تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 451 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

منظورتون همین خطوط راه راه هست که روی تصویر می افته؟ اینها با چشم عادی روی لپ تاپ من بی هیچ عنوان دیده نمیشه. اما با دوربین دیده میشه و کاملا هم طبیعی هست نمی دونم چطور اونجا یکی به شما گفته خرابه!! این خطها در بعضی ال سی دی ها وقتی با دوربین نگاه می کنید دیده میشه (ممکنه در بعضی هم دیده نشه) و به دلیل تفاوت تعداد فرم در ثانیه در دوبین و ال سی دی هست. وقتی نور زیاد میشه باز هم خطوط هستند اما فقط کمتر دیده میشند!
    اگر شما با چشم عادی نمیبینیش اصلا نگران نباش و ال سی دی شما هیچ موردی نداره. با چشم معمولی هم اگر بری خیلی از جلو بخوای ریز بشی و پلک هم نزنی خواه نا خواه چشم اذیت میشه و پرشهایی رو مشاهده میکنید. اگر به هر وسیله ای که نور داره خیلی از نزدیک و بدون پلک زدن نگاه کنید چشم شما اذیت میشه و همین اتفاق براش می افته
    شما از فاصله مناسب و به صورت طبیعی به ال سی دی نگاه کن احتمال زیاد هیچ موردی ال سی دی شما نداره مگر اینکه به صورت واضح حتی از فاصله دور این خطوط قابل رویت باشه که اونوقع میشه گفت ایراد داره.....
    آخه واسه من از رو 90 % به پایین شروع میشه این مشکلش
    ضمنا من رو pc lcd نگاه کردم با دوربین اصلا پرش نداره
    پس چرا این داره آخه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آخه تعداد فریمها در هر ال سی دی و کلا تکنولوژی متفاوت هست من با دوربین از ال سی دی های مختلف قبلا عکس گرفتم و بعضی ها پرش یا خطوط داشتند و بعضی ها نه... که مثلا ال سی دی سونی سری x که ال سی دی بسیار عالی هست این خطوط با دوربین دیده میشد دلیلش هم فقط تفاوت در تعداد فریم و یک سری چیزهایی هست که با چشم عادی دیده نمیشه و شرکت هم براش چشم عادی مهمه نه چیز دیگه....

اینکه نور کم میشه بیشتر دیده میشه اینها همه طبیعی هست. شما فقط اگر از فاصله طبیعی با چشم عادی چیزی نمیبینی خیالت راحت ال سی دی هیچ مشکلی نداره خطوطی که شما میبینین روی ال سی دی من هم با دوربین دیده میشه خودم الآن تست کردم

3. 2 کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پوریا جان ، من هم الان با دوربین موبایلم تست کردم ، برای من هم همینطور دیده میشه و دوستمون نیکویی ، توضیح داد که وقتی سرعت نمونه برداری دوربین با ال سی دی یکی نباشه این اتفاق می افته که فکر می کنم تو ضیح منطقی و درستیست ، مهم اینه که با چشم قابل تشخیص نیست و باید بگم سرعت 60 هرتز برای مانیتور های ال سی دی استاندارد هست و من تا به حال ندیدم بالاتر از 60 هرتز (البته دنبالش هم نبودم اما اونهایی که دیدم 60 هرتز بودن) مهم اینه که حتی وقتی روشنایی صفحه رو در پایین ترین حالت هم می گذاریم ، تصویر با چشم طبیعی ، پایداره و هیچگونه موج و یا مشکلی نداره! و البته واقعا چشم رو هم زیاد خشته نمیکنه !
    شما با سی آر تی ظاهرا زیاد کار نکردی که به این میگی خسته کننده به نظر من که خوب و قابل قبوله .

5. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

واسه هارد اکسترنال اگر بخواهید سرعت بالا داشته باشید یا باید هاردتون از طریق پورت eSata به لپ تاپ وصل بشه و یا USB 3.0. اگر لپ تاپتون مثل مال من USB 3.0 نداره میتونید یک کارت PCI-Express تهیه کنید که 2 تا ورودی USB 3.0 رو بهتون میده. من مدل زیر رو که در لینک زیر معرفی کردم سفارش دادم و تا چند روز دیگه به دستم میرسه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از تهیه PCI-Express باید هاردی رو بخرید که حتما USB 3.0 داشته باشه وگرنه سرعت در همون USB 2.0 باقی میمونه. سرعت و تفاوت وصل کردن هارد از طریق پورتهای USB2.0 , eSATA و USB 3.0 رو میتونید در عکس زیر ببینید.

هارد های SSD هم اگر حجمشون 256 گیگ باشه و برند خوبی مانند Intel یا OCZ را انتخاب کنید تقریبا قیمتی در حدود 1 ملیون (سوئد) دارند. و اگر حجم 480 گیگ از برند OCZ را انتخاب کنید قیمتش میشه حدودای قیمت N61JQ
    دست گلت درد نکنه مهران جان .

والا اینجوری که شما میگی باید دور SSD رو خط کشید !! البته برای من 70GB یا اگه باشه 40/50 هم بسه چون میخوام همه چی رو روی External بریزم.

ولی خودمونیم عجب چیزیه این USB 3 !!

راستی سرعت خوده EC مگه چقدره که برای USB 3 میشه ازش استفاده کرد !!؟؟

صدای اسپیکرهاش نسبت به مدلهای قبلی ایسوس بهتر شده. همچنین نسبت به خیلی از لپتاپهای دیگه. ولی سونی بلندگوهای قویتر و بهتری داره! من خودم عملا مقایسه کردم.
    در عین حال از هیچ لپ تاپی توقع کیفیت بالا با این اسپیکرها کوچک رو نداشته باش....
    داداش دیگه اونقدر هم مبتدی نیستم !!

دستت درست
    نه بابا! من امروز 1450 قیمت دارم 061v رو در شیراز............
    با تهران 10T فرق داره.
    Last edited by SamGun; 19-08-2010 at 09:07.

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان منم 10 روزيه كه n61 گرفتم با پسوند 007v با هارد 500 و بدون blue ray و با گارانتي ويستا اگه سوالي هست در خدمتم!
    راستي ديروز داشتم تو پارسيان چرخ ميزدم چشم افتاد به eee stick دسته هاي بازي كه دو رنگ مشكي و سفد داشت و وايرلس هم بود خيلي باهاش حال كردم چون هم ماله خود ايسوس بود هم طراحيش قشنگ بود قيمتشم 55000 زده بود!
    کد:

---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------

Eee Stick در واقع یک ابزار ابداعی برای انجام بازیهای رایانه ای است که از طریق آن کاربران قادر خواهند بود تا سریع تر حرکات دست خود را به بازی منتقل کنند. Eee Stick شامل یک دسته فعال سازی، یک دسته مسیریابی و همچنین یک سخت افزار مخصوص GHz RF 2.4 می باشد. این سخت افزار در واقع یک شعاع حرکتی 10 متری را برای کاربر فراهم می آورد و آزادی عمل بیشتری به کاربر در حین انجام بازی می دهد.
    Last edited by enriquelover; 19-08-2010 at 01:39.

8. این کاربر از enriquelover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان منم 10 روزيه كه n61 گرفتم با پسوند 007v با هارد 500 و بدون blue ray و با گارانتي ويستا اگه سوالي هست در خدمتم!
    راستي ديروز داشتم تو پارسيان چرخ ميزدم چشم افتاد به eee stick دسته هاي بازي كه دو رنگ مشكي و سفد داشت و وايرلس هم بود خيلي باهاش حال كردم چون هم ماله خود ايسوس بود هم طراحيش قشنگ بود قيمتشم 55000 زده بود!
    کد:

---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------

Eee Stick در واقع یک ابزار ابداعی برای انجام بازیهای رایانه ای است که از طریق آن کاربران قادر خواهند بود تا سریع تر حرکات دست خود را به بازی منتقل کنند. Eee Stick شامل یک دسته فعال سازی، یک دسته مسیریابی و همچنین یک سخت افزار مخصوص GHz RF 2.4 می باشد. این سخت افزار در واقع یک شعاع حرکتی 10 متری را برای کاربر فراهم می آورد و آزادی عمل بیشتری به کاربر در حین انجام بازی می دهد.
    داداش مبارکت باشه . اخ نمیدونی که چقدر دوست داشتم الان جای تو بودم .....
    اقا میتونی باس رمتون رو یه نگاهی بندازی با برنامه مخصوص ؟ تو همین تاپیک صفحات اول هست . دور هاردتونو روی جعبه نوشته؟ 7200 هست دیگه ؟ چند گرفتی؟؟
    ممنون

10. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش مبارکت باشه . اخ نمیدونی که چقدر دوست داشتم الان جای تو بودم .....
    اقا میتونی باس رمتون رو یه نگاهی بندازی با برنامه مخصوص ؟ تو همین تاپیک صفحات اول هست . دور هاردتونو روی جعبه نوشته؟ 7200 هست دیگه ؟ چند گرفتی؟؟
    ممنون
    قربونت داداش ! باس رم 1333 هستش! ولي دور هارد رو رو جعبه نداره! نميدونم از كجا ببينم شما بگو چه كنم من برات نيگا كنم!
    من گرفتم 1300 ولي ميشه كمترم گرفت اگه زرنگ باشي!

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

قربونت داداش ! باس رم 1333 هستش! ولي دور هارد رو رو جعبه نداره! نميدونم از كجا ببينم شما بگو چه كنم من برات نيگا كنم!
    من گرفتم 1300 ولي ميشه كمترم گرفت اگه زرنگ باشي!
    دور هارد این لپ تاپ 5400 هست.کاملا" مثل PRO64 هست.توی برنامهی everest میتونی ببینی.برند هارد هم seagat هست.
    شما از کجا خریدی 1300؟چند سال گارانتی داره؟باید گرونتر باشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دور هارد این لپ تاپ 5400 هست.کاملا" مثل PRO64 هست.توی برنامهی everest میتونی ببینی.برند هارد هم seagat هست.
    شما از کجا خریدی 1300؟چند سال گارانتی داره؟باید گرونتر باشه؟
    از پاساژ پارسيان گرفتم 2 سال گارانتي ويستا! من خيلي قيمت گرفتم از جاهاي مختلف! رمز موفقيتم اين بوده!

داره خودمونی میشه f_a_r_i_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من امدل 500 , DVD با گارانتی ویستا رو قبل از قحطی 1280 قیمت داشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •