خوش اومدینمی خوام بدونم اونجا مخابرات 512 میده ؟ واینکه سرعت دانلود 512 چنده ؟
بله-اشتباه نکنم 60
خوش اومدینمی خوام بدونم اونجا مخابرات 512 میده ؟ واینکه سرعت دانلود 512 چنده ؟
بله-اشتباه نکنم 60
نه همین نا محدود جدیدا
به خاطر همین می گم مشکوکه چون نباید سرعتش تا 230 بره
احتمال من اینه که اینا اومدن به فرض به جای این که یه سرویس 512 بدن به 10 نفر یه سرویس دو مگ رو بدن به نفر
40 نفر یا یه همچین چیزی!!!!
کلا مشکوکه !!!!!
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
سلام رفیق خوش اومدی قدمت رو چشم کاری داشتی بگو در خدمتیم
بله مخابرات کرمانشاه تا 512 رو راحت می ده برای یه مگ هم یه خورده صحبت کردن لازمه که کاری نداری
سرعت دانلود 512 هم حدود 62 63 هست
100 % مشکوکه به نظر من اینا قصدشون از این کارا اینه که مشتری جذب کنن ، 2 ماه بعد که مشتری جمع کردن سرعت رو برمیگردونن به حالت اصلی
الان تو تاپیک پارس آنلاین چند نفر از این سرویس ها گرفتن ، بقیه هم جوگیر شدنمیخوان از این سرویس ها بگیرن و ............
دقیقا همینه
یه دلیل دیگه برای مشکوک بودن
نیگاه کنین آسیاتک دونوع نامحدود داره یکی با قیمت های جدید یکی با قیمت های قبلیش
خوب به نظر من این شرکت ها دلشون برای کاربر نسوخته که بیان سرعت بالاتر ببندن!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال:
این که میگن 1 به 10 شیر میکنن یعنی چی؟
سلام بر همشهریان
من مشترک اینترنت مخابرات ام مشکلم اینه که در حالی که مودم رو set کردم اما چراغ اینترنتم خاموشه البته با همین تنظیمات دو سه ماه تو حالت auto وصل بودم اما الان مجبورم با کانکشن وصل بشم
1-کسی این مشکل رو نداره
2-راه حل نداره که درست بشه
پیشاپیش ممنون به خاطر جواب
یعنی یک خط رو بین ده نفر به اشتراک میذارن و بسته به میزان استفاده این ده نفر سرعت نوسان داره
والا تعریف درست و دقیقی از طرف سازمان یا ارگان رسمی منتشر نشده ولی مفهوم کلیش اینه
سرویسی که شما داری با 10 نفر دیگه شریکی استفاده می کنی
مثلا اگه الان سرعت 256 گرفتی با ده نفر دیگه که 256 دارن روی یه خط با سرعت 256 هستین حالا اگه همه با هم استفاده کنن سرعت تقسیم بر 10 می شه که یعنی فاجعه!!!!!!
تحلیل افراد مسئول هم اینه که خیلی کم پیش میاد که هر 10 نفر با هم استفاده کنن !!!!!!!!!!!
حالا فقط فرض کن تو یه گروه 10 نفری یه نفر یا دو نفر خوره دانلود باشه و بزاره 24 ساعته برای دانلود !چی میشه!!!!
دیروز که زنگ زدم دختره گفت که هنوز ارائه نمیشه.از هفتم به بعد .من بگیرم خبرتون میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)