اقا هر کی faction درست حسابی سراغ داره به ما هم بگه برا venom یه super inventory stone خریدم چه حالی میده هر چی دم دستش میاد جا میشه میزاره تو Inventory
یه venom lvl 37
یه assassin lvl 46
اقا هر کی faction درست حسابی سراغ داره به ما هم بگه برا venom یه super inventory stone خریدم چه حالی میده هر چی دم دستش میاد جا میشه میزاره تو Inventory
یه venom lvl 37
یه assassin lvl 46
اگه می خوای پول خرج کنی hyper و oracle بخر که سریع لول رو ببری بالا.البته تاحدود 75 oracle استفاده کن بعد لول 80 به بعد می تونی بری FF .اونجا با hyper سریع لول می ره بالا.الان بعضی ها دو ماهه میرسن لول 100.تو لول بالا بازی جالبتر هم میشه.
برای faction من در مورد سرور شما اطلاعات ندارم ولی هم می تونی از tele استفاده کنی یا توی world chat نگاه کنی بعضی ها عضو گیری میکنن. ولی faction های خوب معمولا لول 80 به بالا رو می گیرن.
Last edited by kh234; 26-11-2010 at 11:18.
دقیقا یه venom خفن پیدا کردم گفت فقط لول 80 به بالا :((
واسه assassin 6 تا hyper خریدم!
ببینم چی میشه فکشن خوب گیر میاریم یا نه
دوستان به غیر از زدن cat shop و فروختن به npc راه دیگه هم وجود داره؟ که ایتم ها رو بفروشیم؟؟؟
امروز خیلی شیر تو شیر بود همه اتحاد ها به همدیگه حمله کرده بودن!
Last edited by p30 arman; 26-11-2010 at 16:58.
توی auction house هم میشه فروخت.توی شهرهای اصلی یک auctioneer هست.که اونجا هم ایتمایی که دیگران به فروش میگ ذارن میشه دید و هم ایتمهای خودمون رو می تونیم به فروش بگذاریم.
اگه ایتمی هم به فروش بره پولش میره توی mailbox
territory war هم همیشه اخر هفته ها اتفاق میفته.البته اول باید روی اون منطقه مورد نظر bid گذاشت بعد faction ی که بالاترین bid رو گذاشته می تونه در روز و ساعت تعیین شده به اون منطقه حمله کنه.
Last edited by kh234; 26-11-2010 at 18:32.
همین الان یه bm لول 38 باهام دوئل کرد ازم باخت !! من لول 22 هستم!
شاید lag داشته وگرنه bm باید veno رو راحت شکست بده.
نه بابا خودشم گفت خلی باحال میجنگی!! اخه پتم رو فرستادم جلو خودم میپریدم هوا میرسیدم زمین اسکیل میزدم
یه عکس جالب پیدا کرم گفتم بزارمش اینجا برای کسانی که نمیدونن چه کلاسی بردارن فقط این عکس مال ورژن قبلی بازی هست که داخلش assassin و psychic وجود نداره
![]()
البته الان کلاسهای wizard و psychic عملا در pve بی خاصیت هستند.مگه اینکه توی این expansion جدید یک فکری به حال کلاسهای magic بشه.
توی کلاسهای جدید mystic هم مثل veno می تونه از pet استفاده کنه و می تونه pet های خودش و veno رو heal کنه ولی فرقش اینه که دیگه نیاز به لول اپ کردن پت نداره و پت summon میشه یعنی موقتی هست ولی میشه مرتبا اون رو summon کرد.یک عده می گن این mystic با توجه به skill ها جایگزین veno میشه و از veno قویتره.همونجور که sin و archer و bm الان تنها dd های بدرد بخور هستن و wizard و psychic بی خاصیت شدن.البته veno هنوز به خاطر pet ی که داره بدرد بخور هست و buff که damage رو زیاد میکنه( amp) هنوز باعث میشه که بدرد بخور باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)