نتایج اسکن با کومودو
پایان گزارش تصویری
نتایج اسکن با کومودو
پایان گزارش تصویری
نتایج اسکن با کومودو
پایان گزارش تصویری 2![]()
گزارش تصویری از اجرا کردن ویروس و فیک ای وی ها با غیر فعال کردن فایل آنتی ویروس و پروتکشن کسپرسکای
سلام دوستان
مهران جان من پروتکشن کسپر و غیر فعال کردم و فقط ماژول های proactive defence و system watcher رو فعال گزاشتم و البته application control
و این ویروس ها رو اجرا کردم
کسپر بیشنر فایل هارو بلاک کرد
ولی فکر کنم تست کردنم بدرد خودم میخوره
لینک دانلود:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
10 تروجان جدید پست 1383
16 کرم, تروجان و Fake-AV جدید پست 1384
![]()
jax عزیز مرسی از تهیه این گزارش.
نکته ای که من باید بعد از تشکر ازتون بهش اشاره بکنم اینه که Safrun یا همان sandbox در کسپرسکی حالت sandbox در کمودو با تنظیمات untrusted رو داره. شما وقتی برنامۀ سالم و یا تروجانی را در safrun اجرا بکنی با محدودیتی که کسپرسکی در safrun ایجاد میکنه این برنامه ها و یا حتی مخربها قابل اجرا شدن نیستند. به همین دلیله که این مخربها نمیتونند اجرا بشند.
اگر بخواهید عکس العمل کسپرسکی را ببینید یکی از راههایی که میتونید ازش برای اجرا کردن نمونه ها استفاده کنید اینه که با دیپ فریز یا Returnil سیستم را اول بصورت یک سیستم مجازی در بیارید تا ویروسها و نمونه های آلوده محدودیتی برای اجرا شدن براشون بوجود نیاد اونوقت اونها رو بدون کلیک راست کردن و انتخاب گزینۀ safrun اجرا کنید.تا اگر مشکلی هم بوجود اومد و مخربی تونست خرابکاریهاش رو بکنه با ریستارت کردن سیستم همه چی به حالت اول برگرده.
البته من دیپ فریز رو پیشنهاد نمیکنم اما Returnil برنامۀ مناسبیه و رایگان هم هست.
اینو به این دلیل گفتم چون همونطور که از عکس های دوستان میبینید نمونه ها اجرا میشند و مشکلی در اجرا شدنشون وجود نداره. شما اگر حتی برنامۀ و فایل ستاپ یکی از برنامه های سالم مانند یاهو مسنجر را با saferun اجرا کنید اون هم به مشکل بر میخوره چون نمیتونه آزادانه عمل کنه.
موفق باشید.
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
masoud جان مرسی,
چی شد بر گشتی بیت دفندر؟ دیدی VBA32 توی این نمونه ها کم آورد؟![]()
با این پیغام بالا در کمودو خیلی حال میکنم. میگه هم ایزوله اش کردم و هم این جونوره میخواد حملۀ buffer overflow بکنه![]()
عملا میخواستم ببینم کاشف استاکس چه جور انتی ویروسیه ،اینترفیسش خیلی ابتدایی بود تنظیماتش خیلی ساده و ابتدایی هست ، هوش مصنوعیش عملا کشکه(استنباط من اینه نظر اساتید محترمه)،بغیر از دیتابیس هیچ ابزار دفاعی دیگه ای نداره
آره عزیز اینطوری خیلی خوبه که دوستان هر کدوم از یک آنتی ویروس استفاده میکنند و نتیجه ها گذاشته میشند.
اگه همه مون از 1 نوع آنتی ویروس استفاده میکردیم اونوقت فرق بین آنتی ویروسها رو دیرتر متوجه میشدیم. اما الان فرقهاشون با سند در این تاپیک گذاشته میشه تا دوستانی که میخوان آنتی ویروس سیستمشون رو انتخاب کنند بهتر بتونند نتیجه گیری کنند.
البته این نکته را هم که انتخاب یک آنتی ویروس فقط شناسایی نیست را هم باید در نظر گرفت, یوزر فرندلی بودن, کمتر استفاده کردن از منابع سیستم, آپدیت های کم حجم برای دوستانی که اینترنت پر سرعت ندارند, آپدیت آفلاین راحت و نه مثل بعضی آنتی ویروسها که باید هفت خان رستم رو رد کنی تا بتونی از آپدیت هاش بک آپ بگیری و غیره.. همه تاثر گذارند![]()
نتیجۀ اسکن بعد از گذشت 12 ساعت از گذاشتن نمونه ها در این تاپیک با Avira AntiVir
نتیجۀ پست 1383
نتیجۀ پست 1384
![]()
مهرا جان سخنت و كارت درست است و من تو اين تست ها ونتايجي كه شما وديگر كاربران اين سايت گذاشتيدالان فهميدم كه كدام ضدويروس قوي وبايد از كدام يك استفاده كرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)