میشه آدرس تاپیک اختصاصیش رو بدی ممنون می شم
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
میشه آدرس تاپیک اختصاصیش رو بدی ممنون می شم
بفرما عزيز
پست اولو بخون خيلي جامع توضيح داده شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه اونجا سوال رو مطرح کردم گفت که از کرک بازیه فکر کنم اگه از یه کرک دیگه استفاده کنم جواب بده بازم ممنون![]()
خاهش ميكنم من خودم از كرك rezor استفاده ميكنم بدون مشكل بازيو تا آخر رفتم![]()
حالا يه كم پايين تر نميشه مثلا
cpu 4700
vga 256
ram 1g
اين يكم پايين تره
با اين سيستم نميشه بازي كرد بازيش بسي سنگينه![]()
پس ما جايي توي اين تاپيك نداريم![]()
آقا چی شد چرا همه یه دفعه رفتن در این تاپیک بسته شد دیگه یعنی نه![]()
به کرک rzr نیاز داری تا تصویر نلرزه البته گرافیکت هم پایینه.
Ingame trailer GTA IV؛همه مراحل تمام شدنی هستند.
در حالت استاندارد؛چنین چیزی قابل انجام نیست.
Open Content را بزنید و هر فایلی را که خواستید و نرم افزار شتیبانی میکند راادیت کنید.
پرسشتان را در انجمن ویندوز بنویسید.
با سپاس؛ولی ما هر 3تا کد مورد نیاز را لازم داریم.نوشته شده توسط mohammad ali falak [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه ی اول؛ بروز شد لطفاً مد تصحیح کننده گرافیک را که تازه گذاشته ام دانلود کنید تا پورت کامپیوتری بازی؛به حداکثر تنظیم گردد.
شما با تریک ها و کار های گفته شده در ص1 می توانید بازی را انجام دهید اما با 3 مشکل:
1-Clip Capture بازی همیشه خاموش خواهد ماند(این ویژگی خوب است و مانع پر شدن رم می شود)
2-بازی هرازگاهی ایست می کند(چرا که رم پر میشود و سی پی یو در هنگام تخلیه رم؛بازی را نمی تواند براند)
3-بعد از 3 ساعت بازی؛طبق گفته های تاپیک جی تی ای نت؛رم گرافیک کاملاً پر می شود و بازی در خواست ری-استارت کردن کامپیوتر را میکند.(رم کرافیک توانایی لود آبجکت ها را از دست می دهد).
صفحه اول بروز شد؛
اما فکر نمیکنم توفیق آمدن دوباره به اینجا را داشته باشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)