سلام دوست عزيز
به نظر من هم ويروسه
با يه آنتي اسپايور قوي و همچنين يه ويروس كش قوي و به روز مثل نود 32 يا كاسپر چك كن
سلام دوست عزيز
به نظر من هم ويروسه
با يه آنتي اسپايور قوي و همچنين يه ويروس كش قوي و به روز مثل نود 32 يا كاسپر چك كن
كسي چيزي به نظرش نمياد ؟
سلام من دیشب کامپیوترم روشن بود تا صبح فکر کنم خودش ویروس گرفته و همش Error می ده این 2 ایکن جدید هم به دکستاپ اضافه شده و یک ایکن هم به نوار وظیفه اصافه شده لطفا کمکم کنید داره رو سرم راه می ره
این ایکنی که رو دکستاپ اومده
واین ایکن هم رو نوار وظیفه اومده
لطفا کمکم کنید
سلام
اولا كه اينا ويروس نيستن
ثانيا كامپيوترت روشن بوده براي آپديت شدن ؟؟
اينا نرم افزارهاي محافظت كننده از سيستم هستن كه روي ويندوز وجود داره كه ميتونن انلاين اين كارو انجام بدن
یکی لینک دانلود این آنتی ویروس رو بذاره ثواب داره بخدا
اینی که ایشون گذاشته ویروس رو پاک نکرد !!
Last edited by neyrizboys; 13-11-2007 at 14:56.
یکی به دادم برسه (پیوست پست قبلی)
من ازش استفاده کردم ولی نکشتش !!
1.یک فیا متنی با نام stop.txt در درایو c ایجاد کنید.
2. با یک نرم افزار آپدیت شده ویروس را پاک کنید.
3.به آدرس زیر در رجیستری برین:
Hkey Classes Root\Shell\Open\Command تو سمت راست صفحه یک کلید رجیستری هست که ویروس توش دستکاری کرده کلمه ی soundmax را از ابتدای اون کلید بردارید .تا نرم افزار ها بتونن اجرا بشن.
ببخشید من تو شبکه دسترسی به رجیستری ندارن وگرنه براتون دقیقتر می ذاشتم.
قابل توجه تمام کاربران عزیزی که سیستمشان به ویروس آلوده شده است :
دوستان عزیز همانطور که در پست اول این تاپیک آمده است قدم اول برای پاک کردن یک آلودگی نصب یک
آنتی ویروس خوب و اسکن کامل سیستم با آن است بسیاری از شما دوستان عزیزی که دچار ویروسها شده اید یا یک
آنتی ویروس خوب روی سیستمتان ندارید یا آن را آپدیت نمی کنید و یا به اخطارهای آن توجه نمی کنید .برای اینکه بتوانید
در این تاپیک کمک لازم را دریافت کنید لطفا به نکات زیر توجه کنید :
1.یک آنتی ویروس مناسب ( پیشنهاد من آنتی ویروس کاسپرسکی نسخه 7.0.0.125 می باشد که لینک آن را می توانید
در پست اول تاپیک اختصاصی کاسپرسکی پیدا کنید) را روی سیستم نصب کنید.
2.آنتی ویروس را به طور کامل آپدیت کنید .
3. System Restore را غیر فعال کنید .
4.به حالت Safe Mode بروید و کل سیستم را با حداکثر قدرت و عمق اسکن آنتی ویروس اسکن کنید و هر چه را که
پیدا کرد پاک کنید ولی نام ویروسهایی را که پیدا می کند یاداشت کنید .
5.معمولا حتی پس از پاک شدن ویروسها آثاری از آنها روی سیستم باقی می ماند که برای رفع آنها راه حلهای
اختصاصی وجود دارد که می توانید با مطرح کردن آن مشکل به صورت اختصاصی و نیز ذکر نام ویروس یا ویروسهایی
که آنتی ویروس پیدا کرده است در همین تاپیک راه حل مربوطه را دریافت کنید .
خدمت دوستان عزیز عرض کنم که کامپیوتر محل کارم ویروسی شده یا حداقل من این جوری فکر می کنم
این ویروس کار های زیرو انجام میده:
1-folder option رو هاید میکنه
2-فلدرها و فایلهای مهم رو جوری هاید می کنه هیچ جوری دیده نمی شن ولی اگه تو نوار آدرس اسمشون رو بنویسی می شه واردشون شد یا اجراکرد وهمچنین از طریق خط cmdنیز قابل دسترسی هستند ودر انجا میشه دیدکه صفتشون هایدشده ولی نمیشه تغییرداد
3-موقع رایت سیدی،سیدی به طور عادی رایت می شودولی پس از باز کرده سی دی هیچ چیز درون ان دیده نمیشود
4-در نهایت کار به جایی میکشه که دیگه هیچ فایل اجرایی کار نمی کنه وبرای اجرای فایلهای اجرایی حتی تو حالت safe modeبرنامه اجراکننده اون فایل و در خواست می کنه
در ضمن تعویض ویندوز هیچ تاثیری نداره
با انتی ویروسها وانتی تروجان های زیادی هارد رو اسکن کردم ولی هرکدوم تعدادی پیدا می کنن ولی در نهایت مشکل منو حل نمیکنن
اگه کسی اطلاعاتی در مورد این ویروس یا تروجان داره خواهشا کمک کنه ثواب داره!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)