من هر کاری میکنم نمیتونم نقشه کرمانشاه رو دانلود کنم میشه یه راهنمایی کنید
من هر کاری میکنم نمیتونم نقشه کرمانشاه رو دانلود کنم میشه یه راهنمایی کنید
سلام من می خواستم از شهر خودم یک نقشه ماهواره ای گوگل برای موبایل تهیه کنم می شه بگین چجوری می تونم این کار رو انجام بدم؟ یا از چه نرم افزاری می تونم برای این کار استفاده بکنم؟
با تشکر
سلام من می خواستم از شهر خودم یک نقشه ماهواره ای گوگل برای موبایل درست بکنم باید چه کاری انجام بدم یا از کدوم نرم افزار استفاده بکنم؟؟؟
با تشکر
دوست من متاسفانه دقت برنامه گوگل مپ روی کشور ما زیاد نیست ....
و همینطور هم کیفیتش زیاد جالب نیست ....
.
بهترینش استفاده از نقشه هایی هست که سایر دوستان زحمت کشیدن و برای شهرتون در این فروم قرار دادن .....
بچه ها یه چیز جالب کشف کردم
من با گوگل مپ که رو مشهد میگردم مختصاتی که میده با مختصاتی که خود جی پی اس گوشی میده یکیه اما با اسمارت که همون نقطه رو چک میکنم یه عدد دیگه نشون میده این تفاوت برای چیه؟؟
من نقشمو با گوگل مپ کالیبره کرده بودم که اسمارت به همین دلیلی که گفتم نمیتونه موقعیت دقیق بده
آقا میشه دو نقطه رو روی نقشه نشون کرد و فاصله این دو نقطه رو هم فهمید ؟
من میخوام وقتی به جایی میرم بتونم اون نقطه رو ثبت کنم که گمش نکنم و بتونم بعدا به اون موقعیت برگردم و اینکه فاصله بین چند نقطه رو هم بده
آیا با این برنامه میشه یا برنامه دیگری باید استفاده کرد
در ضمن محاسبه مساحت بین نقاط چطور ؟
یا چیزی شبیه رادار
یا چیزی که بتونه عمق رو بده مثلا اگر روی دریا باشیم
ممنون میشم جواب بدین
سلام
من این برنامه رو روی 6220 نصب کردم، و نقشه رو تو جایی که گفته شده کپی کردم. (یه بار c و یه بار e رو امتحان کردم.) ولی وقتی برنامه رو باز می کنم همچین اروری می ده: No map loaded.
ممنون می شم راهنمایی کنید
ســلامسلام
من این برنامه رو روی 6220 نصب کردم، و نقشه رو تو جایی که گفته شده کپی کردم. (یه بار c و یه بار e رو امتحان کردم.) ولی وقتی برنامه رو باز می کنم همچین اروری می ده: No map loaded.
ممنون می شم راهنمایی کنید
از منوی Option و قسمت Map میتونی Load Map بکنی !
برای وصل شدن به ماهواره بایــد :
باید تو سیتینگ دستگاه جی پی اس رو از حالت اکسترنال که با بلوتوث کانکت میشه به چیپ داخلی خود گوشی تغییر بدین
سلام
من نقشه گوگلی تهران رو دارم، آیا نقشه های گوگلی رو هم تو همون مسیر نقشه های اسمارت کام بریزم که بشناسه!منظورم اینه که نقشه گوگلی فرقی نمیکنه با نقشه های پست اول برا اسمارت کام
و دوم اینکه
من اگه بخوام از GPS خود گوشی استفاده کنم نه از اسمارت کام این نقشه گوگلی رو در چه مسیری بریزم که بشه استفادش کرد
ببخشید دوستان ایا اموزشی برای تنظیمات جی پی ای هست مثلا من میخوام یک مسیر رو به این نرم افزار معرفی کنم که بهترین راه رو برام انتخاب کنه ایا میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)