بزارید تجربیاتم بعد از حدود 10 روز که از خرید جت می گذره رو براتون بگم :
به نظر من همانطوری که قبلا هم گفتم 2 دسته اصلا نباید سراغ این گوشی برن
- اونائی که براشون ذخیره اس ام اس مهمه ( این گوشی تو این زمینه محدودیت داره )
- اونائی که عشق برنامه دارن ( این گوشی به خاطر نداشتن سیستم عامل و محدود بودن به پلاتفرم جاوا عملا چیزی روش نصب نمیشه )
دوستان دقت کنند که جاوای این گوشی با گوشی های سونی اریکسون و .. متفاونه مثلا نقشه تهران بدونید که رو این گوشی نصب نمیشه !!!! خلاصه زیاد رو برنامه حساب نکنید.
در مورد GPS :
به نظر من GPS این گوشی از لحاظ سخت افزاری خیلی خوبه و لی خوب نرم افزار خیلی با کیفیتی براش نیست یه نرم افزاری هست بنام TRUKBUDDY که هر چند کارتون رو راه میندازه ولی عملا در مقابل OVI MAP نوکیا حرفی برای گفتن نداره ( می تونم بگم تنها نکته مثبت گوشی های نوکیا همین OVI MAP اوناست و گرنه باید انداختشون تو سطل آشغال )
.gif)
نکات منفی دیگه ای هم هست به نظر من :
بلند گو گوشی جای خوبی تعبیه نشده.
پشت و روی گوشی خیلی باحال اثر انگشت روش میمونه
.gif)
هر چند باتری گوشی بعد از مدتی آب بندی میشه ولی در کل به باتری این گوشی امنیاز متوسط به پائین میشه داد.
ولی نکات خوبی هم هست :
دیزاین واقعا عالی
کیفیت صفحه نمایش فوق العاده (در حالت معمولی و پخش فیلم )
رابط کاربری بسیار خوب و کاربر پسند.
تاچ فوق العاده
تقوبم شمسی (بسته به فریم وبر )
برنامه های پیش گزیده مناسب
در کل نظر من :
من از خریدم راضی هستم چون دنبال یه گوشی بی دردسر می گشتم ... حوصله نصب برنامه رو هم دیگه ندارم و میشه گفت نیاری ندارم ( یه زمانی خوره برنامه بودم و و اقعا خسته شدم ) دیزاین گوشی هم برام مهم بود.
این گوشی با چیزائی که روشه نیاز منو کاملا مرتقع میکنه و کاملا از خریدم راضی هستم .
برای هر خریدی قبلش نیازتون و انتظاراتتون رو ار گوشی مشخص کنید تا بعدا دیپرس نشید
.gif)