تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 381 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

اگه نباشه جاش خالی می مونه deluge28's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم....وقتی با اینترنت کار می کنید، کیفیت صفحه نمایش و خواناییش در چه حده؟؟؟؟ من یه تصویر ازش دیدم خیلی خورد تو ذوقم...اصلا در حد گوشیهای سیمبین نبود....واقعا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟یعنی کیفیت تصویر و نوشته ها (بخصوص در اینترنت) در پاکت پیسی از سیمبین ها اینقدر کمتره؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    من بالاخره گوشيمو اپديت كردم.h3غير رسمي داشتم.
    اول به k1 كوك شده up كردم پر از باگ بود.فكر كردم ناقص up شده همونو دوباره ريختم رو گوشي.
    بازم همونطور بود rotation كاملن مشكل داشت.تو setting كه مي رفتم خودش خارج ميشد. touch flo افتضاح بود مخصوصن تو قسمت موزيكش. هي هنگ مي كرد.خلاصه اعصاب خوردي بود.
    ولي در مقايسه با h3 شارژ باتري و تاچ خيلي بهتر شده بود.مشكل مموري كم h3 هم حل شده بود.
    تصميم گرفتم دوباره عوضش كنم.
    اين دفه j9 رو دانلود و up كردم. تنها چيزي كه مي تونم بگم اينه كه گوشيم عالي شده(نسبت به قبل).
    مخصوصن تاچ و شارژ باتري.تا چند روز پيش سعي ميكردم تا اونجا كه امكانش هست با گوشيم كار نكنم تا شارژ كم نياره با اين حال تقريبن هر روز شارژ ميكردم گوشيمو ولي الان هي بيخودي باهاش ور ميرم تا تموم شه شارژش كنم نميشه.j9 تركونده.
    البته اينم چنتايي باگ داره ولي من راضييم.
    مثلن گزينه ي دليوري مسيج رو فعال ميكنم خودش تيكش مي پره و غير فعال ميشه. موزيك touch flo هنوز بعضي وقتا هنگ ميكنه(البته من touch flo رو غير فعال كردم اينجوري راحتره).
    و توصيه به اونايي كه ميترسن up كنن.(من خودم از up كردن خيلي ميترسيدم بخاطر dead شدن گوشيم)
    كل پروسه ي up كردن چيزي حدود 10 دقيقه ميشه. اگه از اين دستورالعمل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دقيق استفاده كنين مشكلي پيش نمياد.

تنها مشكلي كه خداي نكرده ممكنه پيش بياد برق رفتن يا ريست شدنه بي خوديه / من پيشنهادم استفاده از laptop با يه ويندوز xp سالم هست.قبلش حتمن پست هاي مربوط به upgrade رو تو همين فروم صفحات 1-20بخونين.
    موفق باشين.
    Last edited by ghasemfalamarzi; 28-01-2009 at 02:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با چه نرم افزاری backup میگیری: Spb ؟

کلا این کاری که میکنی خوب نیست مثل اینه که یه windows بریزی و بعد ار restore point ویندور قبلیت واسه restore کردنش استفاده کنی . تو keyboardet چینی الان هست؟
    آره با spb
    پس اینطوری بهتره هر بار از اول برنامه ها رو نصب کنم ، برنامه بهتری برای بک آپ سراغ ندارید که این مشکلو پیش نیاره ؟
    نه توی کی بردم چینی نیست.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون بابت پاسخ های کاملت
    r1 رو تو صفحه های قبلی شما دیدم که یکی میگفت تو این حالت باتری بهتر بهینه میشه
    این دو قسمت رو هم متوجه نشدم بی زحمت دقیق مسیر رو بگی ممنون میشم

یه چیز دیگه
    من میخوام برنامه java «صب کنم میگه جا نداره ماله من 16 گیگ هست و ظرفیت جاوا رو از کجا میشه فهمید چه قدر پره ؟
    و خالیش کنم
    اون قسمت پایین کی برد هست که یه آیکن گرد کوچیکه او رو می گم ، کنارشم یه فلش رو به بالاست.
    در مورد جاوا هم اطلاعاتم کامل نیست ، آخه زیاد کار نمی کنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ولا من همین الان تست کردم. هم با انگشت و هم با ته خودکار!!! :d(آخه قلمش رو نیاوردم با خودم)
    ولی همچین چیزی ندیدم و اثری باقی نمیموند.
    تونستی دنبال بگرد ببین کی از این گوشی داره گوشی اونو هم نیگاه کن.
    من با اینکه محکم هم می کشم ، همچین حالتی پیش نمیاد.
    به هبچ عنوان.

6. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم....وقتی با اینترنت کار می کنید، کیفیت صفحه نمایش و خواناییش در چه حده؟؟؟؟ من یه تصویر ازش دیدم خیلی خورد تو ذوقم...اصلا در حد گوشیهای سیمبین نبود....واقعا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟یعنی کیفیت تصویر و نوشته ها (بخصوص در اینترنت) در پاکت پیسی از سیمبین ها اینقدر کمتره؟؟؟؟؟
    نه دوست عزیز ، شما اشتباه بزرگی کردی ، اشتباهتم اینه.
    وب بروزر این گوشی Opera Mobile که فوقولادست و یکی از بهترین وب بروزرهای دنیا برای موبایله ، جوری که فقط Safari آیفون رو می تونن باهاش مقایسه کنن.
    خوبی بزرگ این وب بروزر هم اینه که پیجهای اینترنتی رو به صورت کامل عین کامپیوتر باز می کنه ، اما ال سی دی این گوشی از کامپیوتر کوچیکتره ، برای اینم نوشته ها توش ریز و ناخانا می افته (برای همین فکر کردی حروف ناخوانان)، که برای حل این مشکل فقط کافیه روی قسمتی که می خوای بخونی دابل تب بزنی تا اون قسمت برات بزرگ و خوانا بشه ، عین سافاری.
    اتفاقاً وب بروزر این گوشی که سرعتشم توپه یکی از نقاط قوتشه که واقعاً عالیه و آدم از کار باهاش لذت می بره.
    وب بروزرهای دیگه مثل اینترنت اکسپلورر (که روی گوشی موجوده) و وب بروزر گوشیهای سیمبین از همون اول همه نوشته ها رو بزرگ نشون می دن که این باعث می شه تمام پیج توی صفحه جا نشه و پیچ به شکل نا مفهمی زیر هم نشون داده بشه ، که پیدا کردن یه مطلب توشون خیلی سخت و اعصاب خرد کن می شه ، تازه پیجیم که باز می کنن اصلاً شبیه به پیج توی کامپیوتر نیست ، در حال که پیجی که اپرا باز می کنه دقیقاً همون چیزیه که توی مانیتوره کامپیوتر میبینی.

8. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان عزیر ممنون که ال سی دی هاتونو چک کردین با این حساب ال سی دی من ایراد داره . راستی یادم رفت بگم من یه محافظ ال سی دی i900 فابریکم براش گرفتم میتونه ربطی داشته باشه؟ یعنی برش دارم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

محافظ lcd تو بازار پیدا می شه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

محافظ lcd تو بازار پیدا می شه
    آره طبقه پایین علاالدین یکی از اون مغازه های تو راهروی سمت راست داشت فقط همونم داشت باقیشون مال آینفون بود که باید خودت ببری بندازی رو گوشیت اونم درست در نمی آد

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

یه سوال دیگه برای شما چه قدر زمان میبره تا باتری از خالی به پر برسه ؟
    و چه جوری میشه عکس و اهنگ فرستاد ؟
    و چه جوری میشه سریال گوشی رو از خود گوشی متوجه شد ؟
    Last edited by EHHASSATNI; 29-01-2009 at 01:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •