تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 472 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه مشکل وقتی را نگه می دارم روشنه و شیشه ها را بالا میبرم صدای موتور ماشین عوض می شه و فکر می کنم برق ماشین کم می شه به نظرتون اشکال از کجاست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تو سرویس 20 هزار کیلومتر شمع ها و لنت های ترمز هم به رایگان تعویض میشه
    تو سرویس 40 هزار کیلومتر هم علاوه بر موارد فوق وایرها هم تعویض میشه
    در صورت داشتن کارت طلایی ! اکثر دوستان قبل 1 سال به 20000 کیلومتر نمی رسن و نمیتونن ازش استفاده کنن .

یه مشکل وقتی را نگه می دارم روشنه و شیشه ها را بالا میبرم صدای موتور ماشین عوض می شه و فکر می کنم برق ماشین کم می شه به نظرتون اشکال از کجاست؟
    چند دلیل میتونه داشته باشه ، اول دینام ماشین زیاد قوی نباشه یا اینکه موتور شیشه بالا بر برق دزدی داشته باشه که خیلی فشار بیاد به سیستم برق .

تو خیلی از ماشینا به خصوص پراید این مشکل رو دیدم مثلا با روشن کردن چراغ های ماشین دور موتور پایین میاد یا صدا عوض میشه و ...

بهتره پیش یه باطری ساز خوب بری باش یه مشورت بکنی .
    Last edited by Danial_4139; 24-08-2012 at 08:17.

3. این کاربر از Danial_4139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dr.kenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

سلام دوستان
    EF7 من 90،000 کیلومتر کار کرده مدل 90 هم هست
    الان یه مشکلی رو دیدم جدیدن ، حالت ایستاده کلاچ رو که می گیرم یه صدای جیر جیر میاد کسی هست بدونه مشکل چیه ؟؟؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان
    EF7 من 90،000 کیلومتر کار کرده مدل 90 هم هست
    الان یه مشکلی رو دیدم جدیدن ، حالت ایستاده کلاچ رو که می گیرم یه صدای جیر جیر میاد کسی هست بدونه مشکل چیه ؟؟؟
    اگر صدا از زیر پا یا عقب میاد از چرخ های عقب هست ببرید نمایندگی باز میکنن درستش میکنن.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بابت پاسخات بقیه سوالات هم دوستان جواب بدن لطف میکنند
    فقط فکر کنم تو سوال اخرمو اشتباه متوجه شدید.منظورم اینه که تو سمندهای قدیمی که مکان کامپیوتر بود یادتونه الان جای اون مکان چیست ؟تو یه عکس که دیدم یه فرو رفتگی مشکی بیرخته.
    یه سوال دیگه واسم پیش اومد یعنی موقع خرید باید برم نمایندگی اپشن اونجا ماشین ثبت نام کنم ؟سپاسگزارم

با تشکر از شما دوست گرامی
    شما مطمن هستید رو ای اف ۷ بنزین کروز نصب میکنن اخه اون دوستمون گفتند که نمیشه؟
    پس میگفتند که اگر دو تا ایربگ نداشته باشه که پلاک نمیکنند؟
    حالا مشکلاتش حل شده ؟لوازم جانبی به کنار
    سپاسگزارم از شما

ما رفتیم تو این سایت اپکو هر کاری خواستیم بکنیم یا گفت واسه ای اف ۷ نمیشه یا اینکه چون مالتی پلکس نمیشه.راستی این مالتی پلکس چه حسنی داره؟
    ماشین شما چون مالتی پلکس هست نتونستن روش کروز نصب کنن.
    سیستم مالتی پلکس سیستم سیم کشی جدیدی هست که ایران خودرو گذاشته رو خودروهاش البته برای سمند ها جدید هست قبلا روی 206 نصب شده بوده.
    در سیستم مالتی پلکس تلاش شده از سیم کشی های شلوغ جلوگیری بشه و سیستم هوشمند خودرو هم انتقال پیدا کرده به وسط کیلومتر یعنی تما هشدار ها و خطالا روی صفحه دیجیتال
    کیلومتر ماشینتون نشون داده میشه.

7. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dr.kenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

سلام دوستان
    یه چیزی مثه قلتک موس زیره فرمان دیدم دقیقا مثه وسط کلیک موس اونجا هست کسی می دونه چیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یه چیزی مثه قلتک موس زیره فرمان دیدم دقیقا مثه وسط کلیک موس اونجا هست کسی می دونه چیه ؟
    دوست عزیز.
    اون تنظیم نور داخل صفحه کیلومتر شمار است( که در شب بیشتر مشخصه)

10. این کاربر از poulad.007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام به همه و تشکر از hossein ,و ,.danial
    ماشینم 1400 کارکرده

1---وقتی درب رادیاتور رو باز میکنم مثل نوشابه هوا خارج میشه( البته نه به اون شدت) دلیلش چیه؟....هوا کشیده؟ چی کار میشه کرد؟ به ضرر ماشینه؟؟

2--- دم غروب رفتم ماشین رو روشن کردم دستم روگرفتم جلوش یه خورده آب میداد!! و
    یه خورده گاز تند دادم(3 یا 4 هزار دور موتور) از اگزوز بخار سفید خارج شد و وقتی یه خورده ادامه دادم قطع شد. ((وقتی قطع شد که گاز اگزوز تقریبا گرم شده بود))
    طبیعیه؟؟ یا اوضاع خرابه؟؟+++++آخه الان تابستونه++++ ولی صبح تا حالا روشن نکرده بودم.

3---ماشین وقتی درجا کار میکنه (انگار اگزوز نفس میکشه) منظورم اینه که نوسانی ازش گاز خارج میشه. یعنی یه سره گاز از اگزوز خارج نمیشه و فکر میکنم تیکه تیکه از اگزوز گاز خارج میشه+++ میتونم بشمارم هر مرحله از خروج گاز رو ++=مثل شمردن ضربان قلب((البته سرعت داره)) مشکل چیه یا طبیعه++++ انگار ریپ میزنه++++

4-- ماشین شتاب اولیه اش خیلی پاییینه= وقتی میخوای بلوار رو دور بزنی= احساس میکنم ماشین داره کپ میکنه و شتاب موقع دور زدن نداره== فکر کنم حتی از پراید و پزو پاییین تر !!
    مشکلش چیه؟؟ ولی تو سرعت مثلا 80 یا 90 خیلی خوب شتاب میگیره . و پدالش حساس به گازه++ ماشین قبلی پزو دنده رو سنگین میکردم میذاشتم 3 پر میکردم بعد میرفتم 4 اما این همون دنده ای که هستی اگه ناگهانی گاز بدی خوب سرعتش زیاد میشه//////این تناقض برای چیه؟؟

5-- وقتی درجا گاز میدادم ناگهانی دور موتور بالا 3 یا 4 هزار موتور و ( همه آنچه بهآن وصل بود) خیلی به سمت کابین ماشین عقب میومد و وقتی پدال رو بر میداشتی برمیگشت (تقریبا با سرعت زیادی) تاحالا دقت نکرده بودم!! این طبیعیه؟؟
    ممنون از کسی که حوصله میکنه و جواب میده

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

ماشینم 1400 کارکرده

1---وقتی درب رادیاتور رو باز میکنم مثل نوشابه هوا خارج میشه( البته نه به اون شدت) دلیلش چیه؟....هوا کشیده؟ چی کار میشه کرد؟ به ضرر ماشینه؟؟

یه خورده گاز تند دادم(3 یا 4 هزار دور موتور) از اگزوز بخار سفید خارج شد و وقتی یه خورده ادامه دادم قطع شد. ((وقتی قطع شد که گاز اگزوز تقریبا گرم شده بود))
    طبیعیه؟؟ یا اوضاع خرابه؟؟+++++آخه الان تابستونه++++ ولی صبح تا حالا روشن نکرده بودم.

3---ماشین وقتی درجا کار میکنه (انگار اگزوز نفس میکشه) منظورم اینه که نوسانی ازش گاز خارج میشه. یعنی یه سره گاز از اگزوز خارج نمیشه و فکر میکنم تیکه تیکه از اگزوز گاز خارج میشه+++ میتونم بشمارم هر مرحله از خروج گاز رو ++=مثل شمردن ضربان قلب((البته سرعت داره)) مشکل چیه یا طبیعه++++ انگار ریپ میزنه++++

4-- ماشین شتاب اولیه اش خیلی پاییینه= وقتی میخوای بلوار رو دور بزنی= احساس میکنم ماشین داره کپ میکنه و شتاب موقع دور زدن نداره== فکر کنم حتی از پراید و پزو پاییین تر !!
    مشکلش چیه؟؟ ولی تو سرعت مثلا 80 یا 90 خیلی خوب شتاب میگیره . و پدالش حساس به گازه++ ماشین قبلی پزو دنده رو سنگین میکردم میذاشتم 3 پر میکردم بعد میرفتم 4 اما این همون دنده ای که هستی اگه ناگهانی گاز بدی خوب سرعتش زیاد میشه//////این تناقض برای چیه؟؟

5-- وقتی درجا گاز میدادم ناگهانی دور موتور بالا 3 یا 4 هزار موتور و ( همه آنچه بهآن وصل بود) خیلی به سمت کابین ماشین عقب میومد و وقتی پدال رو بر میداشتی برمیگشت (تقریبا با سرعت زیادی) تاحالا دقت نکرده بودم!! این طبیعیه؟؟
    دوست عزیز اینها نشونه خراب بودن واشر سر سیلندر ماشین هست!
    حتما رسیدگی گنید تا خدایی نکرده در مسیر جایی نزارتتون و همچنین کمتر ضرر به موتور برسه!

13. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ماشینم 1400 کارکرده

1 - اگر زیاد نیست مشکلی نداره .

2 - اگزوز ماشین تا زمانی که سرده همینجوره به خصوص تا زمانی که ماشین نو هست و اگزوز کثیف نشده به مرور زمان با دوده گرفتن داخل اگزوز فقط تو هوا سرد اینجور میشه .

3 - مال همه همینجوره خروج گاز از اگزوز EF7 خیلی تنش داره علت هم ضعف طراحی اگزوز هست و نوع کاتولیزور استفاده شده هست .

4 - اینم یه سیستم هست که ECU دستورش رو میده ، توضیحش مفصله فقط در همین حد که تو ماشین هایی که دریچه گاز با سیم کنترل میشه مثلا با دور موتور 1500 تو دنده 2 گاز رو تخته میکنی این باعث فشار اومدن به موتور و در اومدن صدای سوپاپ ها و بالا رفتن شدید مصرف سوخت و ... میشه ولی تو این ماشین وقتی دور موتور پایین باشه مثلا تو دنده 2 و دور موتور رو 1500 باشه و شما 100% گاز رو فشار بدی ECU تا زمان رسیدن دور موتور به 2500 دریچه گاز رو 40% باز میکنه بعد از اون یکدفعه دریچه گاز باز میشه و شتاب به اوج خودش میرسه .

5 - منظورت رو متوجه نشدم اگر منظورت تکون خوردن موتور با بالا رفتن دور موتور هست بله باید همینجور باشه .

دوست عزیز اینها نشونه خراب بودن واشر سر سیلندر ماشین هست!
    حتما رسیدگی گنید تا خدایی نکرده در مسیر جایی نزارتتون و همچنین کمتر ضرر به موتور برسه!
    خروج هوا در حد کم به خاطر تحت فشار بودن سیستم خنک کننده خودرو هست و طبیعیه اگر کمپرس هوا انقدر شدید باشه که با یکم شل کردن درب رادیات چندین ثانیه هوا با فشار خارج بشه میشه گفت واشر سر سیلندر سوزونده .
    Last edited by Danial_4139; 26-08-2012 at 02:28.

15. این کاربر از Danial_4139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •