در يك كلام پژو ٤٠٥ ؟؟؟
يا
پژو 405 موتور tu5 ؟ ؟
Sent from my iPhone4s-ios 6.0.1Tapatalk
سمند معمولي
پژو 405
پژو پارس
در يك كلام پژو ٤٠٥ ؟؟؟
يا
پژو 405 موتور tu5 ؟ ؟
Sent from my iPhone4s-ios 6.0.1Tapatalk
اگه براتون موتور کم مصرف با توان مناسب و کم صدا مهم هست tu5 رو توصیه میکنیم
موتور xu7 با تمام سگ جون بودنش الان دیگه زیاد به درد نمیخوره تنها مزیتش قطعات نسبتا فراوانتر یدکی هست
الان که کارخونه هم موتور tu5 نداره میشه قطعاتشو پیدا کرد؟
بله دوست من میشه پیدا کرد .
موتور TU5 سالهاست که در کشورمون حضور داره ( فکر کنم از سال 81 یا 82 )
اگرچه به مرور زمان و با دست بردن قطعه سازان داخلی در قطعات این موتور و
واردات برخی قطعاتش از چین باعث افت کیفیت این موتور نسبت به سالهای گذشته شده
اما قطعاتش موجود هست.
دوستان چینی که تو همه چی دست دارن و قطعا قطعاته چینی کیفیته اصلشو نداره
بدیهیه که کیفیت اصلی رو ندارن ولی خب اگه وارد کننده محترم قطعات با کیفیت چینی رو وارد کنه نسبت به قیمتشون باید کیفیت مناسبی داشته باشن .
تولیدات چین برای مصرف هست نه استفاده یک عمر ولی خب ایرانی ها اجناسی برای استفاده کوتاه مدت وارد میکنن نه چند ساله
سلام بالاخره من هم مجددا پژو slx Tu5 صفر گرفتم ديروز .سمند ef7 بنزيني ال ايكس91 با 1080 كيلومتر كاركرد رو فروختم 20800000 و باز 405 tu5 صفر خريدم به قيمت 22000000 كه چقدر هم گرون شده . همه چيزش بيسته بيسته فقط دو چيزه كه فكرم رو مشغول كرده..يكي اينكه گيج روغن رو كه در اوردم مقداري براده اهن بهش چسبيده بود كه يكبار ديگه گيج رو داخل زدم و بيرون كشيدم باز هم براده اهن داشت البته خيلي ريز.ميخواستم ببينم بايد چيكاركنم ؟ببرم روغنش رو عوض كنم يا طبيعيه؟دوم اينكه ماشين كه روشنه كنار اگزوز واميستي بوي بد سوزي ميده و داخل اگزوز رو هم دست كشيدم دود سياه داشت .اين مشكل مربوط به چيه؟خيلي از راهنماييتون سپاسگزارم ...
مبارکه
بزارید یکم از کارکرد خودرو بگذره که کامل تمام براده ها و زایده ها از قطعات موتور جدا بشه و توی روغن ته نشین بشه
روی کیلومتر 2000 روغن رو عوض کنید با یه نوع مرغوب خیلی خوبه
اون بد سوزی هم بگذارد چند روز کارکنه اگر از بین نرفت
دنبالشو بگیرید و براش اقدام کنید
به احتمال زیاد اون بوی بد به خاطر سوختن چسب و روغنی که در مسیر دود یا توی اگزوز
در مراحل مونتاز باقیمانده باشه
اگه تازه بنزین زدید متاسفانه از بنزینها هست
مراقب باشید توی بنزین داخلی متانول ریختن (تو کل دنیا اتانول اضافه میکنن ) که هم سمی هست هم خورنده هم کور کننده.
من ماشینمو صفر گرفتم 1500 تا 2000 تا رفته بود رفتم عوض کردم ولی اونی که برام عوض کرد گفت ایران خودرو معلوم نیست چی میریزه تو موتور ماشین بخاطر همین خیلی زودتر میاوردین برای تعویض خیلی بهتر بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)