سلام به همه رفقا!
چرا اينجا اينقدر خلوت شده?
من به يه مشكل اساسي برخوردم!
موقع مكالمه صداي طرف از گوشي نمياد!
يا بايد با هندزفري حرف بزنم يا بزنم رو اسپيكر!
چيكار كنم?¿
سلام به همه رفقا!
چرا اينجا اينقدر خلوت شده?
من به يه مشكل اساسي برخوردم!
موقع مكالمه صداي طرف از گوشي نمياد!
يا بايد با هندزفري حرف بزنم يا بزنم رو اسپيكر!
چيكار كنم?¿
برای همیشه ...؟دوستان!!!
كسي نميدونه?¿!!!!!!
شاید مشکل پیدا کرده ... عوضش کن
سلام
وقتی گوشی رو در حالت mass strong به سیستم وصل کردم سیستم هنگ کرد,کابل رو از گوشی خارج کردم وقتی دوباره در همون حالت وصل کردم درایو رم پیغام(ایا میخواهید رم را فرمت کنید)داد.و هنگامی که میخواهم اطلاعات رم را از روی گوشی باز کنم پیام((memore corrupted اگر اطلاعات مموری رو بخوام باید چیکار کنم؟باتشکر.
وقتی تم نصب میکنم عکسهای مربوط به تم به گالری اضافه میشن و حذف هم نمیشن راهی هست که بشه اونا رو پاک کرد؟
بله درسته ، خیلی هم آزار دهنده هستش .وقتی تم نصب میکنم عکسهای مربوط به تم به گالری اضافه میشن و حذف هم نمیشن راهی هست که بشه اونا رو پاک کرد؟
فک نکنم راهی داشته باشه ، اگرم پاکشون کنی ، تم ها بالا نمیان !
مجبوریم بسوزیم و بسازیم![]()
ببخشید اگر سوال تکراری هست چون هر چی سرچ کردم پیدا نکردم .
من گوشیم یه دفعه خاموش شد وقتی روشنش هم کردم نصفه اومد بالا خاموش شد . بردم بازار واسه تعمیر گفتن مشکل rpm یا rpl هست . دقیق متوجه نشدم .گفتن باید بمونه شاید درست بشه .
میخواستم ببینم ایا این مشکل واقعیت داره یا درست میشه . اگر میشه حدود چقدر هزینه داره چون بهم گفتن یا 40 هزار یا 70 هزار یا اصلآ درست نمیشه .
اگر راهنمایی کنید من رو ممنون میشم
من تا حالا نشنیدم !ببخشید اگر سوال تکراری هست چون هر چی سرچ کردم پیدا نکردم .
من گوشیم یه دفعه خاموش شد وقتی روشنش هم کردم نصفه اومد بالا خاموش شد . بردم بازار واسه تعمیر گفتن مشکل rpm یا rpl هست . دقیق متوجه نشدم .گفتن باید بمونه شاید درست بشه .
میخواستم ببینم ایا این مشکل واقعیت داره یا درست میشه . اگر میشه حدود چقدر هزینه داره چون بهم گفتن یا 40 هزار یا 70 هزار یا اصلآ درست نمیشه .
اگر راهنمایی کنید من رو ممنون میشم
ولی فکر نکنم 6 تا 70 هزار تومن خرجش باشه ! ( دارن سرکیست می کنن )
اول معمولا برای اطمینان یه فلش بکن 5 تومن شاید درست شد !
اگه rpl باشه هزینش همون قدره
دوبار فلش کردن . بازم نشد . میگن 40 تومن بعد ممکن هست یه ایراد سخت افزاری داشته باشه با اون میشه 70
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)