سلام حسین جان
حالا شدیم8 نفر
من و برادرم موافق
چون واسه من که هیلی حیاتیه بازیکن
سلام حسین جان
حالا شدیم8 نفر
من و برادرم موافق
چون واسه من که هیلی حیاتیه بازیکن
بارسا اگه خالیه من برمیدارم.تایید کن حسین جان.اگر نه هنوز روی رئال تاکید میکنم
سرت چقدر شلوغ شده ها....
خب تا الان این افراد با نقل و انتقالات موافق هستن :
حامد و برادرش
محمد
شهاب
این افراد مخالف هستن :
علی
محمد !
وحید
این افراد براشون فرقی نداره :
حسین
مسعود
Last edited by 4039; 24-02-2010 at 23:47.
حسین جان تا الان 4نفر از 8 نفر موافقن دیگه مگه تصویب نشد
یادش بخیر قدیما جواب سلام آدمو میدادن . اییییی روزگار ................
وحید در صورتی بارسلون رو میده که والنسیا رو برداره و فقط دو واحد ازش کم بشه اینجوری همه رو لوله میکنه ها دیگه خودتون میدونید .
من دارم میینم 6 نفر پایین صفحه اسمشون هست اما هیچ کسی هیچی نمیگه چرا اظهار نظر نمیکنید بچه ها ؟
حسین جان.بارسا خدا بخواد شد واسه من؟
این اتوئو منو یا ابوالقاسم پور انداخت.عجب سوتی ای دادها!
بالاخره مارو هم دیدی؟چرا من دست روی هرتیمی میذارم صدتا صاحب پیدا میکنه؟شونصدتا تیم عوض کردم خیر سرم از اول اکثرا توی تاپیک بودم.یادش بخیر قدیما جواب سلام آدمو میدادن . اییییی روزگار ................
وحید در صورتی بارسلون رو میده که والنسیا رو برداره و فقط دو واحد ازش کم بشه اینجوری همه رو لوله میکنه ها دیگه خودتون میدونید .
الان من چکار کنم؟
Last edited by mohammad_87; 24-02-2010 at 23:53.
خیلو خب پس منم رئال رو بر می دارم.خب حلا باید چی کار کنم من آپشن فایل رو ندارم.
Last edited by SHADEL; 24-02-2010 at 23:54.
وحید تکلیف عادل و محمد رو روشن کن همین الان کجا رفتی ؟ از والنسیا 5 واحد کم میکنیم بهت میدیم خوبه ؟ ولی بدون شک با همین والنسیا مطمئنا همه تیما رو میبری .
من چلسی رو برمی دارم.راستی واقعا اینتر تیمه.الان همش چلسی داره حمله می کنه.تازه اینتر از نظر بازیکن کمی قویتر هستش.
من با نقل و انتقالات موافقم
حسین یه زحمت داشتم آپشن فایل والنسیا و چلسی رو بده ببنیم کدوم برام بهتره.البته ببخش منو که بهت زحمت میدم![]()
چلسیو قبلا کسی برداشته . از والنسیا 5 واحد کم میکنیم بهت میدیم خوبه ؟ ولی بدون شک با همین والنسیا مطمئنا همه تیما رو میبری .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)