ممنون
آره Enable هست
بله هیج کدوم نمیشناسن!!!![]()
ممنون
آره Enable هست
بله هیج کدوم نمیشناسن!!!![]()
در بخش مشكلات سخت افزاري و نرم افزاري يك تاپيك بزننين تا افراد بيشتري ببينن![]()
براي چه ويندوزي؟
اخرين نسخه 11 هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
XP
نسخه 11 ش هم اومد؟
تا همین چند وقت پیش که ملت داشتم 7C شو استفاده میکردن![]()
اگه geforce بود چیکار کنم؟
میخوام ati باشه
ا می خواستم لپ تاپ 5738 بخرم
ایا به نظر شما نوع z یا zg بگیرم ؟ البته قیمتشون 100 تومن فرق داره
اهل بازی نیستم ، ولی اگر این رم و کارت گرافیک میشه ارتقا داد بعدا ،که نوعz بگیرم تا خرج نیاد بالا
ولی اگه به نظر شما این کار بیخوده برم zg بگیرم
نوع z مموریش یه اسلات داره نوع zg چندتا داره ؟
----------------
در شیراز کجا میشه ارزون خرید ؟
--------------
یه سوال که مهمه ایا فنش صدا میده و در ضمن داغ میکنه ؟
دوست عزیز، نبايد هم پيدا کنه ... چونکه اتصال وايرلس مثل بلوتوث نيست ... وايرلس در حقيقت يک نوع شبکه هست که تو اون اطلاعات بجای کابل از طريق بی سيم منتقل ميشه و تا زمانی که دو تا وسيله تو يه شبکه تعريف نشده باشند نمی تونند همديگه رو پيدا کنند ... البته واسه UIQ3 يه برنامه ای بود که رو لپ تاپ نصب ميشد و بعد نسخه موبايلش هم تو گوشی بايد نصب ميشد و اين طوری بين گوشی و لپ تاپ با سرعت خيلی بالاتر از بلوتوث فايل رد و بدل ميشد ... ولی اينکه واسه S60V5 همچين برنامه ای وجود داشته باشه خبر ندارم.سلام به ایسر دارهای عزیز
دوستام من میخوام گوشیمو از طریق wireless به نوت بوک وصل کنم اما هر کاری می کنم گوشیم چیزیرو شناسایی نمی کنه!من تا حالا از wireless استفاده نکردم.نوت بوکم هم وسیله ای رو شناسایی نمی کنه.دگمشو که میزنم چراغش روشن میشه ولی انگار فقط چراغش کار می کنه!!
من 5738ZG قدیم دارم،ویندوز se7en ساخت 7600 ،گوشیمم 5800XM
یادمه حمید جان گفتن دگمشو بزنی خود ویندوز درایوشو میشناسه ولی روشن می کنم اتفاقی نمیوفته .
ممنون میشم راهنمایی کنید
مدل ZG را بگیر چون کارت گرافیک هم مانند ram , cpu در سرعت هم نقش داره
مدل ZG دارای 2 اسلات است و تا 4 گیگ قبول میکند با باس 1066 ولی به صورت فابریک یک رم 1 با حجم 1گیگ باس 667 و یک رم 2 گیگ با باس 800 داره و Wimax , 3G , Finger Print هم ندارد. ولی سرعت بالا و کیفیت خوبی داره و بسیار خوب است و اگر خواستی بعدا می توانی هم رم وهم سی پی یو را هم عوض کنی ولی کارت گرافیک را نه
در شیراز در پاساژ PC Center Pars از نمایندگی سازگار به نام هدیش طبقه اول سمت راست می توانی تهیه کنی قیمت 730 است ولی بگو که قبلا برادرم از شما 670 گرفته چند روز پیش 1 هفته قبل و زیر بار نرو تا 670 بهت بده
فن صدا نداره و داغ کردنش بسیار پایین است
برای اینکه از مشخصات سخت افزاری با خبر بشی به صحفه قبل مراجعه کن
Last edited by hamidhassas; 25-10-2009 at 00:22.
خوب نخر
برو از يك جايي ديگه بخر
الان 90 درصد زدجي بازار همين 4570 هست
خيلي خيلي هم مشتري داره
حمید جان ، مرسی گرفتم
680 کمتر نداد گفت اونکه هفته پیش دادم چند تایی درخواست داده بود می گفت فاکتورش بیاره اگه تکی گرفته تا بکنمش 680 !!!
فعلن که هیچ کاریش نتونستم بکنم چون تبدیل پریز برق می خواد
خیلی حال دادی ،
----------
مدل قدیمی رو هم توی یه مغازه دیدم که 750 می داد ولی همین جدیده رو گرفتم
فقط یه راهنمایی واسه پارتیشن بندی و نصب ویندوزxp می خواستم ، ایا از همین cd ویندوز شرکت سازگار که روشه استفاده کنم دیگه نمی خواد cd بوت ویندوز درایو دار درست کنم؟
پارتیشن بندی برنامه خاصی داره یا همون f disk ویندوز های قدیم هم مشکل رو حل می کنه؟
Last edited by !Yahoo; 25-10-2009 at 16:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)