مودمت چطوره راضي هستي
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
مودمت چطوره راضي هستي
Last edited by jak_1300; 11-11-2007 at 12:35.
چرا جواب نميدي پس
Last edited by jak_1300; 11-11-2007 at 12:37.
ولي به نظر مياد داتك در نظر سنجي اوله
Last edited by jak_1300; 11-11-2007 at 12:39.
عليخاني جان خوبي ؟؟ آقا سفارش ما رو به خانم پورصائب بكن الان بعد يك هفته زنگ زدم ميگه اجاره نامچه به اسم كسه ديگست و صاحب تلفن كسه ديگه حالا صاحب تلفن خارج هستش اين ساختمون براي دو نفر هستش هنوز تفكيك نشده حالا من از كجا گير بيارم ميگه مركز مخابرات خواسته يه adsl ميخوان بدن ميكشن آدم رو حالا اينقدر قانوني هستن . صبا نت راحت دادش گير هم ندادش نميدونم چيكار كنم اگه كپي شناسنامش رو گير نيارم پس نبايد بگيرم !!!!!
باشه بذار زنگ بزنم ولي من نفهميدم مشكلت چيه دقيا مستاجرين؟؟
ميدوني اخه آسيا تك با مخابرات طرفه مخابرات مشكل ايجاد ميكنه وگرنه اسيا تك تنها يه واسطه هستش بينه شما و مخابرات
برای من 6 تا چراغ داره ؟
pwr , link , net , act , lan , data
اخیش بالاخره مشکل ما هم رفع شد...!
خدایی بگم چطوری درست شد خندتون میگیره!ولی میگم:
فایروال ویدوز غیرفعال کردم درست شد!«فقط زیاد نخندیدا!»
آره من مستاجرم الان زنگ زدم وكيل صاحبخانه ميگه كپي ندارم بايد از خارج فكس كنه آخه خونه 2 سال ساخت هستش هنوز تفكيك نشده تلفنها بنام شريك صاحبخونه ماست كه آلمان مقيم هستش اصلا نميادش حالا خدا كنه بتونم گير بيارم كپي ولي زنگ زدي به پورصائب بگو مصطفي هداي پور آخه من قبض پرداخت شده رو دادم خيلي سخت ميگيره مخابرات من كه ديونه نيستم قبض كسه ديگه رو بدم نميدونم اينم شانس ما هستش
ميتوني به صاحب خط بگي برات فكسش كنه فتوكپي رو از آلمان ؟
نميدونم بايد به طرف بگم ببينم چي ميگه آخه من نميشناسم اونو ميگه زنگ بزن برات بفرسته حالا بايد بگم خودشون به طرف بگن فكس كنه برام تا اين انجام بشه 1ماه طول ميكشه هيچي ديگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)