اگه یکم پایین صفحه را ببینی 128+ را خواهی دید و در واقع 128+ سرعتش همون سرویس 512 هستش.خوبه
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه یکم پایین صفحه را ببینی 128+ را خواهی دید و در واقع 128+ سرعتش همون سرویس 512 هستش.خوبه
![]()
ای بابا
من کی گفتم همارا نامحدود نمیفروشه؟
من گفتم که شاتل نامحدود نمیفروشه.
در مورد مودم هم کاری ندارن. بازم بگم هااااااا SMC خودش مودم خوبیه.
128+ یه سرویسی هست که 512 رو میده با محدودیت 5 گیگ برای سه ماه. 30 تومن
نه بابا!
انتخاب با خودتونه ما که کاره ای نیستیم. تبلیغ هم نمیکنیم . . .
نکته دیگه ای نبود؟
موفق باشید
هیچی بهت نمیگن نمیتونن بگن.بگو داشتم از قبل.
فقط میپرسن داری یا نه که میگی دارم، همین.
دیدم موضوع تاپیک change شده ، گفتم مزاحم نشم و فقط بگم adsl در تبریز چند روزی در مکث.
هیچ خبر مبری نیست. نه خرابکاری - نه قیمت بازی - نه ایده بازی - نه ....
آهان تا دیرنشده بگم که تا حدود 10 ما شاید هم زودتر wimax داره میاد.
راستی tohidkh جان این ادرس موضوعات متفرقه اذربایجان لینکش چیه (چشمک) ؟ می خوام برم اونجا از همه چی تبریز حرف بزنم.(سرگرمی)
تق بل لاه.
Last edited by BIZIMT; 04-10-2008 at 23:17.
به به.
BIZIMT جون، . . .
دیروز دوست . . . امروز آشنا . . .
. . .اصلا متوجه نشدم. یه کم توضیح بدید لطفاآهان تا دی رنشده بگم که تا حدود 10 ما شاید هم زودتر wimax داره میاد.
همون گروه خودمون دیگه . . .راستی tohidkh جان این ادرس موضوعات متفرقه اذربایجان لینکش چیه (چشمک) ؟ می خوام برم اونجا از همه چی تبریز حرف بزنم.(سرگرمی)
اونقده سوت و کور مونده . . . .
حرف پیدا نمیکنیم بحث کنیم
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
توضیح اینکه : ارائه اینترنت پرسرعت از طریق تکنولوژی wimax (بیسیم) ظرف 10 ماه به مرحله اجرا می رسد.
شرکتها از این طریق هم اینترنت رو به مردم میدهند.
همون قضیه پر شدن پورتهای مخابراتی و عدم افزایش آنها و راهی برای نجات.
راستی tohidkh جان : من از اونجا خوشم نیومد (گروه اجتماعی) فکر ردم تاپیکه !؟ خیلی محیط بازیی نیست.
Last edited by BIZIMT; 04-10-2008 at 23:23.
قیمتش در چه حدودی خواهد بود؟
مودم وایرلس میخواد؟
سرعتش چطوریه؟
معایب و مزایاش.
من شنیدم قطعی هم ممکنه داشته باشه. یا سرعتش بسته به وضعیت آب و هوا فرق کنه
اینها حقیقت دارن؟
-------------------
ای بابا.
اینهمه آپدیت میکنی چرا؟
اگه بخواهی فقط حرفهات رو به برو بچه های هم شهری و هم استانی بزنی، جای خوبیه. بدک نیست.
یه گروه دیگه هم بود. که سوت و کور نیست نسبتا:
http://forum.p30world.com/group.php?groupid=141
Last edited by tohidkh; 04-10-2008 at 23:26.
در این مورد اصلا چیزی نمیدونم. چون اصلا تصمیم گیری نشده و ابلاغی نبوده. اما نسبتا گرانتر از adsl هست. مثلا 128 نامحدود حدود 25-30 تومان.
تجهیزاتی می خواهد که در ابتدا گرانتر میشه هزینه ها . اما به مانند adsl در ابتدا لوازم آن را به صورت امانی در اختیار مشتری قرار می دهند . برای جلب مشتری.
آنتن وایرلس که باید نصب بشه و به سمت مبدا . به مانند دیش ماهواره .
مودم مخصوص وایرلس . به مانند -----.
حالا سیستم ها از طریق lan (در صورت وجود) و یا کارت وایرلس برای سیستم. به مانند تلوزیون.
بعد برات به صورت تصویری قرار میدم.
اشتباه تایپی ها رو اصلاح می کردم.
اخه دوست دارم مانند اینجا باشه . اونجا انگاری پیغام می دیم نه پست.
اون ادرستم که مانند اون بود ؟
یعنی آنتن های BTS در سطح شهر نصب خواهند شد؟
مشخص شده چه مراکز مخابراتی تحت پوشش قرار خواهند گرفت؟
سلام bizimt جان
يكي از دوستان من ساكن شهرك دانش تو آذرشهر و رفته تا اشتراك adsl همارا بگيره كه نماينده همارا تو آذرشهر گفته كه اونجا adsl ساپورت نميشه و كار نميكنه
مشكل اينجاست كه شهرك دانش چون كمي فاصله داره با آذرشهر اونجا قبل از اومدن همارا برخي امكانات تلفن مثلا : انتقال تماس - كنفرانس و .... و Caller ID كار نمي كرده كه مخابرات مياد و سيستم اونجا رو كافو نوري ميكنه تا اين سيستم ها كار كنه ولي مثل اينكه تو كافو نوري adsl كار نميكنه و ساپورت نميشه
وقتي با همارا تماس گرفته ، همارا گفته كه مشكل از مخابرات آذرشهره و دست ما نيست از اونجا حل كنيد و بگيد فقط خط تلفن شما رو مسي كنه تا ساپورت بشه و گفته كه اصلا به ما ارتباطي نداره
وقتي به مخابرات آذرشهر مراجعه كرده و اين جريان رو گفته اونا هم گفتن مسي كجا بود اونجا كلا كافو نوري شده و نميشه و گفتن شايد اگه كارت بكشيم به خط شما ساپورت بشه و بتوني استفاده كني ولي بايد همارا بگه
يعني چي ؟
خلاصه دارن بيچاره رو پاس ميدن به هم و در آخر هم معلوم نيست اصلا ميشه ؟ راهي هست يا نه ؟
bizimt جان ميخواستم ببينم شما راه چاره اي براي اين دوست من ميدوني ؟
بيچاره بد جوري قاطي كرده و ناراحته
كوچيك شما : Vahid_203
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)