تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 218 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 2180

نام تاپيک: كلوپ ا N97 ا

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه N97 دارم . شب دیدم یهو داره بوق اشغال میزنه رو صفحه هیچی نشون نمی داد گرفتم خاموشش کردم . از اون به بعد دیگه وقتی دکمه روشنو می زنم صفحه سفید روشن میشه ولی دیگه بالا نمی اد . به شارژم می زنم صفحش روشن میشه (یه صفحه سفید ) ولی شارژ نمی کنه دوستان کسی میدونه مشکلش چیه !
    ورژن 20 بوده گوشیتون؟

به 21 آپ کنید درست میشه ، توی 20 این باگ وجود داشته.

2. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه daryosh999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

گوشی ورژن 11 بعد الان گوشی خاموشه و بالا نمی اد چطوری اونو اپ کنم.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

گوشی ورژن 11 بعد الان گوشی خاموشه و بالا نمی اد چطوری اونو اپ کنم.
    اینترنت پر سرعت دارید؟ اگه دارید فایل فریمور رو دانلود کنید و از طریق نرم افزار فونیکس در حالت خاموش فلش کنید!
    آموزش فونیکس توی بخش نوکیا هست!

5. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

به نظر دوستان N97 MINI ارزش خرید داره یا نه.
    و اینکه قیمتش الان چنده تو بازار البته اصل فنلاندیش.
    و در موقع خرید باید به چه چیزهایی توجه کنم تا سرم کلاه نره.
    ایا e72 بخرم یا همون n97 mini
    ممنون.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اینجا کسی گوشیشو h*a*c*k کرده؟ اگه اره بگید تا آموزش افزایش کیفیت عکسبرداری+مخصوصا فیلم برداری رو بگم!

خیلی خیلی باحاله! 100% تست کردم روی S60v5 (روی N97)

8. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لیست تغییرات در ورژن 30

Good News For Nokia N97 Users,
    Nokia Is Going To Release New Software Firmware Operating System Version 30 Very Soon With Many Advanced Features And Softwares Which You Have'nt Thinked And Dreamed About.Which Will Be A Father Of iPhone And Other Brands.There Are Many Mixtures Of N97 Symbian Operating System Version 9.4,Series 60 Rel.5 And N900 Operating System Maemo 5 And iPhone Operating System (Based On Mac Operating System).This Device Will Be Completly For Music Lovers And For Bussiness Men Too.There Are Many Improvements Like User Friendly,Can Be Operated From One Hand And One Finger,Quick Response,No Hanging Problem,No Need Any Hard Reset,Many Special Visual Effects,Excellent Many Speech Themes,Multi Any Documents Reader,Multi Any Music And Video Player,Advanced Web Browser,Many Special Features For SMS,Flicker Free Video Shooting,Advanced And Updated Software For Video And Still Shooting Like Sony Digital Video And Still Cameras,More Battery Backup In Same Standard Battery,Li-lon 1500 mAh(BP-4L),More Power Saving Operations,Advanced Special Multi Scrolling Features Like Horizontal And Vertical(Kinetic At Present),Special Lighting Effects In Display And Touch Sensetive Buttons And Battery Charging Indicator Light And Qwerty Keyboard,Display 3D Effects,Fast Multitasking(Many Softwares Can Be Operated At A Time),More Features For WLAN And GPRS And Bluetooth,New Improved Nokia Maps,Amazing More Advanced And Improved Home Screens(With Special Visual,Audio And Scrolling Effects)And Many Many More Extra Updations.This Nokia N97 Device Is Again Going To Hit The Market.Which Will Be A True Value Of Money.So Ready To Enjoy The Hand Made God Gift From Nokia.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

دوستان یک سوال : پولی که ما بابت گوشی پرداخت میکنیم روی درآمد ناخالص ملی تاثیر میگذاره ؟ باعث میشه مالیات ها بره بالا ؟!
    آقا جان این جا همه از همه چیز آگاهن ، وقتی هم میخواستن گوشی رو بخرن میدونستن برند های دیگه در معدودی از موارد برتری دارن ولی به قول دوستمون بنده عکس هام رو با دوربین 12 مگاپیکسل canon (واقعی البته) میگیرم و برای بازی هم از PC یا PSP استفاده میکنم و N97 میخرم که تمام نیازهایی که ازش توقع میره رو برطرف میکنه و از داشتنش لذت میبرم . حالا مشکل شما چیه ؟
    شما مزیت های گوشیت رو گفتی ، ما هم مزیت های گوشیمون رو گفتیم . حالا هرکی خواست بخره باید ببینه کدوم یکی رو میپسنده .

11. این کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من يك گوشي N97 رسيده دستم (همين امروز) كه به علت كشتي كليد قفل صفحه از جاش درآمده !! فعلا گذرم به علاءالدين نميخوره كه يك قاب بگيرم و اون دكمه رو بذارم روي اين!
    حالا سوالم!
    نمي دونم چرا در هنگامي كه مي خوام تلفن رو جواب بدم هيچكدام از دكمه هاي روي صفحه كار نميكنه حتي دكمه تماس (دكمه سبز) پايين گوشي هم كار نميكنه تا وقتي كه كيبرد رو باز كنم و ببندم بعد كه صفجه كيد از حالت قفل خارج شد كار ميكنه !
    حالا چيكار كنم كه فعلا بتونم تلفن ها رو بدون اين همه مصيبت جواب بدم.
    با تشكر فراوان

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من يك گوشي N97 رسيده دستم (همين امروز) كه به علت كشتي كليد قفل صفحه از جاش درآمده !! فعلا گذرم به علاءالدين نميخوره كه يك قاب بگيرم و اون دكمه رو بذارم روي اين!
    حالا سوالم!
    نمي دونم چرا در هنگامي كه مي خوام تلفن رو جواب بدم هيچكدام از دكمه هاي روي صفحه كار نميكنه حتي دكمه تماس (دكمه سبز) پايين گوشي هم كار نميكنه تا وقتي كه كيبرد رو باز كنم و ببندم بعد كه صفجه كيد از حالت قفل خارج شد كار ميكنه !
    با تشكر فراوان
    دقیقا مال من هم دکمش کند !
    18 هزار تومن رفت تو پاچم که قاب خریم و 5 تومن هم دکمه درست کردن!
    23 تومن برای یک دکمه ...

14. این کاربر از ScKAT LeFT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    حالا سوالم!
    با تشكر فراوان
    سلام

خب وقتی گوشیت زنگ میزنه و صفحه قفل هست دستت رو در جهت و روی اون فلش اولی که فکر کنم نوشته Sweep to answer روی صفحه بکش تا گوشی رو جواب بدی!.........به همین راحتی! میتونی تویه تنظیمات گوشی هم قفل خودکار صفحه رو غیر فعال کنی!

خوش باشی!

16. 2 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •