یه مشکل وقتی را نگه می دارم روشنه و شیشه ها را بالا میبرم صدای موتور ماشین عوض می شه و فکر می کنم برق ماشین کم می شه به نظرتون اشکال از کجاست؟
یه مشکل وقتی را نگه می دارم روشنه و شیشه ها را بالا میبرم صدای موتور ماشین عوض می شه و فکر می کنم برق ماشین کم می شه به نظرتون اشکال از کجاست؟
در صورت داشتن کارت طلایی ! اکثر دوستان قبل 1 سال به 20000 کیلومتر نمی رسن و نمیتونن ازش استفاده کنن .
چند دلیل میتونه داشته باشه ، اول دینام ماشین زیاد قوی نباشه یا اینکه موتور شیشه بالا بر برق دزدی داشته باشه که خیلی فشار بیاد به سیستم برق .
تو خیلی از ماشینا به خصوص پراید این مشکل رو دیدم مثلا با روشن کردن چراغ های ماشین دور موتور پایین میاد یا صدا عوض میشه و ...
بهتره پیش یه باطری ساز خوب بری باش یه مشورت بکنی .
Last edited by Danial_4139; 24-08-2012 at 08:17.
سلام دوستان
EF7 من 90،000 کیلومتر کار کرده مدل 90 هم هست
الان یه مشکلی رو دیدم جدیدن ، حالت ایستاده کلاچ رو که می گیرم یه صدای جیر جیر میاد کسی هست بدونه مشکل چیه ؟؟؟
اگر صدا از زیر پا یا عقب میاد از چرخ های عقب هست ببرید نمایندگی باز میکنن درستش میکنن.
ماشین شما چون مالتی پلکس هست نتونستن روش کروز نصب کنن.
سیستم مالتی پلکس سیستم سیم کشی جدیدی هست که ایران خودرو گذاشته رو خودروهاش البته برای سمند ها جدید هست قبلا روی 206 نصب شده بوده.
در سیستم مالتی پلکس تلاش شده از سیم کشی های شلوغ جلوگیری بشه و سیستم هوشمند خودرو هم انتقال پیدا کرده به وسط کیلومتر یعنی تما هشدار ها و خطالا روی صفحه دیجیتال
کیلومتر ماشینتون نشون داده میشه.
سلام دوستان
یه چیزی مثه قلتک موس زیره فرمان دیدم دقیقا مثه وسط کلیک موس اونجا هست کسی می دونه چیه ؟
دوست عزیز.
اون تنظیم نور داخل صفحه کیلومتر شمار است( که در شب بیشتر مشخصه)
سلام به همه و تشکر از hossein ,و ,.danial
ماشینم 1400 کارکرده
1---وقتی درب رادیاتور رو باز میکنم مثل نوشابه هوا خارج میشه( البته نه به اون شدت) دلیلش چیه؟....هوا کشیده؟ چی کار میشه کرد؟ به ضرر ماشینه؟؟
2--- دم غروب رفتم ماشین رو روشن کردم دستم روگرفتم جلوش یه خورده آب میداد!! و
یه خورده گاز تند دادم(3 یا 4 هزار دور موتور) از اگزوز بخار سفید خارج شد و وقتی یه خورده ادامه دادم قطع شد. ((وقتی قطع شد که گاز اگزوز تقریبا گرم شده بود))
طبیعیه؟؟ یا اوضاع خرابه؟؟+++++آخه الان تابستونه++++ ولی صبح تا حالا روشن نکرده بودم.
3---ماشین وقتی درجا کار میکنه (انگار اگزوز نفس میکشه) منظورم اینه که نوسانی ازش گاز خارج میشه. یعنی یه سره گاز از اگزوز خارج نمیشه و فکر میکنم تیکه تیکه از اگزوز گاز خارج میشه+++ میتونم بشمارم هر مرحله از خروج گاز رو ++=مثل شمردن ضربان قلب((البته سرعت داره)) مشکل چیه یا طبیعه++++ انگار ریپ میزنه++++
4-- ماشین شتاب اولیه اش خیلی پاییینه= وقتی میخوای بلوار رو دور بزنی= احساس میکنم ماشین داره کپ میکنه و شتاب موقع دور زدن نداره== فکر کنم حتی از پراید و پزو پاییین تر !!
مشکلش چیه؟؟ ولی تو سرعت مثلا 80 یا 90 خیلی خوب شتاب میگیره . و پدالش حساس به گازه++ ماشین قبلی پزو دنده رو سنگین میکردم میذاشتم 3 پر میکردم بعد میرفتم 4 اما این همون دنده ای که هستی اگه ناگهانی گاز بدی خوب سرعتش زیاد میشه//////این تناقض برای چیه؟؟
5-- وقتی درجا گاز میدادم ناگهانی دور موتور بالا 3 یا 4 هزار موتور و ( همه آنچه بهآن وصل بود) خیلی به سمت کابین ماشین عقب میومد و وقتی پدال رو بر میداشتی برمیگشت (تقریبا با سرعت زیادی) تاحالا دقت نکرده بودم!! این طبیعیه؟؟
ممنون از کسی که حوصله میکنه و جواب میده![]()
دوست عزیز اینها نشونه خراب بودن واشر سر سیلندر ماشین هست!
حتما رسیدگی گنید تا خدایی نکرده در مسیر جایی نزارتتون و همچنین کمتر ضرر به موتور برسه!
1 - اگر زیاد نیست مشکلی نداره .
2 - اگزوز ماشین تا زمانی که سرده همینجوره به خصوص تا زمانی که ماشین نو هست و اگزوز کثیف نشده به مرور زمان با دوده گرفتن داخل اگزوز فقط تو هوا سرد اینجور میشه .
3 - مال همه همینجوره خروج گاز از اگزوز EF7 خیلی تنش داره علت هم ضعف طراحی اگزوز هست و نوع کاتولیزور استفاده شده هست .
4 - اینم یه سیستم هست که ECU دستورش رو میده ، توضیحش مفصله فقط در همین حد که تو ماشین هایی که دریچه گاز با سیم کنترل میشه مثلا با دور موتور 1500 تو دنده 2 گاز رو تخته میکنی این باعث فشار اومدن به موتور و در اومدن صدای سوپاپ ها و بالا رفتن شدید مصرف سوخت و ... میشه ولی تو این ماشین وقتی دور موتور پایین باشه مثلا تو دنده 2 و دور موتور رو 1500 باشه و شما 100% گاز رو فشار بدی ECU تا زمان رسیدن دور موتور به 2500 دریچه گاز رو 40% باز میکنه بعد از اون یکدفعه دریچه گاز باز میشه و شتاب به اوج خودش میرسه .
5 - منظورت رو متوجه نشدم اگر منظورت تکون خوردن موتور با بالا رفتن دور موتور هست بله باید همینجور باشه .
خروج هوا در حد کم به خاطر تحت فشار بودن سیستم خنک کننده خودرو هست و طبیعیه اگر کمپرس هوا انقدر شدید باشه که با یکم شل کردن درب رادیات چندین ثانیه هوا با فشار خارج بشه میشه گفت واشر سر سیلندر سوزونده .
Last edited by Danial_4139; 26-08-2012 at 02:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)