الان چی داری ؟
الان چی داری ؟
اینا چه ربطی به هم دارن؟: دی مسلما" بیشتر هزینه کنی بیشتر گیرت میاد...
78 خیلی چیزا از w350 بیشتر داره...
آفیس رو نمیدونم...چون کلا" با آفیس کاری ندارم...
شاد باشی![]()
دوستان چجوری فلاش دوربین رو خاموش کنم؟؟(رو off هم که میزارم بازم فلاش میزنه)
خیللللللللللییییی مهمه
گوشی در حالت عادی قابلیت نمایش فایل های آفیس رو داره و البته با آپدیت کردن با ورژن های موجود کرک شده هم قابلیت ویرایش هم بهش اضافه میشه.
در اصل در هر صورت گوشی از فلاش به جای چراغ af موجود در دوربین های دیگه هم استفاده میکنه
تنها راهش اینه که امون ندی که فوکوس کنه و درجا عکسو بندازی
خوب حالا بعد از چند روز داشتن این گوشی بدم نمیاد یه مقداری در موردش صحبت کنم.
اول از همه که واقعا گوشی جالبی هستش و امکاناتی که تو کمتر گوشی با این قیمت دیدم.
روز اول که گرفتم ورژن 12 بود و البته با مشکلات خیلی زیاد که تو یک ساعت اول حسابی اذیتم کرد. مثل هنگ کردن و ری استارت شدن های بی موقع و اینجور چیزا.
همون روز تا رفتم خونه آپدیت کردم به ورژن 21 و از اون به بعد همه مشکلات رفع شد و من واقعا یه گوشی عالی رو دارم لمس میکنم.
جی پی اس که واقعا سریع و دقیق کار میکنه.
این سنسور نور هم عالیه جوری که تو جاهای تاریک نور صفحه نمایش کم میشه و تو جاهای روشن نورش زیاد میشه تا در هر دو صورت واضع دیده بشه.
فرستنده اف ام عالی و خوب کار میکنه.
من n-gage رو با خود گوشی و از سایت نوکیا نصب کردم. و البته با یکی دوتا بازی مشکل داشتم که بعدا فهمیدم به خاطر هک کردن گوشی بوده
عملکرد این قسمت navy wheel خیلی جالب و دوست داشتنیه.
اولش فکر میکردم اس ام اس نوشتن باهاش برام سخت باشه (نسبت به 6300 ) اما خیلی راحت باهاش کنار اومدم.
یکم زیادی نگران خط و خش افتادن روی گوشی هستم یکی از این کیف های آهن ربایی براش گرفتم و قبل از استفاده آهن رباهاش رو در اوردم!!!
صداش واقعا با کیفیت و خوبه مخصوصا با هدفون و البته من به خیلی چیزای دیگه هم وصلش کردم و عالی جواب داده.
در حال حاظر یدونه وایرلس لن گرفتم و اینترنت خونه رو باهاش به اشتراک گذاشتم که خوب جواب میده
مرورگر اینترنت هم واقعا عالیه و برام جالب بود که به راحتی از تمامی برنامه های جاوا پشتیبانی میکنه و همینطور آژاکس که خیلی از مرورگرها این قابلیت رو ندارن.
دوربین گوشی به طور مسلم میتونم بگم که از n73 و گوشی هایی که دوربین شبیه این دارن بهتره. و مخصوصا توی روز عکس های عالی و با کیفیتی میندازه.
نمونه : (عکس رو دیروز گرفتم)
حالا معایبکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول از همه اینکه چربی به خود جذب میکنه که البته برای من زیاد مهم نیست چون حتما نباید گوشی رو به صورتم بچسبونم
درب باتری خیلی سخت بازمیشه و من هی میترسم با باز و بسته کردن بشکنه. که این هم با خرید یه قاب دوم و استفاده از اون حل میشه.
عملکرد دکمه های قطع و وصل و چپ و راست لم خاص خودش رو داره برای اینکه اشتباه نشه حتما باید دقت کرد.
در کل بسیار بسیار راضی هستم از انتخابم و الان هم گوشیم داره کنارم با این حالت قشنگ نور Navy wheel نفس میکشه!
چجوری حلش کردی؟؟؟؟![]()
با آپدیت کردن گوشی به ورژن 21 همه مشکلاتم رفع شد.
در ضمن من تونستم بدون هک و پچ این گزینه اشتراک آنلاین رو حذف کنم فقط با نصب ورژن جدیدتر اون از این آدرس :
در ضمن گوشی من با هیچ کدوم از روش های موجود هک نشد. البته ورژن 21 رو میگم چون من درجا آپدیت کردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که n78 دارند:
با این گوشی مشکل ندارید؟
من شاید بخرم!
با سلام
دوستان باتری این گوشی با یه مصرف متوسط چه مقدار دوام میاره
با تشکر
با سلام
دوستان نحوه آپدیت گوشی را اگر امکان دارد به طور کامل برای یه آماتور مثل من توضیح دهید ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)