تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 1126 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست خوبم ، پس خود شما هم اعتراف می کنید که امکانات دانشگاه آزاد خیلی بالاتره و این یعنی کارگاه های مجهزتر گروه های علمی بیشتر ، جذب علاقه بیشتر از طرف دانشجو ها. کاری هم ندارم که ما تقریبا حداکثر اونم اگر واحد عملی 4 تا برداریم ! 700 تومن واسه هر ترم پول می دیم. در شهر خودمون هستیم ، می تونیم مثل یک دانشجوی روزانه درس بخونیم. از استاد های دانشگاه های دولتی بهره می بریم. می تونیم تیم روبوتیک و... تشکیل بدیم . می تونیم به فعالیت های فرهنگی و دانشگاهی هم فکر کنیم. این در حالی هست در مسابقات مختلف عملا از دانشجوی پیام نور خبری نیست.( از این قضیه ناراحتم چون هر چی باشه روحیه دانشجویی هنوز در ما زنده هست و دوست دارم همه پیشرفت کنند.

...B]
    شما اگه پست بنده رو تو دو صفحه قبل می خوندید متوجه فرمایشات دوستان هم میشدید. اینکه می فرمایید سوالات پیام نور کلی هست رو نمی دونم با استناد به چه چیزی میگید و یا اصلا شما تا حالا سوالات پیام نور رو دید یا خیر اطلاعی ندارم (ظاهر قضیه که اینطور میگه ندیدید) چون اکثر سوالات پیام نور بسیار پیچیده و مفهومیه طوریکه همیشه تو هر ترم کلی اعتراض وجود داره و حتی سوالات معارف که من کتابشو 2 بار خونده بودم ور درکل عمومیام عالیه بازم با نمره 12 پاس شد که همین درس رو من تو آزاد با نمره 17 پاس کرده بودم

در مورد فعالیت های فرهنگی هنری که در درجه دوم اهمیت فعالیت دانشگاههاست کاملا حق با شماست.

2. 2 کاربر از !Bikhaneman! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست من. من تا حالا نتونستم شما رو متوجه این قضیه کنم که دروس تخصصی و کار های عملی دروس تخصصی مهمتره و اگر دانشجو ها بخوان می تونن در مورد تئوری هم جلو بیفتن.
    به نظرم مورد اول که بخش مهمتره قضیه هست دانشگاه پیام نور ضعیفتره و قسط من فقط روشن شدنه قضیه هست.
    حالا با یک درس عمومی چه چیز رو می خواید بگید؟
    ایا در دانشگاه های دولتی اینطور نمره نمیدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

در هر صورت خیلی خوشحال شدم از بحث با دوستان . امیدوارم ما به دانشجو های اینده در انتخاب رشته بهترین کمک رو بکنیم.
    خدمت کنکوری ها هم عرض کنم دنبال علاقتون برید و تمام شرایط رو در نظر بگیرید
    اگر جوابی به سوال برخی از دوستان ندادم کمبود وقت باعث شد و شاید در همین 2، 3 تا پست اخیر جواب کاملا روشن باشه.
    ارزوی موفقیت برای همتون دارم.
    Last edited by Reman; 01-08-2009 at 14:03.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست من. من تا حالا نتونستم شما رو متوجه این قضیه کنم که دروس تخصصی و کار های عملی دروس تخصصی مهمتره و اگر دانشجو ها بخوان می تونن در مورد تئوری هم جلو بیفتن.
    به نظرم مورد اول که بخش مهمتره قضیه هست دانشگاه پیام نور ضعیفتره و قسط من فقط روشن شدنه قضیه هست.
    حالا با یک درس عمومی چه چیز رو می خواید بگید؟
    ایا در دانشگاه های دولتی اینطور نمره نمیدن؟
    100 درصد همینطوره اما کدوم دروس تخصصی ؟ کدوم کارگاه ؟ دوست عزیز حالا خوبه گفتم خودمم دانشگاه آزادیم

بذارید براتون بگم :

ترم 2 به زور یه واحدی بهمون دادن به اسم کارگاه عمومی که بابت 1 واحدش 25 تومن ازمون گرفتن (ورودی 82) و اما دروسی که یاد میدادن اینا بود : جوشکاری - ساخت چکش - ساخت قاب هنوزم که هنوزه نفهمیدم چه ربطی به رشته مهندسی کامپیوتر داشت شاید دوستان فکر کنن دارم شوخی میکنم اما این داستان حقیقت داشت !

همون ترم یه واحد دیگه بهمون دادن به اسم کارگاه کامپیوتر که یه استادی اومد که مدرک کارشناسیش ریاضی بود و کارشناسی ارشدش رو زده بود کامپیوتر !! داشت به دوستان طریقه خالی کردن Recycle و باز کردن پوشه ها رو یاد میداد هم گفتن ما بلدیم اینارو لج کرد یدفه زد تو برنامه نویسی !! بماند چه بلایی سرمون اورد کلا ترم خنده داری بود

ترم های بعد هم آزمایشگاه فیزیک 1 و 2 - آزمایشگاه مدار و .. که یاد گرفیتم چطور جاذبه رو اندازه گیری کنیم، آزمایش مغناطیس و اندازه گیری گرانش و از این جور مزخرفات که بازم نفهمیدم چه ربطی به مهندسی کامپیوتر داشت !!

تا بالاخره رسیدیم به کارگاه برنامه نویسی که همون استاد بی سوادی که تو کلاس تئوری بود، اونجا هم میومد یه چیزایی تحویل میداد و می رفت ! این اواخر هم اومدن گروه ربوتیک تشکیل بدن بعد دیدن برای داشتن یه گروه کامل باید اون دانشگاه دارای رشته های تحصصی دیگه ای مثل الکترونیک و حداقل مکانیک هم باشه بعد دیدن ندارن بازم اومدن تو همون اتاقا برنامه نویسیشو تمرین میکردن که بازم خود دانشجو ها داشتن با هم سروکله میزدن ..

اگه منظورتون ایناست انشالا هیچ دانشجویی دچار این بلایا و پول دادن های الکی نشه

6. 2 کاربر از !Bikhaneman! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

اینکه میگن پیام پول چقدر درسته؟؟
    یعنی به آزاد نمی ارزه؟
    کدوم رشته های پیام نور بده،ارزش رفتن نداره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت

پيش فرض

لطفا یکی پیام نور های اصفهان رو به ترتیب اولویت بالا بودن سطحش در هر واحد(مرکزی-خوراسگان و....)دسته بندی کنه
    ممنون
    ____

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

100 درصد همینطوره اما کدوم دروس تخصصی ؟ کدوم کارگاه ؟ دوست عزیز حالا خوبه گفتم خودمم دانشگاه آزادیم

بذارید براتون بگم :

ترم 2 به زور یه واحدی بهمون دادن به اسم کارگاه عمومی که بابت 1 واحدش 25 تومن ازمون گرفتن (ورودی 82) و اما دروسی که یاد میدادن اینا بود : جوشکاری - ساخت چکش - ساخت قاب هنوزم که هنوزه نفهمیدم چه ربطی به رشته مهندسی کامپیوتر داشت شاید دوستان فکر کنن دارم شوخی میکنم اما این داستان حقیقت داشت !

همون ترم یه واحد دیگه بهمون دادن به اسم کارگاه کامپیوتر که یه استادی اومد که مدرک کارشناسیش ریاضی بود و کارشناسی ارشدش رو زده بود کامپیوتر !! داشت به دوستان طریقه خالی کردن Recycle و باز کردن پوشه ها رو یاد میداد هم گفتن ما بلدیم اینارو لج کرد یدفه زد تو برنامه نویسی !! بماند چه بلایی سرمون اورد کلا ترم خنده داری بود

ترم های بعد هم آزمایشگاه فیزیک 1 و 2 - آزمایشگاه مدار و .. که یاد گرفیتم چطور جاذبه رو اندازه گیری کنیم، آزمایش مغناطیس و اندازه گیری گرانش و از این جور مزخرفات که بازم نفهمیدم چه ربطی به مهندسی کامپیوتر داشت !!

تا بالاخره رسیدیم به کارگاه برنامه نویسی که همون استاد بی سوادی که تو کلاس تئوری بود، اونجا هم میومد یه چیزایی تحویل میداد و می رفت ! این اواخر هم اومدن گروه ربوتیک تشکیل بدن بعد دیدن برای داشتن یه گروه کامل باید اون دانشگاه دارای رشته های تحصصی دیگه ای مثل الکترونیک و حداقل مکانیک هم باشه بعد دیدن ندارن بازم اومدن تو همون اتاقا برنامه نویسیشو تمرین میکردن که بازم خود دانشجو ها داشتن با هم سروکله میزدن ..

اگه منظورتون ایناست انشالا هیچ دانشجویی دچار این بلایا و پول دادن های الکی نشه
    دمت گرم میثم جان حداقل شفاف سازی کردی .

مهم اینه که خود شما توی بطن دانشگاه ازاد بودی .

من همه حرفم با دوست عزیزمون Reman اینه که درسته توی دانشگاه همه این چیزهایی که شما نام بردید وجود داره . مثل تیم رباتیک و کارگاه و غیره .
    اما مهم اینه که کدوم یک از اینها عملی میشه .
    به قول میثم جان شما کلی پول بابت یک درس عملی می دید اما توی اون دوره فقط اسمش اینه که یک درس عملی گرفتید . و باز به قول میثم نحوه خالی کردن سطل اشغال را بهتون یاد میدن .

این دوستمون Reman همچین میگن کارگاههای مجهز ، تیم های رباتیک که هر کی دانشگاه نرفته باشه فکر میکنه توی کارگاها اموزش ساخت یک ربات را به شما میدن و وقتی فارغ التحصیل شدید میتونید به جای استخدام مستخدم برای خونتون چند تا ربات بسازید تا کارها را براتون انجام بدن.

من خودم دانشگاه ازادی نیستم اما وقتی می بینم همچین پولهایی از بچه ها گرفته میشه واقعا اعصابم بهم می ریزه .

10. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

اینکه میگن پیام پول چقدر درسته؟؟
    یعنی به آزاد نمی ارزه؟
    کدوم رشته های پیام نور بده،ارزش رفتن نداره؟
    راستش تا حالا پیام زور شنیده بودم که بچه ها به شوخی میگن .

اما پیام پول اولین باره که دارم می شنوم .

این دو تا را اصلا نمیشه مقایسه کرد . استادهای دانشگاه ازاد تقریبا بهتر از دانشگاه پیام نور هستش . البته باز هم بستگی به دانشگاه و شهر داره .

پول ازاد خوب خیلی خیلی بیشتر از پیام نور هستش .

تقریبا این طوری بگم پول شهریه ثابت یک ترم دانشگاه ازاد شاید بیشتر از پول یک ترم دانشگاه پیام نور با انتخاب 17 واحد باشه .

اگه رشته شما ریاضی و فیزیک باشه . رشته هایی مثل IT و مهندسی نرم افزار و علوم کامپیوتر و مهندسی صنایع و حسابداری و مدیریت بازرگانی رشته های خوبی هستند .

بقیه رشته ها مثل ریاضی محض و ریاضی کاربردی و مدیریت دولتی و غیره ... توی دانشگاه دولتی خوندنشون هم مفت نمی ارزه چه برسه به پیام نور .

موفق باشی

12. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

راستش تا حالا پیام زور شنیده بودم که بچه ها به شوخی میگن .

اما پیام پول اولین باره که دارم می شنوم .

این دو تا را اصلا نمیشه مقایسه کرد . استادهای دانشگاه ازاد تقریبا بهتر از دانشگاه پیام نور هستش . البته باز هم بستگی به دانشگاه و شهر داره .
    دقیقا بستگی به دانشگاه و شهر داره مهدی جان
    مثلا پیام نور پردیس رو نمی دونم چند نفر اطلاع دارن، 2سال پیش واحد نمونه استان شده بود..رئیسش دارنده مدال طلای المپیاد ریاضی هست و یکی دیگه از اساتید ریاضیش که اگه بگم کف میکنید :
    پرو فسور محمد هاشمی موسوی ( کاشف حل فرمول اعداد اول) که بنرش تو دانشگاشون هست و ..
    اگه دیده باشید تو اطلاعیه این دانشگاه اومده قراره از این به بعد از نخبگان علمی و همچین کسانی تو هیئت مدیره دانشگاه پیام نور استفاده بشه

قابل توجه دوست عزیزم جناب Reamn که یکی از دوستان ورودی 78 دانشگاه آزادمون که 5 سال پیش فارغ التحصیل شده بود، به محض اینکه دانشجوی کارشناسی ارشد شد به واسطه یک عدد پارتی عضو هیئت مدیره دانشگاه شده بود که صدای همه اعضا در اومده بود که البته اونا هم همشون کارشناسی ارشد داشتن !! هنوزم ایشون عضو هیئت هستن و اگه لازم باشه اسم و آدرسشونم میدم
    Last edited by !Bikhaneman!; 01-08-2009 at 23:19.

14. 2 کاربر از !Bikhaneman! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حالا دعوا نکنین(:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •