خب منم همونو پست بالا دادم دیگهدیدی شما هم تو کار اسپم هستی: دی .
بچه ها گفته بودید عکس بزارم از لپتاپ . اینم عکس که الان گرفتم :
![]()
خب منم همونو پست بالا دادم دیگهدیدی شما هم تو کار اسپم هستی: دی .
بچه ها گفته بودید عکس بزارم از لپتاپ . اینم عکس که الان گرفتم :
![]()
آقا يه دو سه تا game باهاش تست بكن ببينيم چه جوريه
fligh simulator x رو ریختم تنظیمات همه روی very high خیلی عالی اجرا شد حتی یک زره هم lag نداشت . انگار خودت تو هواپیمایی. واقعا ازش راضیم فقط یه مشکل کوچیکش اینه که نور توی ال سی دیش بازتاب می کنه. که البته من زیاد برام مهم نیست![]()
یه عکس تووی همین نور طبیعی اتاق از نمایشگرش بگیر ولی روشنایی نمایشگر را روی حداکثر بذار ببینم چقدر با HDX 16 و HDX 18 که Dual Lamp هستن فرق داره..
نوع lcd شو ميشه بگي چيه ؟ ؟ WXGA, WSXGA ؟؟؟؟؟؟ Bright view يا Bright view infinity ؟؟؟؟؟
bright view infinity
خودمم میوفتم تو عکسولی به همه چیش میرزه. یه عکسم از توی بازی vegas 2 گرفتم که همه چی رو اخره . خدایی خیلی عالیهههه لپتاپش. راستی وقتی توی بازی هستین نور رو بازتاب نمیکنه!!!!!!
![]()
سلام دوستان.من میخواستم یک dv6 1199 بردارم که چشم افتاد به این تاپیک.از دوست عزیزمون که این لپتاپو گرفته اگر زحمتی نیست یکم از معایب و مزایا این مدل برام بگو.من خودم اول میخواستم 1640 بگیرم اما تا از امکانات dv6 با خبر شدم نظرم به این مدل تمایل پیدا کرد.از نظر حرارتی چطوره؟
اگر کسی از دوستان هم نظری در مورد این 2 مدل داره خواهشن بگه.
در مورد بازتاب نور خیلی هست وازار دهنده هست یا نه کمه؟
خواهشن بی تعصب بیان کنید.
سلام دوستان.من میخواستم یک dv6 1199 بردارم که چشم افتاد به این تاپیک.از دوست عزیزمون که این لپتاپو گرفته اگر زحمتی نیست یکم از معایب و مزایا این مدل برام بگو.من خودم اول میخواستم 1640 بگیرم اما تا از امکانات dv6 با خبر شدم نظرم به این مدل تمایل پیدا کرد.از نظر حرارتی چطوره؟
اگر کسی از دوستان هم نظری در مورد این 2 مدل داره خواهشن بگه.
در مورد بازتاب نور خیلی هست وازار دهنده هست یا نه کمه؟
خواهشن بی تعصب بیان کنید.
اقا مبارک باشه انشالله به پای هم پیر بشید!
یه سریم به تاپیک تست بازی بزن چند تا بازی سنگینو باهاش تست کن نتیجه هاشو بزار ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)