حجمش چه قدره؟
من می خوام دانلودش کنم می خوام ببینم می تونم دانلود کنم یا نه...
ممنون![]()
حجمش چه قدره؟
من می خوام دانلودش کنم می خوام ببینم می تونم دانلود کنم یا نه...
ممنون![]()
1 gig![]()
من با نصب دو تا پچ و dlc ها بازیم غیر فعال شده!!!
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
لطفا کمکم کنید.
شما کرک رو بعد از نصب dlc و پچ دوباره کپی نکردین تو فولدرش درسته؟
بازی بعد از نصب پچ و dlc دوباره کرک مخصوص اون پچ رو بریزید(dlc های اخرروی خودشون پچ 1.01 دارند.) بعد unlocker رو اجرا کنید. بعد برین در بازی.![]()
الان این کار رو کردم و پچ رو دوباره کپی کردم ولی داخل بازی که میرم می گه :
yout noth authorized to play the listed dlcs please connect to the cerberus network ....
یه همچین چیزی حالا باید چیکار کنم؟
پچ ویتالیتی رو ندارم .ممکنه از اون باشه؟
شما اگر کرک رو کپی کردی دیگه نیازی به کرک ویتالیتی نداری.
بعد از نصب و کپی کردن کرک شما از اینترنت خارج شو و انلاکر رو اجرا کن.(اگر به اینترنت وصل باشه انلاکر دوتا شبکه میشناسه و وقتی شما بالایی رو انتخاب میکنی که شبکه فعالتون یا همون کانکشن شما به اینترنت هست.اگر اون رو انتخاب کنید برای استفاده از dlc همواره باید به اینترنت وصل باشین.)بعد از خروج از اینترنت و اجرای انلاکر و انتخاب شبکه ok کنید و بازی رو بدون مشکل اجرا کنید.![]()
چه چوری خدمه ربوده شده در مرحله آخر رو کامل برگردونم؟(باسه من نصفشون مردند چون دکتر چاکسون گفت دیر اومدی!)
یادمه یکی گفته بود در شماره 2 یه باگ هست که میتونی بینهایت پاراگون بگیری
تو مرحله آخر وقتی ای دی ازت می پرسه به سمت امگا بریم یا نریم و میگه که هنوزم احتمال موفق نشدنمون هست باید بگی همین الان بریم و نباید صبر کنی
اونجا شفرد میگه افراد منو دزدیدن من باید برم نجاتشون بدم
بعدش وقتی مرحله نهایی شروع شد افرادت رو اینطوری انتخاب کن
کسی که راهو باز می کنه : تالی
رهبر گروه اول : جیکوب
رهبر گروه دوم موقع جدا شدن : میراندا
اون کسی که در مقابل حشرات سپر بایوتیکی درست می کنه : جک
کسی که باید بازمانده هارو (همون دکتر چاکلاس و کلی و بقیه کارکنان) رو اسکورت کنه : جیکوب
سلام. انتخاب افراد به میزان loyality اون ها بستگی داره و نمی شه اسم گفت !! ممکن که jack یک نفر loyal نباشه و بهتره که یک نفر دیگه اون کار رو انجام بده .
درسته ولی خوب فقط تالی و لگویین بدرد -- در میخورن. یا مثلا ساملارا برای محافظت در برابر حشرات .فرمانده هم خوب میراندا بهترینه.
من خودم -- در :لگویین
فرمانده گروه 1 و 2 :میراندا
کسی که با کارکنان نرماندی بر میگرده:گرونت
همراه های خودم:کاتسومی و جک.
همراه های خودم برای غول اخر:میرراندا و کاتسومی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)