وقتی تیک رو زدی بری تو بازی ماموریت برات انتخاب میشه می تونی بری بازیش کنیاین کارا رو کردم!
توی بازی چه طوری باید Dlc رو بازی کنم؟!
وقتی تیک رو زدی بری تو بازی ماموریت برات انتخاب میشه می تونی بری بازیش کنیاین کارا رو کردم!
توی بازی چه طوری باید Dlc رو بازی کنم؟!
اقا من یه 100 صفحه ای از این تاپیکو خوندم. ولی مشکل اینه همون اول بازی که تو اون خراب شده رفتم یه شهر بود با کلانترش حرف زدم. بعد رفتم تو یه جایی از یخچالشون چیزی طبیعی کردم. حالا تمام مردم با چاقو دنبالمن. منم به همشون یه حال اساسی دادم ولی با تفنگهای خفن میزنن و میکشنم. الان هم میرم تو بازی ملت حمله میکنن و میکشنم.
راهی داره صلح کنیم؟
لباسمم عوض میکنم ولی اینا همه جا هستند.
نمیشه پول مول بهشون بدم بیخیال بشن؟
یه یخچال بودها فکر کردم عمومیه همه میتونن استفاده کنن. به خدا من دستم کج نیست![]()
سلام دوستان من این بازی رو همون اولی که اومد خریدم چند دقیقه ای هم بیشتر بازی نکردم هنوزم وقت نکردم بازی کنم
حالا میخوام بدونم بازی کلا چه جزابیتی داره میشه به طور کلی لطف کنید توضیح بدید ممنون میشم
نه . باید از سیو قبلی بری . دیگه فکر نکنم بشه کاریش کرد. باید وقتی دزدی کنی که کسی نباشه.
توی broken steel dlc من یه جا رسیدم توی یه ساختمون که یه در قفله و روش که میزنی مینویسه باید برقو وصل کنی . کل ساختمونو گشتم چیزی نبود . چیکارکنم
ببین بازی از لحاظ داستان پردازی عالیه ... اگه زبانت خوب باشه خیلی لذت خواهی بردسلام دوستان من این بازی رو همون اولی که اومد خریدم چند دقیقه ای هم بیشتر بازی نکردم هنوزم وقت نکردم بازی کنم
حالا میخوام بدونم بازی کلا چه جزابیتی داره میشه به طور کلی لطف کنید توضیح بدید ممنون میشم
البته معما ها و صحنه های اکشن هم خوبه ....
جزئیات هم خوب در اونده
اگه حوصله ی کافی داشته باشی بازی تو رو با خودش میکشه
تو یکی از صفحات همین تاپیک یه نفر بازی رو به طور کامل نقد کرده باید بگردی پیداش کنی! تو امضای نویسنده لینکش بود.... در مورد دزدی از یخچال: اگه اون علامت وسط صفحه قرمز بشه نباید از داخل یخچال یا کمد چیزی برداری یعنی دزدی محسوب می شه اما اگه سبز مونده بود یعنی برداتن اون چیز دزدی نیست!
منم اين بازي را خيلي وقت پيش خريده بودمش
ولي وقت نداشتم بازي كنم
حالا دوباره نصبش كرده ام
بعضي جاها مثل Stalker هست
و بعضي هم مثل بايوشاك
يه مقدار گيج كننده هست
الان توي يه شهر هستم همون شهر اولي بايد باشه
ميان منو ميزنند با اصلحه و منم نميتونم به اون صورت حريفشون بشم
من اصلحه دارم كلت هم دارم هر چي ميزنم نميميرند يعني ميميرند ولي خيلي دير
بعدا اصلحه هاي قويتري گير مياد؟
خوب شما كار خطايي انجام ميديد كه اونا اونجور با شما رفتار ميكنند مثلا شايد جلوشون دزدي كرديد
طرز رفتار مردم با شما به ميزان كاراماي شما وابسته ميباشد(معمولي-خوب-شيطاني و ...)
بلهبعدا اصلحه هاي قويتري گير مياد؟
ولي با بالا رفتن لولتون ميتونيد قدرت همين اصلحه ها هم زياد كنيد![]()
سلام من شديدن با مشكل كم پولي مواجه شدم كسي رمز بالا بردن caps رو نداره ممنون ميشم بزاريددر ضمن تمام صفحات رو خوندم ممنون از راهنمايي خيلي چيزا دستگيرم شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)