تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 216 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 2153

نام تاپيک: کلوپ 6220

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان ببخشید، من یه سوالم دارم، نمیدونم جاش اینجا هست یا نه، ولی با اجاره میپرسم
    گوشی من تقریبا هر 20 دقیقه یک بار یه پیامی میده که دقیقا نمیدونم برای چی هست، ظاهرا میگه یه چیزی درست نصب نشده،
    تا میخوام درست بخونمش خیلی زود میره
    نرم افزار screenshot نصب کردم که از صفحه عکس بگیرم، بزارم اینجا تا راهنماییم کنید، ولی با شرتکاتهاش نمیتونم کار کنم
    مثلا گفته برای گرفتن عکس دکمه <*>+<edit> رو فشار بدم، خوب من نمیدونم دکمه edit کدومه
    ممکنه راهنماییم کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

شما پی بردن به ربطش یه سیم کارت ایرانسل بنداز و مدت زمان وصل شدنش رو با یه سیم کارت همراه آخر مقایسه کن تا متوجه ربطش بشی ...
    .
    آدم بهتره وقتی چیزی رو نمیدونه و احساس میکنه شاید یه نفر دیگه باشه که اطلاعاتش بیشتر از خودش هست به جاس مسخره کردن و جواب دادن حرفشو قبول کنه ...
    .
    .
    در ضمن بهتره به جای پست دادن پشت سر هم , همه رو توی یه پست بنویسید ... اگر هم بلد نیستین و بهتون برنمیخوره که کسی بهتون بگه بفرمائید تا یادتون بدم ..
    تا انجايي كه من ميدونم gps به ماهواره هايي كه بالا سرته ربط داره نه به gprs اين حرف تورو براي اولين بار شنيدم كه هيچ ربطي به اين قضيه نداره.
    با اين جمله وسط كاملا موافقم فقط نمي دانم چرا توبه فرمايان خود توبه كمتر ميكنند.
    ديدي بلدم

دوست عزیز اگه این ایراده!!!؟ پس چرا میگی کیفیت عکسش از n82 بهتره؟!
    دوست عزيز اگه پست منو به دقت بخوني متوجه ميشي كه كيفيت دوربين رو من تو روشنايي مناسب كه نياز به فلش نبود مقايسه كرده بودم ولي اگه تو تاريكي يا مخصوصا تو نور كم امتحان كني ميبيني كه همين زير لنز بودن فلش كاري با عكست ميكنه كه هيچ دشمني با تو همچين كاري رو نميكرد!

دوستان ببخشید، من یه سوالم دارم، نمیدونم جاش اینجا هست یا نه، ولی با اجاره میپرسم
    گوشی من تقریبا هر 20 دقیقه یک بار یه پیامی میده که دقیقا نمیدونم برای چی هست، ظاهرا میگه یه چیزی درست نصب نشده،
    نرم افزار screenshot نصب کردم که از صفحه عکس بگیرم، بزارم اینجا تا راهنماییم کنید، ولی با شرتکاتهاش نمیتونم کار کنم
    مثلا گفته برای گرفتن عکس دکمه <*>+<edit> رو فشار بدم، خوب من نمیدونم دکمه edit کدومه
    ممکنه راهنماییم کنید؟
    ببخشيد دوست من اما اجازه بده اونايي كه بيشتر از ما حاليشونه مشكل تورو حل كنند اگه نشد منم نظرمو ميگم. بازم ببخش دوستت دارم اما بعضي وقتها آدم مجبور ميشه كاري رو بكنه كه نميخاست

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

نه مثل اینکه شما نمی خوای از دادن پست های پشت سر هم دست برداری ...!
    اگه میشه هر چی میخوای بگی رو تو یه پست بده ...!

اگه نباشه جاش خالی می مونه salamaqmehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

12

نه مثل اینکه شما نمی خوای از دادن پست های پشت سر هم دست برداری ...!
    اگه میشه هر چی میخوای بگی رو تو یه پست بده ...!
    بابا میلاد جون بیخیال .خودتو ناراحت نکن .این رسم مهمون نوازی نیست .منم میرم تو کلوب گوشی های دیگه دری بری میگم چون زیاد به 6220 تعصب دارم .طبیعیه...

ممکنه راهنماییم کنید؟
    دوست من سه تا راه حل داری:
    1 با برنا مه THE PENCEI برا گوشیت مداد یا همون ادیت تعریف کنی.
    2 از ورژن 3.2 برنامه اسکرین شات استفاده کن که کلید دوربین هم میتونی بر عکاسی انتخاب کنی.
    3 از برنامه اسکرین اسنپ استفاده کن
    موفق باشی

5. 2 کاربر از salamaqmehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

تا انجايي كه من ميدونم gps به ماهواره هايي كه بالا سرته ربط داره نه به gprs اين حرف تورو براي اولين بار شنيدم
    گفتم که اگه میخوای ربطشو بفمی یه بار با ایرانسل امتحان کن یه بار با همراه آخر ....
    .
    در ضمن سعی کن دیگه این حرفاتو جایی نزنی ...

7. این کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزيز اگه پست منو به دقت بخوني متوجه ميشي كه كيفيت دوربين رو من تو روشنايي مناسب كه نياز به فلش نبود مقايسه كرده بودم ولي اگه تو تاريكي يا مخصوصا تو نور كم امتحان كني ميبيني كه همين زير لنز بودن فلش كاري با عكست ميكنه كه هيچ دشمني با تو همچين كاري رو نميكرد!
    تو تاریکی هم گرفتم مشکلی نداشت
    تازه فکر کنم اگه گوشی رو برعکس بگیری و عکس بندازی، اونوقت دیگه فلاش پایین نیست!!!!!!!

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

7

تو تاریکی هم گرفتم مشکلی نداشت
    تازه فکر کنم اگه گوشی رو برعکس بگیری و عکس بندازی، اونوقت دیگه فلاش پایین نیست!!!!!!!
    چه زیر دوربین چه بالای دوربین!!! بابا شماها هم چه گیری دادین ها!!!!!!!!
    فلاشر چه زیر باشه و چه بالای دوربین، هیچ فرقی نمی کنه! مهم اینه که فلاشر زنون داره. همین!

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

چه زیر دوربین چه بالای دوربین!!! بابا شماها هم چه گیری دادین ها!!!!!!!!
    فلاشر چه زیر باشه و چه بالای دوربین، هیچ فرقی نمی کنه! مهم اینه که فلاشر زنون داره. همین!
    منم تایید می کنم ... ولی خوب ایراد هایی هست که GSMArena می گیره دیگه کاریشم نمیشه کرد : دی

11. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

sharmande fonte farsi nadashtam. dostane aziz ba mablaghe 220 toman goshi behtar az in ham soragh darid? agar na mikham yeki bekharam

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

sharmande fonte farsi nadashtam. dostane aziz ba mablaghe 220 toman goshi behtar az in ham soragh darid? agar na mikham yeki bekharam
    فرزاد جان اگه اینجا مطرح کنی دوستان زودتر بهت جواب میدن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •