تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 323 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان

میشه این گوشیو با وایرلسش مستقیم آپدیت کرد یا حتما باید با واسطه کامپیوتر وصل بشه به اینترنت ؟

کسی از ورژنهای 8 و 32 گیگش خبری داره ؟منظورم قیمتشه؟
    وایرلس یا وای فای ربطی به کامپیوتر نداره اگه بتونی تنظیمات وایرلس و WAP رو باتوجه به ISP انجام بدی بله چرا که نه! اصلا وایرلس یعنی بی سیم راحت. ار تباط وای فای مخفف وایرلس فیدلیتی هستش یعنی ارتباط دوربرد قابل اطمینان! میتونی تو کوچیه خیابون هر جا که تو رنج وایرلس آی اس پی باشی استفاده کنی

در ضمن خیلی از دوستان آپ دیت کننده توصیه می کنند از داخل گوشی آپ دیت نکنید چون بعضی از دوستان اینکارو کردند با مشکل مواجه شدند تو هم لبیک بگو به دوستان و سعی کن از کامپیوترت استفاده کنی. گرچه تئوریکا باید مشکلی پیش نیاد ولی عمل و تجربه با سیاه مشق های رو کاغذ و سایت ها تو یه مقال نمی گنجه!
    -----------
    32 که با گارانتی اصلی به بازار نیومد چون فرو نداشت قاچاقی اومده و قیمتش خیلی گرونه و اصلا نیم ارزه به خریدنش. تو سایت گوشی شاپ که ارزون تر از همه جاست و تلفنی میشه ازش خرید نوشته 485 تومن که فکر نکنم ساپورت فارسی داشت هباشه باید خودت فریم ویرش کنی.
    8 هم هنوز به بازار نیومده تازه معرفی شده به این زودیا هم نمیاد
    Last edited by Help118; 15-07-2010 at 14:41.

2. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

خب خدا رو شکر.

فقط يه چيزي: اينکه ميگن بالاي 200 کيلوبايت نميشه جاوا روش ريخت راسته؟ و اينکه آيا GPS تهران رو داره يا نه.

بسيار متشکرم.
    دوست بسیار خوب من
    منم یه چیزایی شنیده بودم که راجع به برنامه های جاوا می گفتن ولی باید بگم نوکیا برنامه جاوا ران تایم ارور رو واسش داده بیرون با نصب اون مشکلات حله حله میتونی از کلوپ همسایه (IR-TCI دات org) یا اگه از خود نوکیا پیدا کردی دانلودش کنی

جی پی اسش مثل ساعت کوکی آولوارکس کار میکنه نقشه های ماهواره ای و معمولی تهران هم هست باید نصب کنی و حالشو ببری از این بابت هم نگرانی به خودت راه نده

فقط ا
    گه می گفتی نیازها و خواسته هات از گوشی چیه بهتر میتونستم راهنماییت کنم. گوشی مثل ماشین نیست که هرچقدر بیشتر پول بدی امکاناتت همه و همه یکجا پیشت باشه. نه! تئ گوشی فقط یکی دوقسمت از تجهیزاتش می بینی عالیه بقیش بدرد نخوره یا اصلا نیازتو مرتفع نمی کنه بهمین جهت علم دیجیتال علم گمار پوله باید زیاد دقت کرد
    Last edited by Help118; 16-07-2010 at 20:55.

4. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

یعنی با وایرلس خودش آپدیت کنیم حجم آپدیت انقدر کمتر میشه ؟؟؟

حتما یه چیزی این وسط هستش مه ما نمیدونیم !!!
    این حرفا چیه باباجون
    من توضیحاتشو تو پست های قبلی دادم مراجعه کن میفهمی. قربانت. بچه ها میان حرفایی می زنن که همه رو سر درگم می کنن و اونایی که میخوان چیزی یاد بگیرن کلا دچار بحران میشن.
    فابل همون فایله 138 مگ هستش کچه با وایرلس چه با بلوتوث چه با سیم. تفاوت در اتصال به اینترنته که با وایرلس و بلوتوث بدون سیمه و با یو اس بی ارتباط سیمیه. بهترین راه اتصال با خود کابل USB هستش بهترین ایمن ترین و سریعترین!

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

یعنی با وایرلس خودش آپدیت کنیم حجم آپدیت انقدر کمتر میشه ؟؟؟

حتما یه چیزی این وسط هستش مه ما نمیدونیم !!!
    آره واقعا انقدر کمتر میشه دلیلش رو هم من نمیدونم واقعا
    ولی واقعا فرق میکنن گزینه هایی که توی positioning اضافه شد باید فقط با کابل آپدیت میشد
    در صورتی که وقتی میخواستم با کابل آپدیت کنم (قبلش با گوشی آپدیت کرده بودم) میگفت ورژن به روز هست آیا میخوای دوباره install کنی؟
    --------------------------
    اگر به اینترنت دسترسی دارین میتونید برید به این قسمت:
    application-->software update
    (البته اگر فرم ویر 20 باشه)
    اون وقت حجم رو خواهید دید
    Last edited by brave_ie; 15-07-2010 at 15:00.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

خوانایی صفحه نمایش در همه گوشی های نوکیا هست؛ تنها در چند مدل لمسی ای که این شرکت ارایه داده مشکل خوانایی ضعیف وجود داشته.

و درباره اون دوستی که می خواستن بدونن با آپدیت فناوری مولتی تاچ به این گوشی افزوده شده یا نه؛ فناوری مولتی تاچ فقط در سیمبین های 3 به بعد خواهد بود...

شاد و نوکیایی باشین
    اما در gsmarena گفته شده که در وب بروزر قابلیت pich zooming هست...

داره خودمونی میشه a_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    فعلآ رو صندلي

پيش فرض

دوستان من تونستم صدای خانومه رو بشنوم. امروز از ونک تا انقلاب رو به راحتی و فقط با صدای gps رفتم. خیلی gps این گوشی ردیفه . همه راه ها رو داره . خیلی توپــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــه مخصوصا تو رانندگی و پیاده روی .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

آره واقعا انقدر کمتر میشه دلیلش رو هم من نمیدونم واقعا
    ولی واقعا فرق میکنن گزینه هایی که توی positioning اضافه شد باید فقط با کابل آپدیت میشد
    در صورتی که وقتی میخواستم با کابل آپدیت کنم (قبلش با گوشی آپدیت کرده بودم) میگفت ورژن به روز هست آیا میخوای دوباره install کنی؟
    --------------------------
    اگر به اینترنت دسترسی دارین میتونید برید به این قسمت:
    application-->software update
    (البته اگر فرم ویر 20 باشه)
    اون وقت حجم رو خواهید دید
    دوست من عزیز دل! یکم منطقی فکر کن آپ دیت کردن از طریق وایرلس یا USB چه فرقی با هم دارن فایلی آپ دیت فریم ویر وقتی 138 مگ هستش چه ربطی داره با وایرلس کمتر میشه حجمش! اصلا این حرفتون منطقی نیست. ارتباط وایرلس ربطی به کم کردن حجم فایل نداره. فقط ارتباطط بی سیمه و همین!

اون که میفرمایید بهتون میگفت آپ دیت نداره باید بگم آپ دیت گوشی دو سه روزه اومده دوما واسه پروداکت کد ها آپ دیت ها متفاوته و برای هر پروداکت کدی آپ دیت نیومده!!! در ضمن RM گوشی با RM هم واسه فریم ویر فرق داره.
    ناسلامتی چند ساله تو این کاریم .
    البته اصلا ناراحت نشی از حرفام عزیز دلم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

خوانایی صفحه نمایش در همه گوشی های نوکیا هست؛ تنها در چند مدل لمسی ای که این شرکت ارایه داده مشکل خوانایی ضعیف وجود داشته.

و درباره اون دوستی که می خواستن بدونن با آپدیت فناوری مولتی تاچ به این گوشی افزوده شده یا نه؛ فناوری مولتی تاچ فقط در سیمبین های 3 به بعد خواهد بود...

شاد و نوکیایی باشین
    به به یاالله داداش داریوش بزرگه! پیامتم که عوض کردی شاد و نوکیایی باشین
    نفهمیدم چه گوشی ای داری شما؟ میخوای ایکس 6 بخری؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

اما در gsmarena گفته شده که در وب بروزر قابلیت pich zooming هست...
    آره نوشته ولی فکر می کنم این pinch zooming اون زوم دو انگشتی نیست!!!!!!!

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

ببین دوست عزیز منظورم وایرلس و gprs و اینا نیست من خودم فکر میکنمدلیلش این باشه که از تو گوشی فقط فایل های جدید رو میریزه ولی از کابل کل فرم ویر رو (البته اصلا از این مطمئن نیستم و فقط اینطور فکر میکنم)
    ولی در هر صورت این که گفتم عین تجربه خودم بود
    ---------------
    منم امروز صدای اون خانومه رو شنیدم ولی یه کم راه هایی که میگفت با راه هایی که خودم معمولا میرم فرق داشت
    اگر حرفشو گوش نمیکردم میگفت "مسیر شما دوباره محاسبه میشود"
    منم دیگه داشتم عین اون دوستمون احساساتی میشدمم که یه بار دیگه امتحان کردم جواب نداد
    فکر کنم ارتباطش یه جاهایی بگیر نگیر داره
    در هر صورت خیلی حال کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •