سلام
منحل که شده
ولی به زودی دوباره از نو شروع به کار میکنه ان شاء الله...![]()
سلام
منحل که شده
ولی به زودی دوباره از نو شروع به کار میکنه ان شاء الله...![]()
چرا نمیدونستم سرامیکی می گن به اونا ..می خام یدونشو بخرم....
![]()
سلام دوستان عزیز
تو روش f2l من اکثرا به حالاتی بر می خورم که مجبورم اول یکی از اضلاع که در جای مناسبی قرار نگرفتن رو جابجا کنم سپس فورمول مربوطه رو اجرا کنم که همین عامل باعث اتلاف زمان میشه شما چطور این مشکل حل کردین ؟
محتوای مخفی: روبیک
بله ، این موضوع اکثرا پیش میاد .
راه حلش هم همونیه که شما خودت گفتی ، یعنی این که تبدیل کنی که به حالتی که بلدی .
در واقع شما میتونی به چند حالت مختلف تبدیل کنی . اگه میخوای سریع تر شی باید با تجربه بفهمی که چطور به بهترین و سریعترین حالت تبدیل کنی .
البته الگوریتم هایی هم واسه حل مستقیم هست که من پیشنهاد نمی کنم .
یه سر به این سایت بزن :
من خودم فقط از چند تا الگوریتم های این سایت استفاده می کنم . خیلی هاشون ارزش ندارن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. من یه سوال داشتم که تا حالا از هر کی پرسیدم جواب درست و درمونی بهم نداده.
تو مکعب روبیک، خونه ی وسط هر وجه رو میشه 90 یا 180 درجه چرخوند بدون اینکه بقیه ی اضلاع و خونه ها به هم بخوره؟
اگه میشه، فرمولش چیه؟
ممنون
سلامسلام. من یه سوال داشتم که تا حالا از هر کی پرسیدم جواب درست و درمونی بهم نداده.
تو مکعب روبیک، خونه ی وسط هر وجه رو میشه 90 یا 180 درجه چرخوند بدون اینکه بقیه ی اضلاع و خونه ها به هم بخوره؟
اگه میشه، فرمولش چیه؟
RL'UD'BF'L'R
رکورد حل روبیک 3*3 بالاخره توسط همون کسی که پیش بینی میشد شکسته شد !
ویدیوی رکورد جهانی 7.03 توسط Feliks Zemdegs :پسوورد : p30worldکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه بازم همون جوابی که همه بهم میدن
دوست عزیز این فرمول برای عوض کردن رنگ مرکز هر وجه هستش که خودم قبلا بلد بودم. من فقط میخوام خونه های وسط هر وجه بدون اینکه مکعب به هم بریزه، سر جای خودشون بچرخن. تونستم منظورمو برسونم؟ ببین مثلا در مکعب های استاندارد فرض کن که رنگ سفید رو به عناون U و رنگ آبی رو به عناون F انتخاب کردی. فرض کن که خونه ی وسط وجه U، یه فلش به سمت رنگ آبی (به سمت خودت) داره. سوال من اینه که چطوری میشه اون فلش رو بدون اینکه رنگ وجوه مکعب به هم بریزه چرخوند (مثلا به سمت راست)؟؟
کسی جواب این سوال رو میدونه؟؟![]()
واااااااااااااااای !
Feliks Zemdegs تو همون روز رکورد خودش رو دوباره میشکونه .
و حالا رکورد جهانی حل روبیک 3*3 فقط 6.77 ثانیه است .
(بدون اسکیپ!! )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسوورد : hooshe-irani
این کدوم مسابقاته ؟؟؟ مال WCA هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)