مرسی دوست عزیز ، یعنی امسال fifa 11 دقیقا مثل بازی که واصه کنسولها ارائه میشه هیچ فرقی نداره ؟ من سر این قضیه میخواستم برم xbox 360 بگیرم یعنی نظرمو عوض کنم ؟
مرسی دوست عزیز ، یعنی امسال fifa 11 دقیقا مثل بازی که واصه کنسولها ارائه میشه هیچ فرقی نداره ؟ من سر این قضیه میخواستم برم xbox 360 بگیرم یعنی نظرمو عوض کنم ؟
دوستان بخونن نظر بدن..... آیا موافقیت...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by m jax; 08-09-2010 at 10:46. دليل: fifa & pes
رفیق من قبل از فیفا 08 اصلا سری فیفا بازی نکرده بودم از WE 3 هم بازی کونامی رو انجام می دادم اما از سال 2008 به اینور فقط فیفا بازی کردم (دو هفته اول که PES میومد هم بازی می کردم تا فیفا بیاد) پس حرف شما نقض شد ( چون من حداقل 20 نفر رو میشناسم که همین اتفاق براشون افتاده (توی همین انجمنم کم نیستن ))به شما قول میدم که بیشتر از 80% فن های pes از سبک فیفا خوششون نخواهد اومد یه نمونش خود بنده که به هیچ وجه نتونستم با فیفا نکست کنار بیام
در کل امیدوارم که هر دو عنوان طرفدارانش رو راضی نگه داره
سلامی دوستانی که pes باز باشن مثل من کمتر سراغ فیفا میرن چون نمیتونن با فیفا ارتباط برقرار کنن. با کنترل و گیم پلی و نکات فنی بازی کنار نمیان . شخصی مثل من که فقط ساکر بازی کرده هر وقت اومدم فیفا بازی کنم حالم بد شده و فقط در حد یه بازی یا دوتا بیشتر بازی نکردم و گذاشتم کنار اومدم سراغ ساکر حالا ساکر هم هرچقدر بخواد بد کار کنه بازم چون عادت به ساکر دارم نمیتونم بازی دیگه ای رو بازی کنم دوستمون گفت از WE 3 داره بازی میکنه بنده از کونامی سگا که معروف به فوتبال گزارشگر بود دارم بازی میکنم. امیدوارم بحث راه نیوفته.
بازم شروع شد
ببخشید ولی شما کل ارکان یکی رو زیر سوال میبری انتظار داری بحثم نشه.
البته اصلا بد برداشت نکنید بنده هم طرفدار PES هستم ولی خوب دیگه الان (فعلا) موقع زدن این حرفا نیست.
بچه تو مگه کنکور نداری ؟!!
......
آقا داوری درست شده ؟ من الان دارم ML بازی می کنم داوری واقعا فاجعه آوره......
کنکور رو که دادیم ، منتظر نتایجم
=========-----------========
داوری اونطوری که چند تا پست قبل دوستان به نقل از کسایی که بازی رو انجام دادن میگفتن مثل اینکه خیلی خوب شده.
به نظر من کسایی که بعد از دیدن فیفا نکست از فیفا خوششون نیاد هیچ علاقه ای به بازی واقع گرایانه ندارن و دوست دارن بیشتر در یک بازی فوتبال ماورایی به سر ببرن دقیقا مانند شرق آسیایی ها !!!!!! من که 22 سالمه و از همون سال 99 وینینگ الون و فوتبال کونامی رو بازی کردم تا دقیقا پارسال که فیفا 10 نکست رو برای بار اول روی Xbox360 بازی کردم و تازه فهمیدم دنیا دست کیه !! و تازه فهمیدم کدوم بازی واقعی تره ... خلاصه الان یه فن درست حسابی فیفا هستم
امسال فیفا 11 از لحاظ موتور گرافیکی و گیم پلی مانند نسخه کنسولی هست اما خب بازم نسخه کنسولی یه سروگردن بالاتره و یه چیزایی اضافه تر گذاشتن. با این حال اصلا ناراحت نباش دوست عزیز ... فیفا 11 امسال روی PC نکست هست و یه حال حسابی به همه PC بازها میده... ولی به نظر من کنسول رو حتما بخر چون بازی روی کنسول خیلی حال بیشتری میده. بعضی بازی ها هم که فق انحصاری کنسول هستند مثل Alan wake و gears of war 2 و ... من الان سیستمم گرافیکش بالاست و هر بازی رو اجرا میکنه اما هر موقع بازی مولتی پلت فورمی میاد نسخه Xbox360 رو می خرم به عنوان مثال Dragn age
قربون شکل ماهت برم شما نسخه کارنت فیفا رو بازی کردیمگه همه چیز به عادته ! والا تعجب میکنم چرا شماها به جای اینکه دنبال انتخاب یه بازی واقع گرایانه برید دنبال این هستید که به فکر عادت هاتون باشید. منم به PES عادت کرده بودم. نام کاربریم رو ببینید . سال 2007 که اینجا عضو شدم من یه طرفدار پروپاقرص PES بودم اما بعد از دیدن فیفا نکست همه چیز کاملا عوض شد.
Last edited by konami-pes; 08-09-2010 at 13:14.
من یه پیشنهاد دارم
نمیدونم ایتجار دیدین یا نه
اینجا همون جاییه که هم pes بازها هم fifa بازها نیاز دارنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دموی نسخه PS3 Plus منتشر شد .
ابتدا برید توی سیستم ستینگ دستگاه و اوتو دانلودینگ رو فعال کنید . زمان محلی رو انتخاب کنید و دستگاهو خاموش کنید . دستگاه ریبوت میشه و به شما میگه که داره بازیو دانلود میکنه دسته بازیو روشن کنید و دکمه O رو فشار بعد برید بخش دانلودها اونجا میبینید که دمو روی دستگاهتون نصب شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)