تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 140 از 1759 اولاول ... 40901301361371381391401411421431441501902406401140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه aghaye h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    مودم Adsl با وایرلس می خواهم بگیرم حدود 100 با صبا یا سپنتا هم مشکل نداشته باشه (خواهشن با ذکر اولویت)
    ضمنا برای وصل شدن موبایل به وایرلس و اینترنت ، روشن بودن کامپیوتر لازمه یا فقط مودم کافیه و همچنین برای وایرلس می توانم پسورد بذارم تا دیگران در محدوده آن ازش استفاده نکنند.
    پستها را زیاد گشتم ولی جواب ها متناقض بود. ممنون میشم راهنمایی کنید.
    Last edited by aghaye h; 11-11-2008 at 00:51.

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

سلام
    مودم Adsl با وایرلس می خواهم بگیرم حدود 100 با صبا یا سپنتا هم مشکل نداشته باشه (خواهشن با ذکر اولویت)
    ضمنا برای وصل شدن موبایل به وایرلس و اینترنت ، روشن بودن کامپیوتر لازمه یا فقط مودم کافیه و همچنین برای وایرلس می توانم پسورد بذارم تا دیگران در محدوده آن ازش اشتفاده نکنند.
    پستها را زیاد گشتم ولی جواب ها متناقض بود. ممنون میشم راهنمایی کنید
    من d-link وایرلس (مدل2640) گرفتم نسبت به قیمتش چیز خیلی توپیه 72000 تومن از مشهد با 3 سال گارانتی گرفتم بعدم فرقی نمیکنه از کدوم شرکت بخوای بگیری اکثر مودم ها با همه ی شرکتا کار میکنن اونی که میبینی بعضیا میگن میخوان که مودم ازخودشون بگیری که یه چیزی تو جیب خودشون بره اصلا این کارو نکنی ها(الان همین مدل تو ISP که اشتراک دارم 85 تومن میدن)

برای وصل شدن موبایل و لپ تاب و..... نیازی نیست سیستم روشن باشه(کلا مودم مستقل از کامپیوتر عمل میکنه)
    بله یک سری تنظیمات داره که میتونی رمز بزاری و شبکه ر شخصی کن تو این مدل که گفتم امکان غیر فعال کردن وایرلس هم هست

در ضمن این مدل مودم نیازی به اسپلیتر نداره من خودم اسپلیتر گرفتم ولی برعکس وقتی اسپلیترو میزارم تلفن پارازیت داره ولی بدون اسپلیتر هیچ پارازیتی نیست دیگه حالا نمیدونم مودمش باحاله یا از چیز دیگست

3. این کاربر از shamabady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه atoolah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ir.

پيش فرض downstream؟؟؟

سلام آقا این downstream چیه و چطور میشه عددشو تغییر داد؟اصلا میشه تغییر داد؟
    مودم من fast link اه
    dsl speed اش 256/512 اه!

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

سلام آقا این downstream چیه و چطور میشه عددشو تغییر داد؟اصلا میشه تغییر داد؟
    مودم من fast link اه
    dsl speed اش 256/512 اه!

این سرعت پورت adsl که خط شما داره
    البته بگم سرعت پورت نه اشتراک امکان داره سرعت اشتراکتون کمتر باشه

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

قیمت Asus602 و Asus604 الان چنده و چه تفاوت هایی با هم دارند؟

کلا router خونگی برای اتصال 2 تا pc و 3 تا لپتاپ و گوشی موبایل چی پیشنهاد میکنید؟

زیر 100 تومن
    کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــک !

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

نوشته شده توسط dsa
    قیمت Asus602 و Asus604 الان چنده و چه تفاوت هایی با هم دارند؟

کلا router خونگی برای اتصال 2 تا pc و 3 تا لپتاپ و گوشی موبایل چی پیشنهاد میکنید؟

زیر 100 تومن
    کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــک !

من همون d-link 2640 t رو بهت پیشنهاد میدم چند تا پست بالاتر توضیح دادم دلیلشم
    قیمت خیلی مناسب 3 سال گارانتی معتبر و این که خودم استفاده میکنم و خیلی خوب و بدون دردسر کار میکنه
    قیمتش حول و حوش 75 تومن اون دو تا مدلی هم گه گفتی باید خوب باشن به خاطر مارکش میگم ولی گرونترن منم تا حالا ندیدم ببینم کاراییشون چی جوریه
    در ضمن امکان اتصال 4 تا pc از طریق lan و چندین سیستم از طریق wifi با این مودم ها امکان پذیره از اون لحاظ مشکلی نخواهی داشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAME-GTR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN/ABADAN

پيش فرض

سلام. من میخوام Adsl وصل کنم. باید چیکار کنم؟
    درضمن اگه میشه قیمت و هزینه هاشو بگید. ممنون. برای آبادان.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

مودم ASus am 602 قیمتش 46 تومنه میتونید یه سوییچ بگیرید و وصل کنید به پورت مودم و هر چند تعداد انشعاب ازش میخواید بگیرید ولی اینترنتتون باید سرعتش بالا باشه برای اتصال وایرلس لپ تاپ یا گوشی اگه بخواید میتونید یه مودم وایرلس دار بگیرید که 90 به بالا براتون آب میخوره

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

من همون d-link 2640 t رو بهت پیشنهاد میدم چند تا پست بالاتر توضیح دادم دلیلشم
    قیمت خیلی مناسب 3 سال گارانتی معتبر و این که خودم استفاده میکنم و خیلی خوب و بدون دردسر کار میکنه
    قیمتش حول و حوش 75 تومن اون دو تا مدلی هم گه گفتی باید خوب باشن به خاطر مارکش میگم ولی گرونترن منم تا حالا ندیدم ببینم کاراییشون چی جوریه
    در ضمن امکان اتصال 4 تا pc از طریق lan و چندین سیستم از طریق wifi با این مودم ها امکان پذیره از اون لحاظ مشکلی نخواهی داشت
    تعریف این مدل شنیدم ولی آخه داتک تو سایتش نوشته با همه چی سازگاره بجز D-Link

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

تعریف این مدل شنیدم ولی آخه داتک تو سایتش نوشته با همه چی سازگاره بجز D-Link
    به نظر من گه الکی میگن چون adsl طبق یک استانداردهای خاص که هم تو isp ها هم تو مودم ها رعایت میشه
    من زمانی که میخواستم مودم بگیرم رفتم یک مغازه ای که فقط تجهیزات شبکه میفروخت اون طرفم میگفت الکی میگن با همه مدلها کار میکنن
    در ضمن این مدل تو منوهاش یه قسمت داره که میتونی نوع شبکه رو انتخاب کنی که چه نوع است مثلا adsl یا adsl2 ویا...........
    بازم شما میتونی از کسایی که از این شرکت اشتراک دارن سوال کنی فکر کنم یه تاپیک برای مشترکین این شرکت باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •