تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 543 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 5427

نام تاپيک: تاپیک ویژه بحث پیرامون گوشی های جدید سونی اریکسون -کانسپت ها و شایعات

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

هنوز سیستم عامل تکمیل نشده که سونی اریکسون بخواد بزاره روی این گوشی .

این سیستم عامل واسه اواخر سال سال 2009 و اوایل سال 2010 آماده استفاده هستش .
    مگه سیستم عاملش همینی نیست که روی 5800 و n97ـه؟ یا فرق میکنه؟
    به سامسونگ هم بگید خواست 12 بزنه با این سیستم عامل بزنه که با i do هم زمان بیان
    یه دفه دیدی هفته دیگه یه 12 از سامس توی علاء الدین دیده شد

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

این فرق میکنه فکر کنم.
    این مربوط به symbian foundation هست.این open source هست ولی از اونجایی که کل سیمبین رو نوکیا خرید شاید ...نه راستی این هنوز در حال توسعه هست و کامل نیست.

حمید چه خبر؟کجایی بابا.X کو پس؟

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در هر صورت من فک میکنم از بهترین 12 مگایی ها هست و خواهد بود
    حقیقتا .. اسمارتفون ولی با UI سونی اریکسون(میدونیید که چقدر هولوه ) ..کمرا فون با ماژول exmor سونی ... فلش زنون ! .. ال سی دی خر ... طراحی توووپ ... حقیقتا گوشی ALL IN ONE ی هست (از اونا که نوکیا قبلا میزد ) ..فقط میترسم خیلی طولش بدن تا اونموقع معلوم نیست رقبا چیکار کنن.. نوکی رو که بیخیال (ی چیزی تو مایه های اس ایه ) فقط سامسونگ خیلی بلاء و الجی هم موزمار

اونطور که من شنیدم 6 ماه دیگه ریلیز میشه .. هنوزم معرفی رسمی نشده..ممکنه مشخصاتش عوض بشه .. این که نشون دادن پورتوتایپ اولیه بود ..

??? - Kokura (Q3, 2009)
    ??? - Yurika (Q3, 2009)
    ??? - Reese (Q3, 2009)
    ??? - Frida (Q3, 2009)
    ??? - Athena (Q3, 2009)
    ??? - Yue (Q3, 2009)
    ??? - Elle (Q2, 2008)
    ??? - Twiggy (Q1, 2009)
    ??? - Eian (Q1, 2009)
    کاکورا فکر کنم همین IDOU بود ..چون هم سیمبین بود هم 12 بود هم استایل شبیه آیفون داشت..(البته از آیفون خوشگلتره )

فکر کنم یه چیزهاییش معرفی شده مثله Eian و Twiggy .. و Reese هم همین اسلیدر چرخونکیه هست که عکسو بچه ها گزاشتن .. yurika هم سیمبین لمسی هست .. در رده پایین تر نسبت به کاکورا ...

حمید چه خبر؟کجایی بابا.X کو پس؟
    خودمم موندم ... یه ویندوز موبایل داشتیم آماده ..نمیدونم چرا معرفی نکرد ...من شنیدم به زودی معرفی میکنه ..شاید تو بارسلون نکنه ..بعدا معرفی کنه ولی زیاد طول نمیکشه .. فکر کنم به خاطر idou این کارو کرد.. الان همه تو کف idou هستند ..گفته بزارم چند وقت بگزره بعد معرفی کنم که این ایکسپریا هم مورد توجه قرار بگیره و همه تو کف idou نباشند.

4. 2 کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا یعنی سونی تو این نمایشگاه فقط دوتا گوشی معرفی کرد!؟ دیگه نمیخواد کاری کنه!

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

کاکورا فکر کنم همین IDOU بود ..چون هم سیمبین بود هم 12 بود هم استایل شبیه آیفون داشت..(البته از آیفون خوشگلتره )

فکر کنم یه چیزهاییش معرفی شده مثله Eian و Twiggy .. و Reese هم همین اسلیدر چرخونکیه هست که عکسو بچه ها گزاشتن .. yurika هم سیمبین لمسی هست .. در رده پایین تر نسبت به کاکورا ...
    نه حمید !! آیدو هم خودش یه کد نیم بود که معرفی شده ولی هنوز اسمی براش در نظر گرفته نشده و با همون آیدو معرفی شده
    reese هم فک کنم همین اسمارت فون 3 طرفه هست
    ولی بازم ممنون بابت اطلاعات

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ببینیم من یه شب نبودم ها.se فهمید من نیستم هیچی رو نکرد
    حمید ما اکسپریا مون رو از تو میخواهیم
    ======
    بهراد تو هم یه کم خوش سلیقه باش
    امضات همه نکاتش مهمه.همه رو پر رنگ کن منتها با رنگهای متفاوت

Idou !!! Symbian , 12.1 MegaPixel Camera , Xenon Flash , Touch Auto Focus , 3.5" Full Touch 16M color

اینجوری
    در ضمن سیمبین se نوع کاملا توسعه یافته ی سیمبین های قبله حیفه تو امضات این رو لحاظ نکنی.بنویس symbiyan foundation
    که مخلوطی از یو ای کیو و سیمبین سری 60 خواهد بود.میبینید که چقدر زیبا تر و سریع تره
    Last edited by mostafa_khan001; 17-02-2009 at 10:33.

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

این ویدئو رو حتما حتما ببینید.سرعت پورشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن توی ویدئو میگه که این جزء پروژه "Entertainment Unlimited" هست .به نظرم همونطور که بچه ها قبلا گفتن توی یک دسته خاص قرار بگیره.سری مثلا U.

================================================== ================

Sony Ericsson today launched ‘Entertainment Unlimited’, and it is probably one of the biggest and most important announcements yet. Sony Ericsson calls it the pinnacle of what they have been working towards since the beginning of the joint venture back in 2001.

Entertainment Unlimited is all about bringing together content, applications and entertainment experiences. The new consumer proposition is based around three new key promises.

The first is all about uniting the best of all worlds into one offering. This could be uniting the Walkman music experience with the Cyber-shot imaging experience, and perhaps even add a bit of gaming on top. The W995, which was also announced today, is a clear example of that.

The second is about integrating the mobile phone into other devices in your home to seamlessly share content between devices, such as a TV, PC or your HiFi audio system.

The third is also about sharing content, but this time through online web applications and Sony Ericsson’s PlayNow offering.

- “Entertainment Unlimited lets us reinforce our position as THE communication entertainment brand,” said Lennard Hoornik Head of Global Marketing and Vice President at Sony Ericsson in a press release.

- “Everything that we have done to date has brought us to this point - we created the music phone category in 2005 selling over 100 million Walkman phones and we are now ready to unveil the next chapter in the evolution of the company - Entertainment Unlimited - giving consumers unlimited opportunities to share their entertainment experiences,” he continued.

Also commenting on the launch of Entertainment Unlimited is none other than Sony Ericsson’s President, Hideki ‘Dick’ Komiyama:

- “Entertainment Unlimited is at the core of Sony Ericsson’s philosophy, building on the strength of our great entertainment assets such as Walkman and Cyber-shot phones and our unique service and applications integration. Many of the strategic initiatives we’ve announced in the past year have laid the internal framework to launch this new consumer proposition to the market and Sony Ericsson is now ready to drive the next wave of market development with Entertainment Unlimited,” he said in a press release.

Sony Ericsson also showcased a new mobile phone under the concept name Idou today. This is supposed to give us a glimpse of what Sony Ericsson has in store for us, and it is one of a number of projects that will be launched this year under the umbrella of Entertainment Unlimited.

9. 3 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

مرسی حامد

میگم
    یکی یه عکسی نشونمون بده ببینیم اسپیکر هاش کجاست
    نکنه نداشته باشه

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حمید ما اکسپریا مون رو از تو میخواهیم
    توکلت به خدا باشه ..من فقط یه وسیله ام

لایو آی دووووووووووووو !

Sony Ericsson launched its 12.1 megapixel Idou at Mobile World Congress yesterday evening, and while not a finished device, we checked it out anyway. The Idou will eventually roll with the Symbian Foundation's OS, but the version we're seeing here is somewhere in between. The resistive touchscreen (essentially the same as found on the XpressMusic 5800) is immense, glossy, and already brilliant. The transitions and sweeping gestures (check them in the vid) are really responsive and quick, with no real lag. We checked it against its nearest neighbor in the C905 and it is slim in comparison. Top notch stuff, we are anxiously waiting for more. Video and gallery follow.

برای دیدن ویدیو هم برید تو لینک زیر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 3 کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

بابا چقدر عكس اينو ميذاريد!
    حميد ما گول اينا رو نمي خوريم! گوشي بعدي را بگو زودي معرفي كنن! وگرنه ...
    هنوز آندروئيد مونده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •