خشایار الوند نویسنده و فیلم نامه نویس هستش و برادر کوچکتر سیروس الوند کارگردان سینما هستش اینم عکس هاش برای شما دوست عزیز
![]()
خشایار الوند نویسنده و فیلم نامه نویس هستش و برادر کوچکتر سیروس الوند کارگردان سینما هستش اینم عکس هاش برای شما دوست عزیز
![]()
ممنون از دوستاني كه محبت كردن عكس آقاي الوند رو گذاشتند.
ولي خودمونيم حالا كه ميگيد داداش سيروس الوند هست چه شباهتي دارن تو سبك كار!
يكي كلآ سنگين و يكي هم كلآ سبككار ميكنه.چه تفاهمي دارن
بلدالملك در اينترنت:
لینک می گذارید پدرسوخته ها؟ می دم پدر همتون رو دربیارند پدرسوخته ها! آمده اید وسط اینترنت، لینک می گذارید! رای منفی می دهید! رای منفی می دهید پدر سوخته ها؟! می خواهید ما را جلوی قبله عالم بی کفایت نشان دهید؟! بدم آویزتون کنند پدر پدر سوخته ها؟ بیاین ببرین این پدرسوخته ها را آویزان کنید! ببرید این پدر سوخته ها را و سر در همین جا آویزانشان کنید! ببرید فلکشان کنید این پدرسوخته ها را تا دیگر از این غلطا نکند! پدر سوخته ها! پدر پدر سوخته ها!
(فقط جهت مزه بود!)
بحث سر چند میلیارد کم و زیاد نیست بحث سر نوشتن یا ننوشتن کلمه میلیون بعد از رقم 32.400.000.000 نیست بحث سر فروش چند ده میلیاردی این مجموعه هست که فکر نکنم حتی 1 یا 2 میلیارد هم خرجش شده باشه این هم سریالی که به نظر من کیفیت پائینی در نوع ظنزش داره
بابا دیگه بی انصافی نکن ! شب های برره کجا این کجا ؟مهمترین فرقشون اینه که قهوه ی تلخ روند داستانی پیوسته ای رو داره ولی شبهای برره هر قسمت یه داستان مجزا بود !
بابا سریال های ایرانی رو با هم قد خودش مقایسه کنین !! آره به نظر منم نسبت به جیم کری که حساب کنی ، این بلد الملک خیلی مسخره بازی میکنه
مگه ما چند تا آدم درست حسابی در حوزه ی طنز داریم؟؟؟ همینا هم که داریم غنیمتی هست بس عزیز!!!
خندوندن مردم کار سختیه !!!کاری که مردم ما خوب بلدن و در کل دنیا اول هستن گریه کردنه!!!
ماشالله خوبم استقبالم میشه![]()
بعضی ها هم چی و به چی ربط میدن
من براتون حساب کردم که! نهایت فروشی که می مونه برای پخش الوند 11-14 میلیارد تومن هست. این یعنی 1 ده میلیارد!بحث سر چند میلیارد کم و زیاد نیست بحث سر نوشتن یا ننوشتن کلمه میلیون بعد از رقم 32.400.000.000 نیست بحث سر فروش چند ده میلیاردی این مجموعه هست که فکر نکنم حتی 1 یا 2 میلیارد هم خرجش شده باشه این هم سریالی که به نظر من کیفیت پائینی در نوع ظنزش داره
در ضمن این فکرتون کمی ضایع نیست؟ این همه بازیگر و لباس و .... برای یک سریال 90 قسمتی فقط یکی دو میلیارد؟
البته من اصلا اطلاعات زیادی در مورد گردش مالی سینمای ایران ندارم ولی خب با این اطلاعات مقایسه کردم:
هزینه یوسف پیامبر طیق شنیده ها حدود 8 میلیارد بوده .در حالیکه هم قسمت هاش کمتره و هم بازیگر معروفش قابل مقایسه نیست با قوه تلخ.
گلزار برای چند دقیقه بازی تو دموکراسی انگار 70 میلیون گرفته. اون پیرمرده تو سینمایی ها برای یک روز 3 میلیون می گیره.
و ....
که فعلا نتوسنتم بفهمم شما چطوری فکر کردید 2 میلیارد حداکثر شده!
هر قسمت رو 30 دقیقه هم حساب کنیم و تعداد قسمت ها رو 90 تا، حداقل 45 ساعت فیلم برداری فقط انجام داده شده!!!
دوستان خدایی منصف باشید! شما نیگاه کنید برای یه فیلم سینمایی یک ساعت و نیمه چقدر بودجه کنار گذاشته میشه و نهایتا چقدر فروش میکنه؟! نمونه بارزش اخراجی ها یا همین فیلم چرتایی که هر روز اکران میشن و گیشه رو به خاطره 4 تا بازیگر معروف میترکونن یا این سریال تخیلی هایی که ملت از بی سریالی چنان استقبالی ازش میکنن که صدا سیما در حین ذوق مرگی تا میتونه پوله تبلیغات سر و ته و وسط و رونویس و زیرنویسه سریال رو میخوره!
نمونه خارجیش رو هم نگاه کنی (مثلا فیلم هنگوور) میبینی نزدیک 14 برابر بودجه اولیه فیلم فروخته!
این درآمد ها یه چیز طبیعیه!
غیر طبیعی کسب درآمد از اون سریال خارجی ها هستند که شرکت ها (نه فیلمو ساختن و نه نیازی دارند که فیلم و تبلیغ کنن، چون ماهواره تبلیغش رو کرده دیگه) فقط میان پول دوبله و تولید سی دی رو پرداخت میکنن و اونا رو میفروشن به ملت و ما چون سریال خارجیه صدامون در نمیاد!!
ببخشید پرحرفی کردم!
یاعلی![]()
مثال خوبیه ولی خب شرایط ایران کلا فرق داره. از تعداد سینما هایی که هنگوور اکران شده تا کیفیت سینماها.نمونه خارجیش رو هم نگاه کنی (مثلا فیلم هنگوور) میبینی نزدیک 14 برابر بودجه اولیه فیلم فروخته!
همین 23 و فراراز زندان و ... رو که شرکت های معروف ایرانی دوبله و می فروشند هزینه خرید از شرکت توزیع کننده رو هم پرداختند. یعنی هیچ شرکت معروفی فیلمی رو بدون خرید دوبله نکرده ونفروخته و همه هزینه های مربوط به خرید از کمپانی سازنده پرداخت شده.غیر طبیعی کسب درآمد از اون سریال خارجی ها هستند که شرکت ها (نه فیلمو ساختن و نه نیازی دارند که فیلم و تبلیغ کنن، چون ماهواره تبلیغش رو کرده دیگه) فقط میان پول دوبله و تولید سی دی رو پرداخت میکنن و اونا رو میفروشن به ملت و ما چون سریال خارجیه صدامون در نمیاد!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن به قول دوستمون این سودها طبیعیه. منفقط می خواستم این سود رو تعدیل کنم . چون هر مجموعه 2500 کجا 1000 کجا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)