تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 946 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

10 تروجان جدید

اگر آنتی ویروستون فایل InfoBoan_business_s را شناسایی نمیکنه با قبول کردن ریسکش اجراش کنید چون درجۀ خطرناک بودنش خیلی بالاست.

نتیجۀ اسکن در VT تا این لحظه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یکی از لینک های زیر را برای دانلود انتخاب کنید.

کد:
    کد:
    پسورد: 123
    نتایج اسکن با کومودو

پایان گزارش تصویری

2. 4 کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

16 کرم, تروجان و Fake-AV جدید

اینم یک بستۀ 16 تایی براتون, دیگه تعداد زیاد بود وقت نکردم در VT اسکن کنم. بالاخره دوستان لطف میکنند و نتیجه ها رو هر دفعه میگند و یا عکس هاشون رو بعنوان سند میزارند تا جای حرفی باقی نمونه

این نتیجۀ آنلایز فایل setup.exe در CIMA هست.
    کد:
    البته همانطور که قبلا هم گفتم این نمونه ها برای این نیست که بدونیم کدوم آنتی ویروس با دیتابیس شناسایی میکنه بلکه به نظر من باید بدونیم که اگر آنتی ویروس شناسایی نکرد میتونه باز هم موقع اجرا از آسیب رسیدن به سیستم کاربران جلوگیری بکنه یا خیر. مثل همون محافظتی که Outpost انجام داد. یعنی میگه Block کردم اما پشت صحنه تروجان فعال میمونه و کار خودش رو میکنه.

یکی از لینک های زیر را برای دانلود انتخاب کنید.

کد:
    کد:
    پسورد: 123
    نتایج اسکن با کومودو

پایان گزارش تصویری 2

4. 4 کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

گزارش تصویری از اجرا کردن ویروس و فیک ای وی ها با غیر فعال کردن فایل آنتی ویروس و پروتکشن کسپرسکای

سلام دوستان

مهران جان من پروتکشن کسپر و غیر فعال کردم و فقط ماژول های proactive defence و system watcher رو فعال گزاشتم و البته application control
    و این ویروس ها رو اجرا کردم
    کسپر بیشنر فایل هارو بلاک کرد

ولی فکر کنم تست کردنم بدرد خودم میخوره

لینک دانلود:
    کد:
    موفق باشید

6. 5 کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه masoudm989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

10 تروجان جدید پست 1383

16 کرم, تروجان و Fake-AV جدید پست 1384

8. 4 کاربر از masoudm989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

گزارش تصویری از اجرا کردن ویروس و فیک ای وی ها با غیر فعال کردن فایل آنتی ویروس و پروتکشن کسپرسکای

سلام دوستان

مهران جان من پروتکشن کسپر و غیر فعال کردم و فقط ماژول های proactive defence و system watcher رو فعال گزاشتم و البته application control
    و این ویروس ها رو اجرا کردم
    کسپر بیشنر فایل هارو بلاک کرد

ولی فکر کنم تست کردنم بدرد خودم میخوره

لینک دانلود:
    کد:
    موفق باشید

jax عزیز مرسی از تهیه این گزارش.
    نکته ای که من باید بعد از تشکر ازتون بهش اشاره بکنم اینه که Safrun یا همان sandbox در کسپرسکی حالت sandbox در کمودو با تنظیمات untrusted رو داره. شما وقتی برنامۀ سالم و یا تروجانی را در safrun اجرا بکنی با محدودیتی که کسپرسکی در safrun ایجاد میکنه این برنامه ها و یا حتی مخربها قابل اجرا شدن نیستند. به همین دلیله که این مخربها نمیتونند اجرا بشند.

اگر بخواهید عکس العمل کسپرسکی را ببینید یکی از راههایی که میتونید ازش برای اجرا کردن نمونه ها استفاده کنید اینه که با دیپ فریز یا Returnil سیستم را اول بصورت یک سیستم مجازی در بیارید تا ویروسها و نمونه های آلوده محدودیتی برای اجرا شدن براشون بوجود نیاد اونوقت اونها رو بدون کلیک راست کردن و انتخاب گزینۀ safrun اجرا کنید. تا اگر مشکلی هم بوجود اومد و مخربی تونست خرابکاریهاش رو بکنه با ریستارت کردن سیستم همه چی به حالت اول برگرده.

البته من دیپ فریز رو پیشنهاد نمیکنم اما Returnil برنامۀ مناسبیه و رایگان هم هست.
    اینو به این دلیل گفتم چون همونطور که از عکس های دوستان میبینید نمونه ها اجرا میشند و مشکلی در اجرا شدنشون وجود نداره. شما اگر حتی برنامۀ و فایل ستاپ یکی از برنامه های سالم مانند یاهو مسنجر را با saferun اجرا کنید اون هم به مشکل بر میخوره چون نمیتونه آزادانه عمل کنه.

موفق باشید.

---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------

10 تروجان جدید پست 1383

16 کرم, تروجان و Fake-AV جدید پست 1384

masoud جان مرسی,
    چی شد بر گشتی بیت دفندر؟ دیدی VBA32 توی این نمونه ها کم آورد؟

10. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

نتایج اسکن با کومودو

پایان گزارش تصویری 2
    با این پیغام بالا در کمودو خیلی حال میکنم. میگه هم ایزوله اش کردم و هم این جونوره میخواد حملۀ buffer overflow بکنه

12. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه masoudm989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

masoud جان مرسی,
    چی شد بر گشتی بیت دفندر؟ دیدی VBA32 توی این نمونه ها کم آورد؟
    عملا میخواستم ببینم کاشف استاکس چه جور انتی ویروسیه ،اینترفیسش خیلی ابتدایی بود تنظیماتش خیلی ساده و ابتدایی هست ، هوش مصنوعیش عملا کشکه(استنباط من اینه نظر اساتید محترمه)،بغیر از دیتابیس هیچ ابزار دفاعی دیگه ای نداره

14. 4 کاربر از masoudm989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مسعود جان سلام.ميگم اسم شما را بايد گذاشت تستر انتي ويروس نه تست كننده ويروس.چاكر داش مسعود هم هستيم

---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------

جكس عزيز فيلم خوبي بو فقط حيف كه جلوه هاي ويژه نداشت.چاكر داش جكس
    آره عزیز اینطوری خیلی خوبه که دوستان هر کدوم از یک آنتی ویروس استفاده میکنند و نتیجه ها گذاشته میشند.
    اگه همه مون از 1 نوع آنتی ویروس استفاده میکردیم اونوقت فرق بین آنتی ویروسها رو دیرتر متوجه میشدیم. اما الان فرقهاشون با سند در این تاپیک گذاشته میشه تا دوستانی که میخوان آنتی ویروس سیستمشون رو انتخاب کنند بهتر بتونند نتیجه گیری کنند.

البته این نکته را هم که انتخاب یک آنتی ویروس فقط شناسایی نیست را هم باید در نظر گرفت, یوزر فرندلی بودن, کمتر استفاده کردن از منابع سیستم, آپدیت های کم حجم برای دوستانی که اینترنت پر سرعت ندارند, آپدیت آفلاین راحت و نه مثل بعضی آنتی ویروسها که باید هفت خان رستم رو رد کنی تا بتونی از آپدیت هاش بک آپ بگیری و غیره.. همه تاثر گذارند

16. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

نتیجۀ اسکن بعد از گذشت 12 ساعت از گذاشتن نمونه ها در این تاپیک با Avira AntiVir

نتیجۀ پست 1383

نتیجۀ پست 1384

18. 6 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

آره عزیز اینطوری خیلی خوبه که دوستان هر کدوم از یک آنتی ویروس استفاده میکنند و نتیجه ها گذاشته میشند.
    اگه همه مون از 1 نوع آنتی ویروس استفاده میکردیم اونوقت فرق بین آنتی ویروسها رو دیرتر متوجه میشدیم. اما الان فرقهاشون با سند در این تاپیک گذاشته میشه تا دوستانی که میخوان آنتی ویروس سیستمشون رو انتخاب کنند بهتر بتونند نتیجه گیری کنند.

البته این نکته را هم که انتخاب یک آنتی ویروس فقط شناسایی نیست را هم باید در نظر گرفت, یوزر فرندلی بودن, کمتر استفاده کردن از منابع سیستم, آپدیت های کم حجم برای دوستانی که اینترنت پر سرعت ندارند, آپدیت آفلاین راحت و نه مثل بعضی آنتی ویروسها که باید هفت خان رستم رو رد کنی تا بتونی از آپدیت هاش بک آپ بگیری و غیره.. همه تاثر گذارند
    مهرا جان سخنت و كارت درست است و من تو اين تست ها ونتايجي كه شما وديگر كاربران اين سايت گذاشتيدالان فهميدم كه كدام ضدويروس قوي وبايد از كدام يك استفاده كرد.

20. 5 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •