اين به خاطر چند زبانه اي بودن تك زبانه حجمش كمتر از مولتي هست
اين به خاطر چند زبانه اي بودن تك زبانه حجمش كمتر از مولتي هست
چرا هیچ کس جواب من رو نمیده !!!
هر جور کیبورد رو تنظیم میکنم نمیتونم مثله نسخه های قبل ضربات آخر یا پنالتی رو با بغل پا بزنم یا نمی تونم پاس عمقی بلند بفرستم در حالی که قبلا با Q
چرا هیچ کس جواب من رو نمیده !!!
هر جور کیبورد رو تنظیم میکنم نمیتونم مثله نسخه های قبل ضربات آخر یا پنالتی رو با بغل پا بزنم یا نمی تونم پاس عمقی بلند بفرستم در حالی که قبلا با Q میشد
اگر کسی این مشکل را حل کرده یه عکسی از تنظیماته کیبوردش تو بازی رو بذاره تا منم درست تنظیمش کنم
فقط لطفا جواب بدید
ایا می شه جای دکمه هارو عوض کرد (من که تا به حال توی فیفا این کارو نکردم چون نیازی نداشت ولی تو این نسخه ی کم کیبورد سخته یعنی باید عادت کنی آیا می شه تنظیم کرد مثل نسخه های قبلی بشه؟)البته با موس حال می ده
آخه اينجا اكثرا با گيم پد بازي مي كنن نه با كيبورد من خودمم اصلا با كيبورد باز نميكنم و گرنه كمكت ميكردم راستي تو فايل اورجينال FIFA09.EXE رو روي دي وي دي داري يا مال تو هم كرك شده هست؟ منظورم فايل كرك تو دي وي دي بازيت تو پوشه كرك جداگانه گذاشته شده؟ و بعد نصب بايد Replace كني؟
کسی نیست جواب منو بده؟منظورم اینه که مال پی سی ورلد همینجا هم فیفا 09 هش تورنومنت نداره؟
سلام دوستان من فیفا 09 رو گرفتم ولی موقع نصب اگه محل نصبو به غیر از درایو c بزارم dvdرو خالی نشون میده کل درایو c من 4 گیگه . اما درایو d 30 گیگ خالی داره یعنی اگه ویندوزو تو درایو d نصب کنم مشکل حله؟؟
آقا من مي خوام با گيم پد آنالوگ فن هاي فيفا را انجام بدم نمي تونم
چه كار بايد بكنم؟
یک چیز جالب که تازه به ذهنم رسید و مطمئنن بیشتر طرفدارای قدیمی فیفا میدونن اینه که ابتکار ماوس در بازی جدید نیستچون دقیقا یادم نیست ولی اینو میدونم که یا تو فیفا98 یا تو 99 بود که میشد با ماوس بازی کرد.چون من دقیقا یادمه این قسمتو که میخواستم فیفا 98 یا 99 با پسر عموم بازی کنم که دسته نداشت.و من مجبور شدم با ماوس بازی کنم.پس چطور ea گفته ایده ی ماوس کاملا جدیده؟
![]()
نه عزيز وينوزتو به خاطر اين از دست نده اين مشكلش يه چيز ديگه اس طبيعي نيست. اگه 30 گيگ فضاي خالي داري اول دي وي دي رو كلا كپي كن رو هرد دي وي دي رو بذار كنار از روي هارد اجرا ن Setup رو
راستي اگه نسخه ات اروپاي مركزي هست من فايل كرك نشده FIFA09.EXE رو مي خوام اورجينالش رو اگه با وينرار پك كني حجمش 5 برابر كاهش پيدا ميكنه اگه تونستي آپ كني لينكشو بده من لازمش دارم
برو كلوپ گيم پد لينكشم روي امضامه. درخواستم رو هم اگه تونستي برآورده كنه (جواب آقاي ديويد)
من هر دوتاي اين بازي ها رو دارم اصلا ربطي به ماوس نداشت با كيبورد بود.
ظاهرا باگ هاي فيفا تمومي نداره باگ 09 از باگ 08 ضايع تره. خيلي ضايع شده با اين باگش. گوش كنيد:
امروز داشتم بازي مي كردم از پشت تكل زدم به بازيكن و موستوجب دريافت كارت قرمز شدم. تو 08 هم اين صحنه رو ديدين كه وقتي چنين خطايي صورت مي گرفت بازيكناي حريف به سمت بازيكن خاطي مي رفتن و بهش ميگفتن برو بيرون اخراجي و باهاش كل كل و دعوا ميكردن و از اين جور جريانات كه تو واقعيت هم شاهدش هستيم. تو اين 09 بعد تكل كردن عوض بازيكن حريف بازيكناي خودم به جاي بازيكناي حريف به من حمله كردن و همون حركاتي كه هميشه حريف انجام ميداد رو انجام ميدادن.
[quote=krauser;3042561]من هر دوتاي اين بازي ها رو دارم اصلا ربطي به ماوس نداشت با كيبورد بود.
ظاهرا باگ هاي فيفا تمومي نداره باگ 09 از باگ 08 ضايع تره. خيلي ضايع شده با اين باگش. گوش كنيد:
quote]
ولی من دقیقا یادمه که میشد.فقط لازم بود یک خورده ماوس رو اینور اونور کنی.در ضمن آرمین جان 2 تا سوال ازت دارم
1-مال پی سی ورلد هم فیفا09 هش تورنمنت رو نمیاره؟
2-ویدئوها ی جدید به بازی اضافه نشده؟
ممنون میشم
نمیدونم چرا نقل قولش درست نشد.حتما پاک شده.ببخشید دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)