100 درصد همینطوره اما کدوم دروس تخصصی ؟ کدوم کارگاه ؟ دوست عزیز حالا خوبه گفتم خودمم دانشگاه آزادیم
بذارید براتون بگم :
ترم 2 به زور یه واحدی بهمون دادن به اسم
کارگاه عمومی که بابت 1 واحدش 25 تومن ازمون گرفتن (ورودی 82) و اما دروسی که یاد میدادن اینا بود : جوشکاری - ساخت چکش - ساخت قاب

هنوزم که هنوزه نفهمیدم چه ربطی به رشته مهندسی کامپیوتر داشت

شاید دوستان فکر کنن دارم شوخی میکنم اما این داستان حقیقت داشت !
همون ترم یه واحد دیگه بهمون دادن به اسم کارگاه کامپیوتر که یه استادی اومد که مدرک کارشناسیش ریاضی بود و کارشناسی ارشدش رو زده بود کامپیوتر !! داشت به دوستان طریقه خالی کردن Recycle و باز کردن پوشه ها رو یاد میداد هم گفتن ما بلدیم اینارو لج کرد یدفه زد تو برنامه نویسی !! بماند چه بلایی سرمون اورد کلا ترم خنده داری بود
ترم های بعد هم آزمایشگاه فیزیک 1 و 2 - آزمایشگاه مدار و .. که یاد گرفیتم چطور جاذبه رو اندازه گیری کنیم، آزمایش مغناطیس و اندازه گیری گرانش و از این جور مزخرفات که بازم نفهمیدم چه ربطی به مهندسی کامپیوتر داشت !!
تا بالاخره رسیدیم به کارگاه برنامه نویسی که همون استاد بی سوادی که تو کلاس تئوری بود، اونجا هم میومد یه چیزایی تحویل میداد و می رفت ! این اواخر هم اومدن گروه ربوتیک تشکیل بدن بعد دیدن برای داشتن یه گروه کامل باید اون دانشگاه دارای رشته های تحصصی دیگه ای مثل الکترونیک و حداقل مکانیک هم باشه
.gif)
بعد دیدن ندارن بازم اومدن تو همون اتاقا برنامه نویسیشو تمرین میکردن که بازم خود دانشجو ها داشتن با هم سروکله میزدن ..
اگه منظورتون ایناست انشالا هیچ دانشجویی دچار این بلایا و پول دادن های الکی نشه