تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 140 از 224 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

با تشکر از حسین جان و سایر دوستان که انصافا تحلیل های جامع ، کامل و بهتر از این کارشناسای بی خود صدا و سیما ( البته به جز دکتر صدر ) ارائه کردند.
    ترکیب مورد نظر من:

رحمتی

حاج صفی حسینی عقیلی حیدری

نکونام تیموریان

خلعتبری مبعلی رضایی

انصاریفرد
    ................
    1-دلیل اینکه مبعلی رو انتخاب کردم ضربات ازاده . چه مستقیم . چه غیر مستقیم . من فکر می کنم توی این جور بازیها که دو تیم نزدیک هم هستند می تونه کار ساز باشه. در حال حاضر به جز مبعلی به نظرم کسی برای سانتر توپهای کاشته مناسب نیست حتی خسرو!
    2- انتخاب حیدری هم به نظر من برای حضور بیشترش در حمله، سرعت بهتر نسبت به نصرتی و دوندگی بیشتر است ضمن اینکه توی این بازی که بازیکنان کره زیاد سر زن نیستند احتیاجی به قدرت سرزنی نصرتی فکر کنم نداشته باشیم.
    3- احساس می کنم توی این بازی خلعتبری یه مهره کلیدی واسه تیممون باشه.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

کلا کره تو این سه بازیشون تو عملکرد از تیم ملی مون بهتر بود. هم بیشتر رو زمین پاسکاری کردند، هم بازی های هوایی بیشتری رو انجام دادند و هم نسبت به تیم ما شانشون رو در شوت زنی امتحان کردند. به بازی های تخریبی و خطا کمتر از تیم ما رو آوردند و البته دوندگی شون هم از تیم ما بیشتر بوده... اما خوب باید در نظر گرفت که اگه عراق رو هم سطح استرالیا بدونیم و امارات رو در سطح بحرین، باز هم کره شمالی بسیار تیم جون دار تری نسبت به هند هستش... در اینکه ما بازی های به مراتب سخت تری رو نسبت به کره انجام دادیم و بهتر از اونا نتیجه گرفتیم شکی نیست.. ضمن اینکه تغییرات بازیکن و ارنج ابتدایی مون تو این سه بازی حقیقتا متفاوت بود و تیم ملی از بازیکنان بیشتری از کره در ترکیبش استفاده کرد و انصافا میتونیم به نیمکتمون در دیدار با کره مطمئن باشیم، چون تیم داخل زمین اونا هر قدر هم قوی باشه، باز ذخیره هاشون از نیمکت نشینان ما ضعیفترن.

یه نکته مثبتی هم تو مقایسه کره با ایران وجود داره. 6 گل از 7 گل کره جنوبی در 50 دقیقه اولیه بازی زده شده. اما هر 6 گل تیم ملی ما در 50 دقیقه پایانی به ثمر رسیده. این نشون میده تیم ملی دقایق ابتدایی بازی هاش رو به ارزیابی حریفش می پردازه و با قدرت بدنی بالایی که داره، تو نیمه دوم برنامه هاش برای رسیدن به گل رو بر اساس شناخت نیمه اول و تجربش پیاده می کنه... اما تو تیم کره به نظر میرسه بر این توضیحات بنده برعکس باشه!: دی
    كلاً نظرات مثبتت خيلي فاز داد اما گذشته از تعصب يه نكته اي هم بايد اضافه بشه و اونم اينه كه كره نميتونه تركيب و نوع بازي ما رو حدس بزنه چون تركيبي كه ما در اين سه بازي مرحله گروهي اتخاذ كرديم بسيار متغير بوده درسته كه دگرگوني زياد در تركيب باعث كم شدن همآهنگي ميشه اما اميدوارم غافلگير بشن و چنان از پا دربيان كه تا بيان بفهمن چه بلايي سرشون اومده ديگه خيلي دير شده باشه.
    به آماري هم كه ارائه دادم فكر كنين شايد اين بار خفن نوبت ايرانه.

راستي من يه فكر شيطاني به سرم زده ! قصد دارم براي بازي فينال اگر ايران بتونه فيناليست بشه برم بازي رو از نزديك ببينم

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

تحلیل بنده راجع به تیم کره جنوبی

چون همه دوستان تحلیل راجع به تیم ملی مون و ترکیبش مقابل کره جنوبی رو به نحوه احسن شرح دادن، بنده تصمیم گرفتم یه سری اطلاعات از دید خودم راجع به کره بدم که خوندنش خالی از لطف نیست:

سیستم بازی کره

سیستم بازی کره در سه بازی گذشتش، 1-3-2-4 بودش که طبیعتا دو هافبک هجومی این تیم وینگر های تیم کره هستند و قلب تیم کره یعنی هافبک مرکزی هم پارک جی سونگ معروف قرار داره.

محتوای مخفی: ترکیب کره مقابل بحرین 

محتوای مخفی: ترکیب کره مقابل استرالیا 

محتوای مخفی: ترکیب کره مقابل هند 

تحلیل تک تک پست ها و افرادی که تو اون پست ها در سه بازی گذشته کره

دربازبان:
    دربازبان تیم کره در سه بازی گذشته مرده شماره یکشون یعنی جونگ سونگ ریونگ بودش.
    دربازه بان جوانی که ما تو فینال لیگ قهرمانان آسیا و بازیشون با ذوب آهن، اونو خاطرمون هست و گلی که خلعتبری بهش زد!
    سونگ ریونگ با وجود تعدا بازی ملی نه چندان زیادش بسیار پرتجربست و تو تورنومت مهم جام جهانی 2010 لی وون جائه رو نیمکت نشین کرد و در هر 4 بازیه کره سنگر بان اصلی تیم بود. آمارش در کی لیگ فصل قبل هم خوب بوده. 26 گل خورده در 28 بازی. تو این تورنومنت هم سه گل خورده که دو تاش از روی نقطه پنالتی بوده.

مدافعین:
    تو این سه بازی مدافعین راست و چپ کره یعنی چادوری و لی یونگ پیو در ترکیب ثابت تیم کره جنوبی بودند.
    لی یونگ پیو و چادوری رو هممون خوب میشناسیم. خصوصا یونگ پیو که یادتون باشه تو بازی الهلال - ذوب به خاطر اون خطای شدیدش رو (اگه اشتباه نکنم رو رجب زاده) کارت قرمز گرفت... هر دو خصوصا لیونگ پیو بی نهایت با تجربه هستند و تجربه تورنومنت های مختلف زیادی رو دارند...

تو سه بازی گذشته، کره جنوبی از تائه، لی جونگ سو، چو یونگ هیونگ (اومدنش بابت اخراج تائه در بازی بحرین بود)، هوانگ جائه وان به عنوان مدافعین میانی استفاده کرده که تمامی این بازیکنان با وجود اینکه تجارب باشگاهی فراوانی دارند، اما تجربه بازی ملی شون زیاد نیست...
    در کل به نظر میرسه که مربی کره از لی جونگ سو و تائه برای بازی ایران استفاده کنه... در کل مدافعان میانی کره نسبت به مدافعین کناری ضعیف تر هستند.

هافبک های دفاعی:
    دو هافبک دفاعی کره در دیدار های قبلی کی سونگ یونگ و لی یونگ رائه بودند که میشه گفت اولی پرتجربه و با خاصیت های حجومی بیشتر و دومی کم تجربه با خاصیت دفاعی بیشتر.
    در کل نظر شخصیم اینه که به پای هافبک دفاعی های ما نمیرسن! ولی بین این دو هافبک دفاعی کی سونگ یونگ یه جورایی فوق العاده هستش و کاملا در خدمت تیمه و خیلی زیاد میدوه و پاس میده...

هافبک های هجومی:
    هافبک های حجومی کره در آغاز تمامی دیدار هاشون در جام ملت های آسیا، پارک جی سونگ (هافبک مرکزی) - لی چونگ یونگ و کو جا چئول (وینگرهای راست و چپ) (البته جا چئول با پارک در مقاطعی جاشون رو با هم عوض می کردند)
    واقعا هر سه فوق العاده خطرناکن و شاید کره تو این خط از تیم ما برتریشون بیشتر باشه. پارک رو هممون میشناسیم و نیازی به توضیح نیست! اما دو وینگر کره واقعا خطرین! هر دوتاشون جوون هستند نسبتا باتجربه در عرصه ملی! کوجا چئول که سمت چپ تیم کره جنوبی بازی می کنه علی الحساب گلزنترین بازیکن کره و البته آقای گل رقابت هاست و ضمنا دو پاس گل هم داده!

تک مهاجم کره:
    جی دونگ وان تک مهاجم کره به هنگام شروع سه بازی این تیم در این تورنومنت بود! اما کلا به نظر من امسال کره مهاجم تخصصی تراز اولی نداره... تمامی مهاجمانی که آورده جوون و کم تجربه هستند. تو دو بازی اول کره همین جی دونگ وان در هر دو بازی در بیست دقیقه پایانی تعویض شد... چون انتظارات مربی رو برآورده نکرده بود. درسته این مهاجم دو گل به هند زده... اما باید تاکید بشه که دو گل به هند زده! البته نباید فراموش کرد که این مهاجم خوب بازی سازی میکنه و دو پاس گل تاحالا داده.

ضعف های کره

به نظر من کره عمق دفاعش زیاد قوی نیست! هافبک دفاعیاش هم فوق العاده نیستند... تیم ملی میتونه با کارای ترکیبی تو عمق تیم ملی کره خیلی خوب کار کنه.

نقات قوتش

هافبک های هجومی قدرتمندش که هم از راست تیمشون و از از چپ (خصوصا سمت چپشون) واقعا عالین. چون هم خود پارک و هم بازیکن گلزنشون جاچئول بیشتر در سمت چپ کار می کنند. من احساس می کنم ما باید مثل بازی کره شمالی هم از نصرتی و هم از حیدری تو ترکیب تیممون استفاده کنیم و بسته به شرایط بازی در نیمه دوم یکی از این دو رو تعویض کنیم.

مقایسه با ایران

کلا کره تو این سه بازیشون تو عملکرد از تیم ملی مون بهتر بود. هم بیشتر رو زمین پاسکاری کردند، هم بازی های هوایی بیشتری رو انجام دادند و هم نسبت به تیم ما شانشون رو در شوت زنی امتحان کردند. به بازی های تخریبی و خطا کمتر از تیم ما رو آوردند و البته دوندگی شون هم از تیم ما بیشتر بوده... اما خوب باید در نظر گرفت که اگه عراق رو هم سطح استرالیا بدونیم و امارات رو در سطح بحرین، باز هم کره شمالی بسیار تیم جون دار تری نسبت به هند هستش... در اینکه ما بازی های به مراتب سخت تری رو نسبت به کره انجام دادیم و بهتر از اونا نتیجه گرفتیم شکی نیست.. ضمن اینکه تغییرات بازیکن و ارنج ابتدایی مون تو این سه بازی حقیقتا متفاوت بود و تیم ملی از بازیکنان بیشتری از کره در ترکیبش استفاده کرد و انصافا میتونیم به نیمکتمون در دیدار با کره مطمئن باشیم، چون تیم داخل زمین اونا هر قدر هم قوی باشه، باز ذخیره هاشون از نیمکت نشینان ما ضعیفترن.

یه نکته مثبتی هم تو مقایسه کره با ایران وجود داره. 6 گل از 7 گل کره جنوبی در 50 دقیقه اولیه بازی زده شده. اما هر 6 گل تیم ملی ما در 50 دقیقه پایانی به ثمر رسیده. این نشون میده تیم ملی دقایق ابتدایی بازی هاش رو به ارزیابی حریفش می پردازه و با قدرت بدنی بالایی که داره، تو نیمه دوم برنامه هاش برای رسیدن به گل رو بر اساس شناخت نیمه اول و تجربش پیاده می کنه... اما تو تیم کره به نظر میرسه بر این توضیحات بنده برعکس باشه!: دی

در مجموع امیدوارم کره رو ببریم و بریم به نیمه نهایی! من که خیلی امیدوارم.. ایشالا که قهرمانیم...

پرحرفی کردم...

یاعلی
    پ.ن: راستی نظرتون رو راجع به دیدگاه بنده بدید خوشحال میشم بشنوم.
    نظرت مثل همیشه عالیه حسین جون پس با این حساب باختمون حتمیه

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان بحث کره داغ هست ...منم بد ندیدم که آخرین بازی تیم ملی کشورمون دربرابر کره تو جام ملتهای 2007 تو مرحله یک چهارم نهایی رو بزارم.... تو این ویدیو که میبینید اگه نکونام وکاظمیان دقت میکردن پاس هایی رو که کریمی با دریبل بیشتر مدافعان حریف ( 4 نفر 4 و 5 نفر )براشون فراهم کرد رو گل میکردن وکار به تساوی نمیکشید وما تو پنالتی نمیباختیم .... حیف حیف
    ویدیو ایران - کره ( جام ملتهای 2007)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by manreza71; 21-01-2011 at 01:07.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

کارت درسته حسین خان(اگه درست گفته باشم)،عالی بود....
    مخلصیم! مرسی...
    fantastic حسین جون

خسته نباشی ...
    ما کی باشیم نظر بدیم
    قربونت کوروش جون!
    اختیار داری دادا!
    با تشکر از حسین جان و سایر دوستان که انصافا تحلیل های جامع ، کامل و بهتر از این کارشناسای بی خود صدا و سیما ( البته به جز دکتر صدر ) ارائه کردند.
    خوهش میکنم دادا!
    كلاً نظرات مثبتت خيلي فاز داد اما گذشته از تعصب يه نكته اي هم بايد اضافه بشه و اونم اينه كه كره نميتونه تركيب و نوع بازي ما رو حدس بزنه چون تركيبي كه ما در اين سه بازي مرحله گروهي اتخاذ كرديم بسيار متغير بوده درسته كه دگرگوني زياد در تركيب باعث كم شدن همآهنگي ميشه اما اميدوارم غافلگير بشن و چنان از پا دربيان كه تا بيان بفهمن چه بلايي سرشون اومده ديگه خيلي دير شده باشه.
    به آماري هم كه ارائه دادم فكر كنين شايد اين بار خفن نوبت ايرانه.
    مرسی!.... باهات موافقم... ترکیب تیممون الان واسه کره یه جورایی مرموزه! به نظرم گیجشون کردیم... الان من که از درون تیم کره جنوبی خبر ندارم و دیدگاهم خیلی سطحیه، راحت تونستم ترکیب کره رو بحدسم... اما خود ماها هنوز ترکیب خودمون رو نمیتونیم حدس بزنیم و تو پست هایی با هم اختلاف نظر داریم...
    راستي من يه فكر شيطاني به سرم زده ! قصد دارم براي بازي فينال اگر ايران بتونه فيناليست بشه برم بازي رو از نزديك ببينم
    دست ما رو هم بیگیر دادا!
    نظرت مثل همیشه عالیه حسین جون پس با این حساب باختمون حتمیه
    لطف داری مسعود جون!
    حالا چرا اینقدر نا امید!؟! چی می گفت مهدی... در ناامیدی بسی شیوید است!!
    ایشالا میزنیم کره رو...
    فقط من امیدوارم اگه صعود کردیم به تیم میزبان یعنی قطر نخوریم... 2004 یادتونه؟؟؟!!!

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

آقا خسته نباشی. اینجا دکمه تشکر نداره دیگه. باید پست بدیم.

در مورد کره و ژاپن همونطور که گفتم به نظر میاد ژاپن خیلی قویتر باشه. امیدوارم که تیم خوب بازی کنه و امیدوارم به سرنوشت همیشگی آرژانتین دچار نشیم. یعنی اینکه همه رو میبره تا موقعی که تو یه بازی حذفی یهو میبازه

یه نکته رو فقط بگم رو دلم مونده. آقا به هر چی اعتقاد دارین. سیستم های فوتبال با سه عدد بیان میشن. بابا به خدا این کارشناس () های تلوزیون بیسوادند. دوستان، چشم بسته ازشون تقلید نکنیم. اون سیستمی که این ها هی مین 4-2-3-1 همون 4-5-1 هست. اینها دو تا هافبک دفاعی رو از سه تا هجومی ها جدا میدونن.

0 0 0 0

0 0

0 0 0

0

اینم 4-3-3 با یک هافبک دفاعی:

0 0 0 0

0
    0 0

0 0 0

اینم 4-3-3 با دو هافبک دفاعی:

0 0 0 0

0 0

0

0 0 0

تا فردا صبح میشه گفت. 4-4-2 هم که سه - چهار نوع هافبک میزارن که یا 4 تاش خطی هست، یا دو تا دفاعی و دو تا هجومی، یا به شکل یک لوزی با یک دفاعی، یک هجومی و دو تا بقل. و ....

تا بوده همین بوده. اینقدر حرف های این بیسواد ها رو تکرار نکنید این ها فقط میخوان خودشون رو مطرح کنند. سیستم شناور بازی کردن و اینکه یک بازیکن هم بتونه هافبک بازی کنه و هم فوروارد (مثل مسی یا کریستین رونالدو) با اینکه یک سری بازیکن جدید اختراع کنی جلوی هافبک و پشت فوروارد خیلی فرق داره.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوحه: افشین قطبی بعد از پیروزی 3-0 مقابل امارات عربی متحده از حالا پیش بینی می کند که جدال ایران مقابل کره جنوبی در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات، یکی از هیجان انگیزترین مسابقات آسیا خواهد بود.

ایران با اقتدار کامل در گروه خود اول شد و روز شنبه باید به مصاف کره جنوبی برود، تیمی که برای قطبی بسیار آشناست. این مربی 46 ساله پنج سال با تیم ملی کره همکاری کرده است، ابتدا به عنوان آنالیزور و سپس به عنوان کمک مربی و با وجودی که تاکید می کند خاطرات بسیار خوبی از زمان حضورش در کره دارد، اکنون فقط به نگه داشتن ایران در مسیر فتح جام فکر می کند. قطبی در این مورد گفت: «بازی بی نظیری را پیش بینی می کنم و امیدوارم دنیا هم برای تماشای یکی از هیجان انگیزترین دیدارهای فوتبال آسیا آماده کند. خیلی اوقات پیش می آید که یک مربی با تیم کشور زادگاهش رو به رو می شود و گاهی مثل من با تیمی که در آن کار کرده مواجه می شود. اما احساس من این است که ایران باید برنده شود. اکنون کار من این است که ایران را پیروز این مسابقه کنم.»
    قطبی ترجیح داد مقابل امارات به بسیاری از بازیکنانی که در دو دیدار قبلی صدرنشینی ایران را تضمین کرده بودند، استراحت بدهد
    اما او نشان داد که چه سرمایه های باارزشی در اختیار دارد و با همین تیم نیز با اقتدار پیروز شد تا قطبی همچنان روی حرفی که پیش از این مسابقات درمورد قهرمانی ایران در این دوره از مسابقات زده بود، بماند: «از عملکرد بازیکنانم بسیار خوشحالم. بسیاری از این بازیکنان اولین بازی ملی خود را انجام می دادند و این فرصتی بسیار عالی برای آنها بود. اما مهم نیست که مقابل چه تیمی بازی می کنیم یا از چه ترکیبی سود می بریم، چون تک تک بازیکنان ایرانی آنقدر توانا هستند که بتوانیم به اهدافمان برسیم. اعتقاد دارم می توانیم این جام را در روز 29 ژانویه بالای سر ببریم، بدون توجه به اینکه در این راه با ممکن است با تیمهای کره، ژاپن، ازبکستان یا عراق رو به رو بشویم. این اعتقادی است که من از روز اول داشتم.»

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلا مصاحبه های قطبی اونقدر پر از انرژی مثبته که من اگه جای بازیکنا بودم خجالت میکشیدم بازنده از زمین بیام بیرون!!

به امید پیروزی ...

---------- Post added at 07:53 AM ---------- Previous post was at 07:49 AM ----------

آقا خسته نباشی. اینجا دکمه تشکر نداره دیگه. باید پست بدیم.

در مورد کره و ژاپن همونطور که گفتم به نظر میاد ژاپن خیلی قویتر باشه. امیدوارم که تیم خوب بازی کنه و امیدوارم به سرنوشت همیشگی آرژانتین دچار نشیم. یعنی اینکه همه رو میبره تا موقعی که تو یه بازی حذفی یهو میبازه

یه نکته رو فقط بگم رو دلم مونده. آقا به هر چی اعتقاد دارین. سیستم های فوتبال با سه عدد بیان میشن. بابا به خدا این کارشناس () های تلوزیون بیسوادند. دوستان، چشم بسته ازشون تقلید نکنیم. اون سیستمی که این ها هی مین 4-2-3-1 همون 4-5-1 هست. اینها دو تا هافبک دفاعی رو از سه تا هجومی ها جدا میدونن.

0 0 0 0

0 0

0 0 0

0

اینم 4-3-3 با یک هافبک دفاعی:

0 0 0 0

0
    0 0

0 0 0

اینم 4-3-3 با دو هافبک دفاعی:

0 0 0 0

0 0

0

0 0 0

تا فردا صبح میشه گفت. 4-4-2 هم که سه - چهار نوع هافبک میزارن که یا 4 تاش خطی هست، یا دو تا دفاعی و دو تا هجومی، یا به شکل یک لوزی با یک دفاعی، یک هجومی و دو تا بقل. و ....

تا بوده همین بوده. اینقدر حرف های این بیسواد ها رو تکرار نکنید این ها فقط میخوان خودشون رو مطرح کنند. سیستم شناور بازی کردن و اینکه یک بازیکن هم بتونه هافبک بازی کنه و هم فوروارد (مثل مسی یا کریستین رونالدو) با اینکه یک سری بازیکن جدید اختراع کنی جلوی هافبک و پشت فوروارد خیلی فرق داره.

حرف شما درسته ولی خوب اینو همه می دونن که !! البته به نظر من همون 4-2-3-1 گفته بشه بهتره چون به هر حال نشون میده ارایش 5 هافبک چه طوریه در کل یکم ریزتر ترکیب رو نشون میده وگرنه خب معلومه که همون 4-5-1 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

اقایون سه تا نکته هست که باید درک کنیم!افشین قطبی انالیزور و مربی بوده که با گاس هیدینگ چایی خورده!با مربی های ادعا داره ایرانی فرق داره!وقتی میگه کره رو میشناسم یعنی مثل کفاشیان وعده سر خرمن نیست!وقتی میگه قهرمان یعنی قهرمان میکنه!وقتی ترکیب میزاره از من و تو قطعا ۴تا چیز بیشتر میفهمه!پس لطفا فکر کنید بعد حرف بزنید

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میگم حالا نکنه رنگ پیرنمون رو عوض کردیم واسمون بد شانسی بیاره

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

میگم حالا نکنه رنگ پیرنمون رو عوض کردیم واسمون بد شانسی بیاره
    نه با سفید هم بد نبودیم . هر چند با قرمز همیشه نتایج بهتری گرفتیم . سبز واسمون خوش نبوده اخرین بار سال 2004 بود. جالبه دوستان تیم ملی حتی پیراهن ابی هم قبلا پوشیده.
    هر چند اینا به نظر من خرافاته . ولی خب توی یه نشریه این بالایی ها رو خونده بودم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •