6 WXGA
ATI Radeon 550V 1 GB
Weigh 2.5
CPU (i5-460M) / TL / WB / ( Black )
با یازده ماه گارانتی زیگورات + یک عدد موس لب تاب
مبلغ 999000 ت
فکر کنم خوب خریدم
بعد از اینکه خریدم این تاپیک رو پیدا کردم
الان هیچ ویندوزی روش نصب نیست
از الان چکار باید بکنم ؟
چی ویندوزی روش نصب کنم ؟
درایور رو از کجا دانلود کنم ؟
من دانشجوی دانشگاه مجازی هستم و همش پایه کامپیوتر هستم بازی هم زیاد می کنم + وب گردی
از خریدم با دیدم این تاپیک خورسند شدم
دست همه دوستان درد نکنه که برای این تاپیک زحمت کشیدن و جواب این همه رو دادن
فکر کنم .
لطفا به منم کمک کنید من می ترسم ناشی بازی دربیارم
مبارکتون باشه
اولین کار نصب ویندوز 7
به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید لینک مربوط به درایورها در پست 7 نوشته شده
برا اینکه زودتر کارتون راه بیوفته یه سری درایور ها رو دوستمون آپلود کردن ، این لینک رو ببینید
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5553273&postcount=1338
شکل مدل های مختلف این لپ تاپ (5010) با هم فرق داره ؟!
رنگ پشت ال سی دی چطور ؟!
Last edited by "R E Z A"; 28-10-2010 at 19:40.
شکلش فرق نداره فقط رنگ در لپتاپ فرق داره!!
یه مدلی هست نمی دونم چرا اکثر سایتا به اسم 5010 عکسشو گذاشتند که قیافه و طراحی درش با این مدلی که ماها داریم فرق داره ولی من تو بازار پرسیدم گفتند که مدلش یه چیز دیگه است و مشابه همین هاست!! ولی خود 5010 اصلی نیست!!
دوستان من امروز و بعد یک روز از خریدش که اومدم آفیس نصب کنم تازه متوجه شدم کیبردش غیر عادیه.یعنی به نظر میاد عربیه چون پژگچ نداره و ردیف پایینی حروف قروقاطیه و فقط کلیدهای "ر" و "و" درست سر جاشونن.برنامه ای هستش که بشه جای حروف رو عوض کرد و اونا رو درست با نوشته های روی کیبرد تنظیم کرد؟بعدشم از دیروز همش یه دستمال دستمه مدام دارم تمیزش میکنم چقدر اثر انگشت راحت روش میمونه!!
Last edited by Makan_noor; 28-10-2010 at 22:38.
در مورد اثر انگشت فقط می تونم بگم :
تنظیمات مربوط به زبان و کشور را از کنترل پنل درست تنظیم کردید؟؟ اولین باره میشنوم کیبورد اینطوری درهمه!!
به هر حال این کیبورد استاندارد فارسی برای ویندوز هفت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.نه کیبورد من در حقیقت درسته و تو on-screen هم به همین شکله.مشکل من حروف فارسیه که روی کلیدها نوشته شده.مثلا روی کلید N نوشته شده "ی" در حالی که باید نوشته شده باشه "د" و تو word هم حرف "د" تایپ میشه و مشکلی نداره و به همین صورت روی B نوشته "ل" در صورتی که باید "ذ" باشه.جای حروف پ ، ژ ، گ ، چ هم وجود ندارن حروف دیگه ای نوشته شده و خلاصه یه ده دوازده تایی حروف جا به جا هستن.یعنی کس دیگه ای اینجا این مشکل رو نداره؟
Last edited by Makan_noor; 29-10-2010 at 00:38.
اینطوری که شما میگید پس مشکل از چاپ حروف روی دکمه هاست!! از زیگورات گرفتید؟؟ بهشون بدید بگید دکمه هاروتعوض کنه!! کاری نداره دونه دونه از جا میکنن یکی دیگه میذارن جاش!
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
بچه ها!! میشه یه زحمتی بکشید و اینجا نتیجه رو اعلام کنید؟؟
وقتی با لپتاپ میاید اینترنت ، یاهو هم باز ، یه موزیک در حال اجرا!! برید Task Manager ببینید مقدار رم اشغال شده چقدره؟؟
تو این حالتی که ذکر کردم ( که به نظرم سبک ترین حالته ) میزان رم مشغول منو زده 1.20 گیگ !! یکم انگار برام غیرعادیه!! واسه شماهام همینقدره؟؟
با سلام N مربوط به سی پی یوهای اینتل هست و M مربوط به سی پی یوهای Amd
و کلا کانفبگ های مختلف 5010 میتونید در این pdf ببینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)