بچه ها نصبش کردم.ولی به خاطر اینکه اشتباه نکنم یه وقت نروم تو یه سرور دیگه میخوام اساسی توضیح بدین وقتی اجراش کردم تا پایان کار چیکار کنم تا یه جادوگر هم نژاد شما بسازم و بیام پیش شما
بچه ها نصبش کردم.ولی به خاطر اینکه اشتباه نکنم یه وقت نروم تو یه سرور دیگه میخوام اساسی توضیح بدین وقتی اجراش کردم تا پایان کار چیکار کنم تا یه جادوگر هم نژاد شما بسازم و بیام پیش شما
----------------------------------
Last edited by DJmoji; 15-01-2009 at 10:41.
اولا بگم پست مفید کاظم رو پیدا کردم: 608!
خب تو بازی رو هم آپدیت کردی؟
اگه آپدیت کردی که هیچ
ولی اگه آپدیت نشده توصیه میکنم اونو به صورت دستی آپدیت کنی.
برای این کار نیک است به سخنان اندیشمندان گوش فرا دهیم:
حالا چرا توصیه میکنم دستی آپدیت کنی؟ چون سرعت اینترنتت کمه؛ اگه به هر دلیلی بازی پاک بشه باید بازی رو بعد از نصب آپدیت کنی. ولی وقتی به صورت دستی آپدیت میکنی اول باید پچ ها رو دانلود کنی. پس میتونی از پچ ها یک بک آپ بگیری و دیگه نیاز به دانلود کردنشون نداری.
---------------------------
در مورد تاییدیه ایمیل؛ ببین به قسمت junk، spam یا اینجور جاها نرفته؟ اگه نبود با یه ایمیل دیگه ثبت نام کن. من با gmail ثبت نام کردم کارم راه افتاد!
بعد از آپدیت بازی و ثبت نام و تایید ایمیل میتونی وارد بازی بشی.
وقتی وارد شدی اول ازت یوزر/پس میخواد.
بعد باید سرور رو انتخاب کنی. میتونی با یک اکانت توی هر سه سرور بازی کنی. پس نگران نباش!
اگه میخوای همراه ما باشی بیا سرور 3
این بازی دو کلاس داره:
آدم خوبه ها alliance of light هستن که رنگشون سفیده و آدم بده ها Union of Fury یا همون Hordeها که تیره تر هستن. تو hordeها رو انتخاب کن!
بعد از دو-سه تا warning! وارد صفحه کارکتر میشی. اونجا یه کارکتر جدید بساز. paganها و oracle ها توانایی جادو دارن؛ ولی من نمیدونم چه تفاوتی دارن
بعد هم وارد بازی شو و کوئست ها رو تکمیل کن. من هنوز مپ 1 هستم و میتونم بهت کمک کنم. ولی متاسفانه فقط بعضی از نیمه شب ها هستم!
سوالی بود بچه ها در خدمت هستن
فایل اجرای بازی رو اجرا میکنم ولی این لوگینش رو نمیدونم کجاست.
در ضمن اگه اپدیت نکنی چی میشه.من از 36 تا 6 تاشو گرفتم.اگه بقیه رو بعدا بگیرم چی میشه.مشکلی تو بازی پیش میاد؟
بدون آپدیت اصلا نمیتونی وارد بازی بشی.
باید کل فایل ها نصب بشه تا بتونی بازی کنی.
آپدیت بازی به صورت اتومات هم اینجوریه که میتونی تعدادی رو الآن و بقیه رو بعدا دانلود کنی. مثلا اگه الآن ششمی تمام شده و تو آپدیت رو متوقف کنی بعدا از ابتدای هفتمی آپدیت انجام میشه.
برای لاگین هم باید دکمه game start رو بزنی
قبل از آپدیت
بعد از آپدیت
![]()
ای بابا باز خلوت شد که اینجا...
بچه ها کجایین؟
این امتحانای لعنتی تموم نشد؟!
پچ 13 و 14 رو نمیتونم دانلود کنم.یه لینگ سراغ ندارید
راستش من گذاشتم خودش آپدیت بشه.پچ دانلود نکردم.شرمنده...
پست 1400 هم مال من شد........ایول!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)