خیر نداره
توی گوگل یه سری چیزها به عنوان مک داره اما تایید شده نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
خیر نداره
توی گوگل یه سری چیزها به عنوان مک داره اما تایید شده نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
کاربر عزیز،کوکمودو دارای برترین هوش مصنوعیه،ولی یه کمی تنظیماتش پیچیدست،شما اگر تنظیمات زیر را انجام دهید و این یونیت امنیتی کارش فول اتوماتیک و فول اسمارت میشه و حتی یه پیغامم نمیده:
من خودم یه ساله از کومودو استفاده می کنم،و چیزی بهتر از اون نیست،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای انتخاب سویتچ امنیتی فایل پی دی اف زیر رو دانلود کنید که آخرین تست موسسه فوق معتبر av است:
درسته از کومودو تست نگرفتند،ولی کاش می گرفتند ،شاید اگر می گرفتند تمامی این کمپانی های با سویتچ های پولی ورشکست می شدن!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by santamove; 01-10-2010 at 19:56.
خیر نمیتونید نصب کنید.
فقط شما باید یک گارد فعال چه برای فایروال و چه برای آنتی ویروس داشته باشید.
موفق باشید.
یک مساله جالبی که برایم پیش آمده این است،که محصولی که چند ساعت پس از لانچش کرک می شود ،چگونه می تواند امنیت ما را تامین کند،چون کراکرها و هکرهایی که توانستند سوئیت های امنیتی را کرک نمایند به راحتی می توانند آن ها را دور بزنند و این قضیه کاملا بر همه روشن است.
یک مساله دیگر این است که اگر خرید لایسنس معتبر برای ما مقدور نیست چرا از محصولات معتبر ولی رایگان استفاده نکنیم؟
شاید بگویید این هایی که رایگان عرضه می شوند کارایی لازم را ندارند،ولی کاملا قضیه برعکس است و این سوئیت های امنیتی رایگان در بسیاری از تست های شرکت های بسیارمعتبری مثل avاز سوئیت های امنیتی غیر رایگان امتیاز بالاتری را کسب نموده اند.
یک بعد قضیه این است که دیگر عذاب وجدان از بابت عدم رعایت قانون کپی رایت و نگرانی از بن شدن و قرار گرفتن در لیست سیاه و گشتن و پیدا نمودن کرک و سریال و آوردن هزار بلا بر روی سوئیت امنیتی خود نیستید و براحتی می توانید آنرا آپدیت کنید و یک عضو رسمی استفاده کننده شوید!
آواست و اویرا و ای وی جی و کومودو از نرم افزارهای امنیتی رایگان هستند
Last edited by santamove; 02-10-2010 at 21:00.
آقا یکی بدون تعصب جواب منو بده
من سیستمم مال 7 سال پیشه یعنی رم 512
نود سرعت سیستممو کم نمیکرد ولی ویروسم پیدا نمیکرد
نورتون 360 سرعت اینترنتنو کم میکرد
آویرا و پاندا افتضاح بودن
چه آینترنت سکرتی هست که هم قوی باشه هم سرعت سیستمو هم اینرنتمو کم نکنه؟
دوست گرامی شما میتونید از یک آنتی ویروس سبک و رایگان در کنار یک فایروال قوی استفاده کنید مثل :
آنتی ویروس سبک و قوی : Avast - avira
فایروال قوی » comodo - outpost
راستی چرا آویرا افتضاح بوده ؟
طبق آخرین بررسی موسسه avدر آگوست2010
در دیتابیس
=============================
g data
avira
avast
bit defender
f-secure
e-scan
symantec
eset
pc tools
trustport
mcafee
panda
avg
kaspersky
microsoft
sophos
norman
k7
trendmicro
kingsoft
در هوش مصنوعی
trustport
g data
kaspersky
microsoft
avira
eset
f-secure
bit defender
e-scan
panda
k7
symantec
avg
sophos
avast
mcafee
norman
trendmicro
pc tools
kingsoft
سبکترین و پرسرعت ترین
panda
kingsoft
norman
symantec
e-scan
eset
avast
microsoft
avira
avg
f-secure
bit defender
pc tools
kaspersky
g data
trendmicro
trustport
k7
sophos
mcafee
اگر سه تست موسسه av را جمع بندی نمائیم:
رتبه اول:آویرا
رتبه دوم:بیت دیفیندیر
رتبه سوم:f-secure
رتبه چهارم:e-scan
رتبه پنجم:eset
رتبه ششم:symantec
رتبه هفتم:آواست
توجه1:مرتب سازی از قویترین به ضعیفترین صورت گرفته است...
توجه2:از سوئیت امنیتی کومودو تستی انجام نگرفته شده است...
نکته1:آنتی ویروس g-data با وجود این که در تست هوش مصنوعی و دیتابیس به ترتیب رتبه2 و 1 را آورد ولی در تست کارایی و سرعت سیزدهم شد!!!
نکته2:آنتی ویروس کاسپراسکای با وجود کسب مقام سوم در هوش مصنوعی ،در تست دیتابیس و کارایی و سرعت به ترتیب رتبه های14 و 14 را بدست آورد!!!
نکته3:تا کنون تنها دو موسسه symantecو eset کرم استاک.س.نت را کاملا موشکافانه بررسی کرده اند.
نکته4:آواست وآویرا و avg و آنتی ویروس مایکروسافت ،آنتی ویروس های کاملا رایگان هستند !
نکته5:اگر سیستم ضعیفتری دارید ،به نتیج تست سرعت و میزان سبکی توجه بیشتری کنید...
نکته6:باهوشترین آنتی ویروس یعنی trustport کاملا در فروم ناشناخته است!!
امیدوارم برایتان مفید واقع شده باشد
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by santamove; 04-10-2010 at 11:58.
آویرا سرعت سیستمو اینترنتو کم میکنه
نتایج الکیه چون من پاندا نصب کردم دیگه سیستمم بالا نمیامد
تو سرعت فقط نود که البته ضعیفه
کاربر محترم،موسسهav معتبرترین موسسه تست سوئیت های امنیتی است،که تمامی کمپانی ها اونو قبول دارن و
در ضمن سابقه بد ورژن های گذشته یک آنتی ویروس دلیلی بر بد بودن ورژن های جدید اون نیست،
در panda internet security2011 از موتور کاملا جدیدی استفاده شده و به حق سریع ترین و سبکترینه،ولی مشکلاتی هم داره....
اینم نتایج دقیق:
![]()
سلام. منم مثل شما از کامپیوتر قدیمی استفاده میکنم.
رم کامپیوتر من : 256 هست
سی پی یو : 2 گیگاهرتز
کامپیوتر من نیز برای 7.8 سال قبل هست
من برای انتی ویروس از avira personal free 10 استفاده میکنم
برای من نیز سرعت کامپیوتر یکی از مقوله های خیلی مهم بوده.
میتونم بگم به نسبت انتی ویروس های دیگه این انتی ویروس رایگان سرعت سیستم رو پایین نمیاره. و همچنین سرعت اینترنت.
برای فایروال نیز از Outpost pro 7.2 استفاده میکنم
به هر حال راضیم .
ضمن اینکه تستی که خودم رو انتی ویروس های دیگه رو سیستم خودم نیز داشتم این ترکیب خیلی خوب جواب میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)