این ملاک ها کمی میشه ملاک های تجاری درنظر گرفت ملاک های فنی کمی متفاوت هست.و معمولا به علت بعضی محدودیت ها بهش خیلی اشاره نمیشه
این ملاک ها کمی میشه ملاک های تجاری درنظر گرفت ملاک های فنی کمی متفاوت هست.و معمولا به علت بعضی محدودیت ها بهش خیلی اشاره نمیشه
سلام
15000 تومان
ممنون برادر قيمتش مناسب بد نيست![]()
دارندگان S9 حتما از این فرم ویر جدید و جالب S9 استفاده کنید.انگار یک پلیر نو خریدین.
اصلاحات و تغییرات:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با دوستان تو iaudio دیروز حرف میزدم میگفتند اولین تغییر خیلی به چشم میاد انگار پلیر overclock شده.-
UI response speed
- Some MP3, and OGG files, edit your fault
- Fix for some of the images coming out garbled
- Mono source error correction gaepriseu
- Flash content error correction for repeated play sound annadeon
- Part video subtitle Error Correction
- In certain cases, from the main menu at the top of three eye fixes to stop the clock
- A hyperlink in an electronic dictionary language dictionary selected error correction capabilities
Last edited by peaceful1; 05-07-2010 at 10:00.
سلام دوست عزیز
من s9 دارم ولی وقتی که خریدمش فریمور 2.51روش بود.مطمئنی که فریمور 1.53 جذیذه و مشکلی پیش نمیاره؟
![]()
بله دوست من ,من کاملا به حرفی که زدم اطمینان دارم همه پلیر های کوون دو سری فرم ویر داره یکی کره ای که سایت کره ای ارائه میکنه که آدرس kr.cowon.com هست که با 3xx و 1xx هست و فرم ویر عرضه جهانی 2xx هست که تو سایت cowonglobal و jetaudio.com عرضه میشه.
اگه توضیح بهتر و بیشتری خواستی به فرروم iaudiophile.net مراجعه کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر کنم لینک های بالا برای قانع کردن شما کافی باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان این فرم ویر دو نسخه از مال شما بالاتر هست ولی نسخه سایت کره ای و عموما نسخه کره ای محبوب تر هست و بیشتر استفاده میشه.
اگر هم دوست نداشتی میتونی از نسخه جدیدتر ولی سری ارزه جهانی استفاده کنی.
Last edited by peaceful1; 06-07-2010 at 00:29.
مرسی دوست من
آپ کردم ، یو آی ها رو هم پاک کردم ، هر چی که خیلی سرعت خوبه شده ، و کلی اش به خاطر پاک کردن یو آی هست ...
یا حق
آخوند جان منظور شما این هست که تم ها رو پاک کردی؟
اگه منظور شما رو درست متوجه شدم لطفا توضیح بده که چرا؟ قیافش بهتر شده؟...
ممنون دوست عزیز
به اون سایته هم رفتم .من قبلا تمام تم های این دستگاه رو از همون سایتی که معرفی کردی گرفتم .
ممنون
Last edited by sitra; 07-07-2010 at 16:52.
آره عزیز .
چند تا تم خودم ریخته بودم ، بعد از این آپ کردن ، اون ها رو هم پاک کردم .
بدک نبود ، تنوع بود ، اما کلی از سرعتم رو می گرفت لا مصب ، الآن سرعت اش خیلی بهتر شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)