تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 380 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

اگه نباشه جاش خالی می مونه btheme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    طهران

11

دوستان كسي عكسي از اين آقاي الوند نويسنده ي اين كار نداره؟
    من همش فكر ميكنم كه الوند همون بازيگرس كه صداش از تو لوله اگزوز مياد!!
    اگه بازيگرم هست بگيد كجا بازي كرده.
    ممنون
    خشایار الوند نویسنده و فیلم نامه نویس هستش و برادر کوچکتر سیروس الوند کارگردان سینما هستش اینم عکس هاش برای شما دوست عزیز

2. 2 کاربر از btheme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

ممنون از دوستاني كه محبت كردن عكس آقاي الوند رو گذاشتند.
    ولي خودمونيم حالا كه ميگيد داداش سيروس الوند هست چه شباهتي دارن تو سبك كار!
    يكي كلآ سنگين و يكي هم كلآ سبك كار ميكنه.چه تفاهمي دارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بلدالملك در اينترنت:

لینک می گذارید پدرسوخته ها؟ می دم پدر همتون رو دربیارند پدرسوخته ها! آمده اید وسط اینترنت، لینک می گذارید! رای منفی می دهید! رای منفی می دهید پدر سوخته ها؟! می خواهید ما را جلوی قبله عالم بی کفایت نشان دهید؟! بدم آویزتون کنند پدر پدر سوخته ها؟ بیاین ببرین این پدرسوخته ها را آویزان کنید! ببرید این پدر سوخته ها را و سر در همین جا آویزانشان کنید! ببرید فلکشان کنید این پدرسوخته ها را تا دیگر از این غلطا نکند! پدر سوخته ها! پدر پدر سوخته ها!

(فقط جهت مزه بود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب بیایید حساب کنیم:
    از هر 100 نفر ایرانی که میشه 700 هزار نفر. و این آمار تقریبا برابر با آمار فعلی است. یعنی در صورتی که مجموعه نه چنان پیشرفتی بکنه و نه افت که کمی خوش بینانه است. به نظر نمی آد این جذابیت های هر چند قسمت به چند قسمتیش باعث ادامه دار شدن خرید ها بشه.
    به هر حال هر 3قسمت 700 هزار نفر. اگر 90 قسمت بشه یعنی در آخر از همه مجموعه ها جمعا 21 میلیون بسته فروخته میشه.
    هر پک هم 1800 الوند می فروشه .من نمیدونم هزینه پخش و چاپ و ... چقدر است ولی فکر کنم برای هر قسمت 800 تومن خوب باشه.یعنی هر3 قسمت برای الوند 1000 تومان سود داره.و این یعنی واقعا زیاد. 1000 تومن سود خالص!
    یعنی در آخرین قسمت جمعا الوند21 میلیارد فروش داده داشته.
    هر مجموعه هم 100 میلیون تومن به گفته خودش برای 5 هزار نفر جایزه می ده. یعنی 3 میلیاردش برای جوایز هفتگی.
    موند 18 میلیارد.
    جوایزی هم که میده بری پخش کنندگان و خرده فروشان و خریداران جمعا:

این جوایز هم باید جمع زده بشه و من از قیمت آپارتمان ها خبر ندارم ولی جمعا فکر نکنم بیش از 2 میلیارد تومن بشه.
    موند 16 میلیارد.

بعد تبلیغاتی که کرده. دوستان تو تهران گفتند که شهر رو زرشکی کرده و حتی تو شهر ما (ارومیه) هم تبلیغش 1 ماه یا بیشتر هست که زده شده.
    با توجه به گستردگی شهر ها فکر کنم یه 5 میلیاردی هم خرج تبلیغات کردند. (البته شاید کمتر فقط حدس است)
    بنابراین فقط 11 میلیارد برای کل مجموعه یا اگر تبلیغات را کمتر حساب کنیم 14 میلیارد.
    11-14 میلیارد ماند برای هزینه خود مجموعه . در نظر بگیرید که یوسف پیامبر گفته می شد 8 میلیاردی هزینه داشته در حالیکه قسمت هایش کمتر بوده و تعداد بازیگرهای معروفش بسیار کمتر فقط لوکشنش بزرگتر بوده.
    فکر می کنید هزینه سریال چقدر شده باشد؟این همه بازیگر معروف، اجاره لوکشین و نماها، لباس ها و ....
    نتیجه گیریش بماند برای بعد که یک جوری بفهمیم هزینه سریال چقدر بوده.
    در ضمن 32.400.000.000 میلیون یعنی 32 هزار میلیارد دلار! اون میلیون کلمه ای رو نباید می نوشتید
    بحث سر چند میلیارد کم و زیاد نیست بحث سر نوشتن یا ننوشتن کلمه میلیون بعد از رقم 32.400.000.000 نیست بحث سر فروش چند ده میلیاردی این مجموعه هست که فکر نکنم حتی 1 یا 2 میلیارد هم خرجش شده باشه این هم سریالی که به نظر من کیفیت پائینی در نوع ظنزش داره

6. این کاربر از majid.shiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان اين سريال خيلي قشنكه ولي اصلا ارزش 2500 نداره . دقيقا شب هاي برره رو دوباره ساختن ولي جور ديگه .
    بابا دیگه بی انصافی نکن ! شب های برره کجا این کجا ؟ مهمترین فرقشون اینه که قهوه ی تلخ روند داستانی پیوسته ای رو داره ولی شبهای برره هر قسمت یه داستان مجزا بود !

8. 10 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بابا سریال های ایرانی رو با هم قد خودش مقایسه کنین !! آره به نظر منم نسبت به جیم کری که حساب کنی ، این بلد الملک خیلی مسخره بازی میکنه

مگه ما چند تا آدم درست حسابی در حوزه ی طنز داریم؟؟؟ همینا هم که داریم غنیمتی هست بس عزیز!!!

خندوندن مردم کار سختیه !!!کاری که مردم ما خوب بلدن و در کل دنیا اول هستن گریه کردنه!!!
    ماشالله خوبم استقبالم میشه

10. 13 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بابا دیگه بی انصافی نکن ! شب های برره کجا این کجا ؟ مهمترین فرقشون اینه که قهوه ی تلخ روند داستانی پیوسته ای رو داره ولی شبهای برره هر قسمت یه داستان مجزا بود !
    بعضی ها هم چی و به چی ربط میدن

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بحث سر چند میلیارد کم و زیاد نیست بحث سر نوشتن یا ننوشتن کلمه میلیون بعد از رقم 32.400.000.000 نیست بحث سر فروش چند ده میلیاردی این مجموعه هست که فکر نکنم حتی 1 یا 2 میلیارد هم خرجش شده باشه این هم سریالی که به نظر من کیفیت پائینی در نوع ظنزش داره
    من براتون حساب کردم که! نهایت فروشی که می مونه برای پخش الوند 11-14 میلیارد تومن هست. این یعنی 1 ده میلیارد!
    در ضمن این فکرتون کمی ضایع نیست؟ این همه بازیگر و لباس و .... برای یک سریال 90 قسمتی فقط یکی دو میلیارد؟
    البته من اصلا اطلاعات زیادی در مورد گردش مالی سینمای ایران ندارم ولی خب با این اطلاعات مقایسه کردم:
    هزینه یوسف پیامبر طیق شنیده ها حدود 8 میلیارد بوده .در حالیکه هم قسمت هاش کمتره و هم بازیگر معروفش قابل مقایسه نیست با قوه تلخ.
    گلزار برای چند دقیقه بازی تو دموکراسی انگار 70 میلیون گرفته. اون پیرمرده تو سینمایی ها برای یک روز 3 میلیون می گیره.
    و ....
    که فعلا نتوسنتم بفهمم شما چطوری فکر کردید 2 میلیارد حداکثر شده!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

هر قسمت رو 30 دقیقه هم حساب کنیم و تعداد قسمت ها رو 90 تا، حداقل 45 ساعت فیلم برداری فقط انجام داده شده!!!

دوستان خدایی منصف باشید! شما نیگاه کنید برای یه فیلم سینمایی یک ساعت و نیمه چقدر بودجه کنار گذاشته میشه و نهایتا چقدر فروش میکنه؟! نمونه بارزش اخراجی ها یا همین فیلم چرتایی که هر روز اکران میشن و گیشه رو به خاطره 4 تا بازیگر معروف میترکونن یا این سریال تخیلی هایی که ملت از بی سریالی چنان استقبالی ازش میکنن که صدا سیما در حین ذوق مرگی تا میتونه پوله تبلیغات سر و ته و وسط و رونویس و زیرنویسه سریال رو میخوره!
    نمونه خارجیش رو هم نگاه کنی (مثلا فیلم هنگوور) میبینی نزدیک 14 برابر بودجه اولیه فیلم فروخته!
    این درآمد ها یه چیز طبیعیه!
    غیر طبیعی کسب درآمد از اون سریال خارجی ها هستند که شرکت ها (نه فیلمو ساختن و نه نیازی دارند که فیلم و تبلیغ کنن، چون ماهواره تبلیغش رو کرده دیگه) فقط میان پول دوبله و تولید سی دی رو پرداخت میکنن و اونا رو میفروشن به ملت و ما چون سریال خارجیه صدامون در نمیاد!!
    ببخشید پرحرفی کردم!
    یاعلی

14. 10 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نمونه خارجیش رو هم نگاه کنی (مثلا فیلم هنگوور) میبینی نزدیک 14 برابر بودجه اولیه فیلم فروخته!
    مثال خوبیه ولی خب شرایط ایران کلا فرق داره. از تعداد سینما هایی که هنگوور اکران شده تا کیفیت سینماها.
    غیر طبیعی کسب درآمد از اون سریال خارجی ها هستند که شرکت ها (نه فیلمو ساختن و نه نیازی دارند که فیلم و تبلیغ کنن، چون ماهواره تبلیغش رو کرده دیگه) فقط میان پول دوبله و تولید سی دی رو پرداخت میکنن و اونا رو میفروشن به ملت و ما چون سریال خارجیه صدامون در نمیاد!!
    همین 23 و فراراز زندان و ... رو که شرکت های معروف ایرانی دوبله و می فروشند هزینه خرید از شرکت توزیع کننده رو هم پرداختند. یعنی هیچ شرکت معروفی فیلمی رو بدون خرید دوبله نکرده ونفروخته و همه هزینه های مربوط به خرید از کمپانی سازنده پرداخت شده.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    در ضمن به قول دوستمون این سودها طبیعیه. منفقط می خواستم این سود رو تعدیل کنم . چون هر مجموعه 2500 کجا 1000 کجا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •