تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 2199 اولاول ... 40901301361371381391401411421431441501902406401140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه reza-ps3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

[/COLOR]
    سلام...
    این TX POWER هرچه منفی تر باشه بهتره یا بیشتر باشه؟
    کدامیک از پارامترها مثل -CINR- RSSIیا بقیه روی پینگ تاثیر دارند؟
    ببین دوست عزیز RSSi اگر زیر 60 باشه خوبه و CINR هم اگر بالای 15 باشه خوبه تا انجایی که من تجربه کار با وایمکس رو دارم TX POWER هم تا به حال تأثیری روی سرعت دانلود و پینگ نداشته و اگر 0 یا بالاتر از صفر باشه بهتره
    Last edited by reza-ps3; 12-10-2010 at 00:03.

2. این کاربر از reza-ps3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ای کاش زودتر نوشته های دوستان رو می خوندم من امروز اومدن برام نصب کردن 1مگ نا محدود مودم outdoor اونم با کلی التماس و خواهش پول دادیم التماسم می کنیم
    الان سرعتم داغونه نصاب گفت ممکنه موقطی باشه از مبین نت مشکل هست زنگ زدم مبین گفت فردا درست میشه
    تا ببینیم
    اگر فردا تا شب درست نشد تا دیر نشده میرم پسشون بدم انشالله گوش شیتون کر
    راستی من اهوازم منطقه گلستان- بوستان
    دوستانی که تو اهوازن تو منطقمون اگر مبین دارن بگن چطوره ممنون میشم
    ایمیل بزنید هم ممنون میشم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من توی اهوازم بیشتر از یک ماه سرویس میگیرم به غیر از چند روز اول و دو سه روز پیش که سرعت و پینگ خوب بود همش قطعی داشته و پینگ بالای 1000 میلی ثانیه بوده و نوسان زیاد داشته و همچنین نوسان سرعت دانلود هم داشته.
    توجه کنید که هر روز زنگ بزنید پشتیبانی میگه فردا درست میشه اما همونه که همونه! انشا الله که این فردا هر چه زودتر بیاد.
    به نظر من چون نا محدود گرفتین ممکنه یکم نا راضی بشین چون همش قطعی داره و مثل محدوده اما من که محدود دارم هر وقت سرعت درست شد شروع میکنم به دانلود!
    به هر حال اینترنت اهواز ( و بعضی از شهر های دیگه) اینطوریه و با توجه به اینکه سرویس های دیگه مثل ADSL هم از نظر قطعی و اختلال تفاوت زیادی با وایمکس نداره ( و بعضاً بد تر هم هست) ،از نظر من نمیتونه مشکل از ISP باشه و مشکل به شبکه اینترنت اهواز برمیگرده.
    اما اگر ADSL داشتید و راضی بودید پیشنهاد من اینه که فعلاً از همون استفاده کنید در غیر این صورت انتظار نداشته باشید که وایمکس معجزه کنه.
    به هر حال این هم یک راهه برای دسترسی به اینترنت اما تفاوت محسوسی در کیفیت آن نسبت به سایر سرویس ها احساس نمیشود.
    در کل از نظر من اگر از ADSL نا امید شدید انتخاب بهتری جز وایمکس ندارید( چون پوشش دهی گسترده است و به نظر آینده خوبی داره)

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

پس اینطور که از شواهد پیداست مبین نت خراب کرده!!!

من خیلی وقت پیش برای یکی از دوستام زنگ زدم گفتم 512 میخوام
    گفت به خونه نمیدیم و از همون حرفای همیشگی!
    منم گفتم ببخشید
    یه ماه تبلیغ کردین میلیاردی! که بدون محدودیت برای همه!! این همون بدون محدودیت هست؟؟ تازه بااین قیمت؟
    کدوم شرکتی ماهیانه 6 ، 7 گیگ دانلود داره که به نام شرکتی دارین میفروشین؟

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

من نمی دونم شما که 1 ماه هست سرویس با مشکل دارید برا چی واستادید خونه دارید حرف می زنید ؟!!!!
    پاشید برید یا حقتون رو بگیرید یا بزنید مدل صورتش رو عوض کنید دیگه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام...
    من پایین صفعه ویندوزم بعضی وقتها این پیغام میاد واینترنتم قطع میشه:
    there is an ip address confict with another sistem on the network
    آیا این اشکال از مبین نته؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

اینم از وضیعیت امروز سرویس 1 مگ ما

چندتا پست قبل چند روز پیش یکی از دوستان بجای مبین نت نوشته بود ( گهین نت ) یه کم که بهش فکر کردم دیدم بهترین نام که برازده این شرکته همینه که دوست عزیزمون براش انتخاب کرده
    Last edited by reza-ps3; 12-10-2010 at 20:58.

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

شکایات کاربران وایمکس در شورای حل اختلاف جرایم رایانه‌ای بررسی می‌شود عضو اصلی شورای حل اختلاف جرایم رایانه ای و دعاوی اینترنتی دادگستری کل استان تهران از بررسی شکایات احتمالی کاربران از نحوه خدمات اینترنت پرسرعت بی سیم (وایمکس) خبر داد و گفت: فناوری‌های مشابه دراین بخش نیز در صورت درخواست شاکی قابل رسیدگی است
    وایمکس نیوز - باقر افخمی، با اشاره به بررسی شکایات کاربران از سرویس وایمکس که کمتر از چند ماه است از سوی اپراتورهای وایمکس در حال ارایه است، گفت: در صورتی که افراد در زمینه کاربری فناوری وایمکس با مشکل مواجه شدند می‌توانند با ارسال شکایت خود به آدرس ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلات خود را به شورای حل اختلاف ویژه جرایم اینترنتی اعلام کنند.
    وی با تاکید براینکه نیازی به تدوین و تصویب قوانین جدید برای حل موضوعات استفاده و بهره‌برداری از وایمکس نیست، افزود: درفضای سایبر تمامی خدمات و سرویس‌ها نمی‌توانند قوانین مجزا داشته باشند. در این فضا تمامی قوانین برای همه دستگاهها تطبیق دارد و این موضوع شامل فناوری وایمکس نیز می‌شود.
    افخمی اینترنت پرسرعت ADSL، وایمکس و سایر فناوری‌های مشابه را ابزاری در ایجاد فضای سایبر عنوان کرد و گفت: با توجه به جدید بودن ارائه این فناوری ها در کشور به طور قطع مشکلاتی برای کاربران ، توزیع کنندگان و دریافت کنندگان سرویس های مذکور به وجود می آید که در صورت آشنایی با روش و نحوه پیگیری برای حل آن در شورای حل اختلاف جرایم رایانه ای این موارد به راحتی مرتفع می شود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آیا می دانید مبین نت جمعاً در سراسر کشور فقط 200 مشترک دارد ؟؟
    الآن که تعداد کاربراش فقط 200 نفره اینجوریه وای به روزی که زیاد بشن !!
    منبع:
    صفحه دوم هفته نامه عصر ارتباط شماره 377 مورخ 17 مهر 1389
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزيز اين حرف شما صحت نداره يا همون عصر ارتباط چرت گفته من از اهوازم دل خوشي هم از مبين ندارم چون قعطيش تو اهواز زياده اما تو خود شركت رفاتك اهواز كه نمايندگي مبين هستش من ليستشون رو ديدم نزديك 120 اشتراك داده بود

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

دوست عزيز اين حرف شما صحت نداره يا همون عصر ارتباط چرت گفته من از اهوازم دل خوشي هم از مبين ندارم چون قعطيش تو اهواز زياده اما تو خود شركت رفاتك اهواز كه نمايندگي مبين هستش من ليستشون رو ديدم نزديك 120 اشتراك داده بود
    دوست عزیز این رقم شاید فقط برای تهران باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

شکایات کاربران وایمکس در شورای حل اختلاف جرایم رایانه‌ای بررسی می‌شود عضو اصلی شورای حل اختلاف جرایم رایانه ای و دعاوی اینترنتی دادگستری کل استان تهران از بررسی شکایات احتمالی کاربران از نحوه خدمات اینترنت پرسرعت بی سیم (وایمکس) خبر داد و گفت: فناوری‌های مشابه دراین بخش نیز در صورت درخواست شاکی قابل رسیدگی است
    وایمکس نیوز - باقر افخمی، با اشاره به بررسی شکایات کاربران از سرویس وایمکس که کمتر از چند ماه است از سوی اپراتورهای وایمکس در حال ارایه است، گفت: در صورتی که افراد در زمینه کاربری فناوری وایمکس با مشکل مواجه شدند می‌توانند با ارسال شکایت خود به آدرس ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلات خود را به شورای حل اختلاف ویژه جرایم اینترنتی اعلام کنند.
    وی با تاکید براینکه نیازی به تدوین و تصویب قوانین جدید برای حل موضوعات استفاده و بهره‌برداری از وایمکس نیست، افزود: درفضای سایبر تمامی خدمات و سرویس‌ها نمی‌توانند قوانین مجزا داشته باشند. در این فضا تمامی قوانین برای همه دستگاهها تطبیق دارد و این موضوع شامل فناوری وایمکس نیز می‌شود.
    افخمی اینترنت پرسرعت ADSL، وایمکس و سایر فناوری‌های مشابه را ابزاری در ایجاد فضای سایبر عنوان کرد و گفت: با توجه به جدید بودن ارائه این فناوری ها در کشور به طور قطع مشکلاتی برای کاربران ، توزیع کنندگان و دریافت کنندگان سرویس های مذکور به وجود می آید که در صورت آشنایی با روش و نحوه پیگیری برای حل آن در شورای حل اختلاف جرایم رایانه ای این موارد به راحتی مرتفع می شود.
    دوست عزیز خیلی ممنون از اطلاع رسانیتون من همین الان یه شکایت تنظیم کردم و به همین ادرس ایمیلی که شما زحمتشو کیشدین ارسال کردم
    Last edited by reza-ps3; 12-10-2010 at 19:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •