يعني به سيستم من ميخوره.
دوباره نصب نكنم 50 هزار تومن خرج رو دستم بزاره!
يعني به سيستم من ميخوره.
دوباره نصب نكنم 50 هزار تومن خرج رو دستم بزاره!
دوست عزیز،
از اولم هیچ خرجی نداشت!
شما بیخودی هاردتو عوض کردی!
یه اصل هست که میگه:به حرفه فروشنده اعتماد نکنه!
متاسفانه باید بگم که سرتون کلاه گذاشتن!![]()
شما هم که یکی درمیون فارسی-انگلیسی تایپ میکنید.
Admin هم که هستید.
به تاپیک های زیر سر بزنید.صد در صد کمک میکنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *Batman*; 31-08-2009 at 02:50.
سلام.
خوب من که اطلاع دقیق از سیستم شما ندارم.
اما 7 روی گرافیک 512 و حافظه 1 گیگابایت نصب میشه.
اصلا اگه شما Pentium 2 هم داشته باشید قرار نیست براتون خرج تراشی کنه.
تو انجمن بگردید. اینجا همه چیز رایگانه.
آموزش پارتیشن بندی هست تا نصب ویندوز و برنامه های جانبی.
موفق باشید.
اين يارو تازه يعني مهندس بود. راستي ميگفت نميشه با يه ويندوز ديگه نصبش كرد. چرا؟
اين Pentium 2 رو از كجا بفهمم داره يا نه؟
Last edited by amir raya; 31-08-2009 at 09:40.
ممنون دوست عزیز درست شد.![]()
برای تایپ فارسی هم . کیبرد فارسیم نصب نبود . مجبور بودم کلمه هارو از جای دیگه کپی کنم . پست قبل هم خوب عجله داشتم . . .
باز هم ممنون .
Last edited by Spak; 31-08-2009 at 13:15.
خيلي جالبه دو بار پست دادم كسي جوابمو نداده؟جريان چيه؟كسي بلد نيست برو فروم ديگه؟چند روز الكي سر كاريم.
سلام دوستان .
من فردا میخوام برم ویندوز 7 بخرم . میخواستم بدونم رابطه این ویندوز با بازیا چطوره . مثلا GTA IV خیلی برام مهمه سیستمم اینه :
گرافیک 9400 با مموری 512
رم 2 گیگ
سی پی یو دو هسته ای 2.2
من تاحالا ویستا هم نصب نکردم و چیزی در باره این ویندوز نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنین . وقتی میخواستم سیستممو ارتقاع بدم گفتم برام ویستا بریز گفت ویستا یه گیگ رمو 256 مگ از گرافیکتو میگیره این ویندوزم اینطوریه ؟
![]()
سلامی دوباره . ببخشید که هی مزاحم میشم . یه مشکل دیگه دارم .من یهبار فوتوشاپcs4 رو نصب کردم ، به دلایلی پاک شد حالا دوباره که نصبش میکنم بعد از نصب ارور میده و وقتی برنامه رو اجرا میکنم این پیغام رو میده :
some of the application components are missing from the application directory pleas rinstall the application .
چند بارم دوباره نصب کردم ولی نشد . تمام قسمتهای compatibility رو هم امتحان کردم .
حالا چیکار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)