تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 4428 اولاول ... 40901301361371381391401411421431441501902406401140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من شاتل هستم ، میخوام طلاقش بدم بیام پارس آنلاین .... نظرتون راجع به این سرویس چیه :
    FP1-4Y
    طرح یکسال آرامش

مصرفم ، وبگردیه تو روز ... و دانلودام شباس ... با توجه به این که دو ترم دانشگام و هفته ای 2 روز استفاده دارم تا عید ، و بعدش هفته ای دو روز تا آغاز تابستون 90 ......

دارم فکرامو میکنم ببینم می صرفه یانه !
    شما نظرتون چیه ؟ کلا پارس آنلاین چه جوریاس ؟
    من از شاتل راضی بودم ... پشتیبانیش خوب بود ... هر از چندگاهی به خاطر مناسبتی چیزی ، چند گیگی هدیه میده ....
    قطعی که نداشتم .... فقط بعضی روزای خاص سرعت افت شدیدی پیدا میکنه ... 2/5 ساله شاتل دارم
    پارس آنلای از این نظرا چه جوریاس ؟

در ضمن مودم tp link td8811 دارم و اصلا هم قصد خرید مجدد مودم ندارم .. مشکلی نیست ؟
    Last edited by brain; 11-09-2010 at 22:41.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    من شاتل هستم ، میخوام طلاقش بدم بیام پارس آنلاین .... نظرتون راجع به این سرویس چیه :
    FP1-4Y
    طرح یکسال آرامش

مصرفم ، وبگردیه تو روز ... و دانلودام شباس ... با توجه به این که دو ترم دانشگام و هفته ای 2 روز استفاده دارم تا عید ، و بعدش هفته ای دو روز تا آغاز تابستون 90 ......

من از شاتل راضی بودم ... پشتیبانیش خوب بود ... هر از چندگاهی به خاطر مناسبتی چیزی ، چند گیگی هدیه میده ....
    قطعی که نداشتم .... فقط بعضی روزای خاص سرعت افت شدیدی پیدا میکنه ... 2/5 ساله شاتل دارم
    پارس آنلاین خوبه ولی رک و رو راست برای من یکی که قبلا شاتل بودم الان اومدم رو پارس انلاین شرایط اینطوریه:
    البته نظر منه و نظر بقیه دوستان محترمه
    قطعی خیلی بیشتر از شاتله
    با وی پی ان هایی که من استفاده میکردم سازگاری نداره چدتایی دیگه هم تست کردم دچار مشکل ودن و نتوشنتم ازشون استفاده کنم مجبور شدم روش های دیگه رو بکار ببرم
    سرعت تو طول روز خیلی عالیه ولی شب خیلی کم میشه
    من خودم شخصا سرویسم تموم بشه برمیگردم رو همون شاتل چون قبلا شاتل بودم خیلی راحت تر بودم قطعی این مقدار نداشتم و با وی پی ان ها مشکلی نداشتم الان هم من و هم چند تا از دوستام دچار این مشکل شدن که همگی قبلا شاتل داشتن
    من سرویسم 6 ماهه هست و اگه بخواد همش همینطوری باشه خیلی سخته مجبورم برگرد رو همون شاتل مگه اینکه این مشکلات تو این زمان بوده باشه و تا چند روز دیگه رفع بشه

3. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز رفتم تو سایت پارس آنلاین دیدم نوشته بود برای ساختمان هایی که تلفن آن ها فیبر است تجهیزات را عوض میکنند و ADSL میدهند !!!!! هزینش چقدر است ؟
    البته تلفن من فیبر نیست و ای دی اس ال گرفتم . پارس آنلاین سرعت 512 چطوره ؟؟ نوسان سرعتش چطوره ؟؟ سرعت دانلود و پینگش چی ؟؟ ممنون میشم کاربران پارس آنلاین راهنمایی فرمایند .

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    FP1-4Y
    طرح یکسال آرامش

در ضمن مودم tp link td8811 دارم و اصلا هم قصد خرید مجدد مودم ندارم .. مشکلی نیست ؟
    مودم مشکلی نیست ، راحت باش.

6. این کاربر از TAEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

باید شب و روز دعا کنی چون ما هم داریم همین کارو میکنیم
    روز اول که سرویس گرفتیم ازش خیلی عالی بود نمیدونم چرا از اون روز به بعد دیگه ترکیده
    سلام به هم ولایتی ها عزیزم
    منم کرج هستم البته کرج نه البرز باید بگیم دیگه بابا استان شدیم مثلا
    من سرویس 1 مگ صبا نت رو استفاده میکنم ولی اصلا به هیچ وجه راضی نیستم
    خوب اول این که خیلی زود حجم تموم میشه نمی دونم حالا شاید چون سرویس 1 مگ گرفتم سریع تموم میشه
    از مرداد تا حالا یه 64 تومن + 10یعنی کمتر از دوماه 75 هزار تومن دادم ولی در اصل دانلودی هم به اون صورت نداشتم یعنی دانلود حجیم
    اگه بخوای روز دانلود کنی که کمتر از 2 ساعت کل حجم اینترنت تموم میشه ( همون 4 تا صفحه وب می بینیم حجم تموم میشه چه برسه دانلود بخوام بکنم )شبانه هم که اصلا نمیشه دانلود کرد
    شبانه سرعتش خیلــــــــــــــــــی پایین هست طوری که اگه 5 مگابایت از ساعت 3 تا 7 بذاری ممکنه 4 مگابایت بیشتر دانلود نکنه یعنی عملا شبانه تعطیل

من میخواستم دیگه از صبا نت سرویسم نگیرم و بیام پارس آنلاین
    حالا شما دو دوست عزیز کرجی از پارس آنلاین راضی هستید؟
    چه سرویسی گرفتید از سرعتش راضی هستید؟ مشکل خاصی دارید یا نه ؟
    البته Ship Storm جان شما گفتید اول سرویسش خوب بود الان ترکید تا ما خواستیم بگیریم ترکید
    سرعت شبانه اش چی مثه صبانت که افتضاح نیست چون این برای من خیلی مهمه که بتونم حداقل 1 گیگ شبا دانلود کنم
    راستی ممنون میشم بگید کدوم منطقه از کرج هم هستید
    ممنون میشم از دو همشهری عزیز اگه بنده رو راهنمایی کنن
    Last edited by shahin666; 12-09-2010 at 02:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    FP1-4Y
    طرح یکسال آرامش

پشتیبانی رو ولش کن !
    سرعت هم شبا که مثلا رایگانه کم میشه ( 1 تا 6 صبح)
    قطعی هم داره ولی نه زیاد !
    اومدی پارس آنلاین فکر هدیه مدیه نباش ! در عوض باید دعا کنی یهو قیمتاش نکشه بالا : دی

9. این کاربر از Erfan64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

خوب اول این که خیلی زود حجم تموم میشه نمی دونم حالا شاید چون سرویس 1 مگ گرفتم سریع تموم میشه
    از مرداد تا حالا یه 64 تومن + 10یعنی کمتر از دوماه 75 هزار تومن دادم ولی در اصل دانلودی هم به اون صورت نداشتم یعنی دانلود حجیم
    اگه بخوای روز دانلود کنی که کمتر از 2 ساعت کل حجم اینترنت تموم میشه ( همون 4 تا صفحه وب می بینیم حجم تموم میشه چه برسه دانلود بخوام بکنم )شبانه هم که اصلا نمیشه دانلود کرد
    شبانه سرعتش خیلــــــــــــــــــی پایین هست طوری که اگه 5 مگابایت از ساعت 3 تا 7 بذاری ممکنه 4 مگابایت بیشتر دانلود نکنه یعنی عملا شبانه تعطیل

البته Ship Storm جان شما گفتید اول سرویسش خوب بود الان ترکید تا ما خواستیم بگیریم ترکید
    سرعت شبانه اش چی مثه صبانت که افتضاح نیست چون این برای من خیلی مهمه که بتونم حداقل 1 گیگ شبا دانلود کنم
    من سرویس 256 دارم , 4 ماه پیش که این سرویس رو گرفتم سرعتم شب و روز 200-190 بود بعد از 3 ماه به 120-110 رسید الانم که 5-6 روزه که سرعت شبانه به40- 50 رسیده,در کل من ازش راضیم(البته نظر شخصی منه)

11. این کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    سرویس من 256 ویژه مناطق مخابراتی به مدت 6 ماهه هست که در اومد 64 تومن
    سرعت تو روز خوبه ولی تو شب خیلی کمه در اصل باشد هرشب با سرعت 256 استانداردش هم 700 مگ دانلود کنه ولی خودش رو میکشه 400 مگ 300 مگ دانلود میکنه
    سرعت تو روز خوبه ولی قطعی زیاد داره
    از روز قدس به اینور هم خیلی محدودیت گذاشته شده حالا فقط واسه من تنها هم نیست چندتا از دوستام هم همینطوری شدن دیگه با وی پی ان هاشون نمیتونن کانکت بشن
    اگه میخوای 1 گیگ راحت دانلود کنی پیشنهاد من اینه بری 512 شاتل اقتصادی بگیری شب ها سرعتش باز همون 512 که میگه هست نه کمتر نه بیشتر ولی یکم نوسان داره ولی دیگه نه مثل پارس آـنلاین

13. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

2

من سرویس 256 دارم , 4 ماه پیش که این سرویس رو گرفتم سرعتم شب و روز 200-190 بود بعد از 3 ماه به 120-110 رسید الانم که 5-6 روزه که سرعت شبانه به40- 50 رسیده,در کل من ازش راضیم(البته نظر شخصی منه)
    منم اولش سرویسم شبا مثل شما رو 200 بود... ولی تا میتونی دانلود کن چون از اینی که الان داریم بدتر میشه.

با توجه به تجریه 9 ماهم از پارس آنلاین و خواندن مشکلات بچه های این تاپیک به این نتیجه رسیدم.
    کلا پارس آنلاین با توجه به مرکز مخابراتی یه پهنای باندیو قرار میده و اونو شر میکنه و سرویس مشتریاشو رو 2Mb دانلود و 512kb آپلود میبنده..
    و تا زمانی که پورت باز زیاد داره و هنوز فروش نرفته . کاربراش حسابی حال میکنند... ولی همین که مشتریا بیشتر شدن استفاده از پهنا باند شر شده بیشتر میشه و به جایی میرسه که سرعت دانلودت شبا میاد رو 12..!

برا همینه که روز به روز سرویست بدتر و کندتر میشه .

فرق سرویس 512 256 و 128 هم اینجاست که کسی که سرویسش 512 هستش اولویتش در هنگام دانلود و استفاده از پهنای باندو دریافت سرویس بالا تر از کسیه که 128 داره. پس اول 512 بعد اگه چیزی تهش موند به 128 میرسه . به پشتیبانیم که زنگ بزنی میگه 128 داری 12 هم زیادته !!

لپ کلام اینکه اگه فردا همسایتون میخواد بره adsl بگیره و ازت میپرسه پارس آنلاین چطوره ، نباید بگی 200 دانلود میکنم... بگو افتضاحه دانلودش به 10 هم نمیرسه ... انجوری شاید مدت طولانی تری سرعت شبانت بالا بمونه

راستی 3 روز مرکز ما قطع بود واسه همین امروز پارس آنلاین 5 روز به اعتبارم اضافه کرده ... یکی نیست بگه همین 31 روزم ما 1هفته قبلش تمام میکنیم 5 روز اضافه به چه درد میخوره ... بجاش باید حجم میدادند
    Last edited by solsols; 12-09-2010 at 14:20.

15. 2 کاربر از solsols بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من امروز دو ، سه نوبت به مدت 1 ساعت قطعی داشتم .( اصفهان . مرکز شهید ردانی پور )
    وضعیت دوستان چطور بوده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •