تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 674 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

داره خودمونی میشه BIJAN5759's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حسین جان ویدئوی از گیم پلی بازی که یه بازی کامل رو نشون بده نیومده؟ منظورم مثل ویدئوی بازی آرسنال - رئال در فیفا 11 است

------------------------------------

دوستان PES باز عزیز
    لطفا همه امسال فیفا 11 رو هم بگیرید و بازی کنید چون نسخه نکست فیفا امثال ارائه میشه و همه با فیفای واقعی آشنا میشید !!
    یه چیزی که من همیشه ازش ناراحت بودم این بود که چون اکثر ایرانی ها PC باز هستند و با توجه به اینکه نسخه نکست فیفا روی کنسول ها ارائه میشه این فرصت گیر PC بازهای ایرانی نمیفته تا فیفا نکست رو تجربه کنند و تفاوت یه بازی شبیه سازی شده با آرکد رو ببینند. با این حال امسال خوشبختانه فیفا 11 روی PC به صورت نکست عرضه میشه و از این بابت باید از EA سپاسگذار بود.
    مرسی دوست عزیز ، یعنی امسال fifa 11 دقیقا مثل بازی که واصه کنسولها ارائه میشه هیچ فرقی نداره ؟ من سر این قضیه میخواستم برم xbox 360 بگیرم یعنی نظرمو عوض کنم ؟

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان بخونن نظر بدن..... آیا موافقیت...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by m jax; 08-09-2010 at 10:46. دليل: fifa & pes

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

به شما قول میدم که بیشتر از 80% فن های pes از سبک فیفا خوششون نخواهد اومد یه نمونش خود بنده که به هیچ وجه نتونستم با فیفا نکست کنار بیام
    در کل امیدوارم که هر دو عنوان طرفدارانش رو راضی نگه داره

رفیق من قبل از فیفا 08 اصلا سری فیفا بازی نکرده بودم از WE 3 هم بازی کونامی رو انجام می دادم اما از سال 2008 به اینور فقط فیفا بازی کردم (دو هفته اول که PES میومد هم بازی می کردم تا فیفا بیاد) پس حرف شما نقض شد ( چون من حداقل 20 نفر رو میشناسم که همین اتفاق براشون افتاده (توی همین انجمنم کم نیستن ))

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلامی دوستانی که pes باز باشن مثل من کمتر سراغ فیفا میرن چون نمیتونن با فیفا ارتباط برقرار کنن. با کنترل و گیم پلی و نکات فنی بازی کنار نمیان . شخصی مثل من که فقط ساکر بازی کرده هر وقت اومدم فیفا بازی کنم حالم بد شده و فقط در حد یه بازی یا دوتا بیشتر بازی نکردم و گذاشتم کنار اومدم سراغ ساکر حالا ساکر هم هرچقدر بخواد بد کار کنه بازم چون عادت به ساکر دارم نمیتونم بازی دیگه ای رو بازی کنم دوستمون گفت از WE 3 داره بازی میکنه بنده از کونامی سگا که معروف به فوتبال گزارشگر بود دارم بازی میکنم. امیدوارم بحث راه نیوفته.

5. 4 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

سلامی دوستانی که pes باز باشن مثل من کمتر سراغ فیفا میرن چون نمیتونن با فیفا ارتباط برقرار کنن. با کنترل و گیم پلی و نکات فنی بازی کنار نمیان . شخصی مثل من که فقط ساکر بازی کرده هر وقت اومدم فیفا بازی کنم حالم بد شده و فقط در حد یه بازی یا دوتا بیشتر بازی نکردم و گذاشتم کنار اومدم سراغ ساکر حالا ساکر هم هرچقدر بخواد بد کار کنه بازم چون عادت به ساکر دارم نمیتونم بازی دیگه ای رو بازی کنم دوستمون گفت از WE 3 داره بازی میکنه بنده از کونامی سگا که معروف به فوتبال گزارشگر بود دارم بازی میکنم. امیدوارم بحث راه نیوفته.
    بازم شروع شد
    ببخشید ولی شما کل ارکان یکی رو زیر سوال میبری انتظار داری بحثم نشه.
    البته اصلا بد برداشت نکنید بنده هم طرفدار PES هستم ولی خوب دیگه الان (فعلا) موقع زدن این حرفا نیست.

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

بازم شروع شد
    ببخشید ولی شما کل ارکان یکی رو زیر سوال میبری انتظار داری بحثم نشه.
    البته اصلا بد برداشت نکنید بنده هم طرفدار PES هستم ولی خوب دیگه الان (فعلا) موقع زدن این حرفا نیست.
    بچه تو مگه کنکور نداری ؟!!
    ......
    آقا داوری درست شده ؟ من الان دارم ML بازی می کنم داوری واقعا فاجعه آوره......

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

کنکور رو که دادیم ، منتظر نتایجم
    =========-----------========
    داوری اونطوری که چند تا پست قبل دوستان به نقل از کسایی که بازی رو انجام دادن میگفتن مثل اینکه خیلی خوب شده.

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به شما قول میدم که بیشتر از 80% فن های pes از سبک فیفا خوششون نخواهد اومد یه نمونش خود بنده که به هیچ وجه نتونستم با فیفا نکست کنار بیام
    در کل امیدوارم که هر دو عنوان طرفدارانش رو راضی نگه داره

به نظر من کسایی که بعد از دیدن فیفا نکست از فیفا خوششون نیاد هیچ علاقه ای به بازی واقع گرایانه ندارن و دوست دارن بیشتر در یک بازی فوتبال ماورایی به سر ببرن دقیقا مانند شرق آسیایی ها !!!!!! من که 22 سالمه و از همون سال 99 وینینگ الون و فوتبال کونامی رو بازی کردم تا دقیقا پارسال که فیفا 10 نکست رو برای بار اول روی Xbox360 بازی کردم و تازه فهمیدم دنیا دست کیه !! و تازه فهمیدم کدوم بازی واقعی تره ... خلاصه الان یه فن درست حسابی فیفا هستم

مرسی دوست عزیز ، یعنی امسال fifa 11 دقیقا مثل بازی که واصه کنسولها ارائه میشه هیچ فرقی نداره ؟ من سر این قضیه میخواستم برم xbox 360 بگیرم یعنی نظرمو عوض کنم ؟
    امسال فیفا 11 از لحاظ موتور گرافیکی و گیم پلی مانند نسخه کنسولی هست اما خب بازم نسخه کنسولی یه سروگردن بالاتره و یه چیزایی اضافه تر گذاشتن. با این حال اصلا ناراحت نباش دوست عزیز ... فیفا 11 امسال روی PC نکست هست و یه حال حسابی به همه PC بازها میده... ولی به نظر من کنسول رو حتما بخر چون بازی روی کنسول خیلی حال بیشتری میده. بعضی بازی ها هم که فق انحصاری کنسول هستند مثل Alan wake و gears of war 2 و ... من الان سیستمم گرافیکش بالاست و هر بازی رو اجرا میکنه اما هر موقع بازی مولتی پلت فورمی میاد نسخه Xbox360 رو می خرم به عنوان مثال Dragn age

قربون شکل ماهت برم شما نسخه کارنت فیفا رو بازی کردی مگه همه چیز به عادته ! والا تعجب میکنم چرا شماها به جای اینکه دنبال انتخاب یه بازی واقع گرایانه برید دنبال این هستید که به فکر عادت هاتون باشید. منم به PES عادت کرده بودم. نام کاربریم رو ببینید . سال 2007 که اینجا عضو شدم من یه طرفدار پروپاقرص PES بودم اما بعد از دیدن فیفا نکست همه چیز کاملا عوض شد.
    Last edited by konami-pes; 08-09-2010 at 13:14.

10. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من یه پیشنهاد دارم
    نمیدونم ایتجار دیدین یا نه

کد:
    اینجا همون جاییه که هم pes بازها هم fifa بازها نیاز دارن

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دموی نسخه PS3 Plus منتشر شد .

ابتدا برید توی سیستم ستینگ دستگاه و اوتو دانلودینگ رو فعال کنید . زمان محلی رو انتخاب کنید و دستگاهو خاموش کنید . دستگاه ریبوت میشه و به شما میگه که داره بازیو دانلود میکنه دسته بازیو روشن کنید و دکمه O رو فشار بعد برید بخش دانلودها اونجا میبینید که دمو روی دستگاهتون نصب شده .

13. 7 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •