تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 209 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دیگه آخه موتور سواری کاری داره ؟؟؟

البته شاید واسه من که تو یک محیطی بزرگ شدم که از 2 سالگی موتور و موتورسواری توش بوده تا الان این حرف و بزنم !
    اما موتور سواری دیگه راحت ترین کار دنیا است !!!

امروز یه جفت دستکش خوب خریدم . ارزونم بود 6 تومن (اصلش 30 تومنه ) . سوراخ هم داره تا دست عرق نکنه . انصافا دستکش نرمی هم هست .
    Wells Lamont
    تمام دستم سیاه شده بود . من دنبال یه جور چسب می گردم که آرم فلزی کنده شده ی موتور رو به باک بچسبونم . چسب قطره ای نمی چسبونه . چی پیشنهاد می کنید ؟
    ممنون

2. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

زاهدی جان چند سال پیش که من واسه گواهینامه امتحان دادم رسم بر این بود که پشت مانع آخری دور می زدیم.قانونشون عوض شده؟الان باید قبل از مانع آخری دور زد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یا شما فرد شوخ هستید یا احتمالا محیط بزرگ شدنتون درست از 2 سالگی داخل پیست کلاس 500 سی.سی بوده !
    خوشبحال شما .
    به قرآن قسم اگر کسی به من موتور سواری یاد داد !!!

اولین بار هم موتور داییم رو گرفتم سوار شدم !
    بار اول هم که سوار شدم خیلی بدون مشکل رفتم کارم رو انجام دادم و اومدم !!!

به خدا موتور سواری آسون ترین کار دنیا است !!

ضمن اینکه ! آره دقیقا
    جایی که من بزرگ شدم تفاوت زیادی با پیست موتور نداره !!! و هنوزم نداره

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

زاهدی جان چند سال پیش که من واسه گواهینامه امتحان دادم رسم بر این بود که پشت مانع آخری دور می زدیم.قانونشون عوض شده؟الان باید قبل از مانع آخری دور زد؟
    سلام
    آره الان باید قبل از مانع چهارم بپیچی.
    جالبه پارسال اینجوری نبود. (با دوستم رفته بودیم برای گواهینامه اون)

این کار رو کردند تا مانع دور گرفتن بشوند اما خب میشه رفت جلو تر از مانع چهارم (یه عده هم می گویند نمیشه - تفاوت دو عکس) ولی ندیدم کسی به این دلیل مردود بشه

یه سوال:
    تو یکی از پستها بود که میشه بعد از ظهر ها یا زمانی خاص با دادن مبلغی پول ، تو شهرک تمرین کرد.
    من پرسیدم ستوانه گفت: " نه عزیزم! "

من دنبال یه جور چسب می گردم که آرم فلزی کنده شده ی موتور رو به باک بچسبونم . چسب قطره ای نمی چسبونه . چی پیشنهاد می کنید ؟
    تا حالا چیزی به فلز نچسبوندم اما چسب 1 2 3 و چسب سنگ و چسب قطره ای قویترین هایی هستند که می شناسم (البته شاید جواب نده)
    مگه چسبیه؟ پیچ نمیشه؟

کشیک بعد از سحری خوردن! p30world

6. 2 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تو یکی از پستها بود که میشه بعد از ظهر ها یا زمانی خاص با دادن مبلغی پول ، تو شهرک تمرین کرد.
    من پرسیدم ستوانه گفت: " نه عزیزم! "
    من گفته بودم . مال مرکز رسالت اول هفته بعدالظهر
    مگه چسبیه؟ پیچ نمیشه؟
    بله چسبیه . پیچ کردن تانک بنزین مال قدیم بود . الان خطرناک محسوب می شه ! البته مال من کلا بنزین ریزی داره .
    بنزین خیرات می کنم
    Last edited by piremard; 19-08-2010 at 04:06.

8. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به قرآن قسم اگر کسی به من موتور سواری یاد داد !!!

اولین بار هم موتور داییم رو گرفتم سوار شدم !
    بار اول هم که سوار شدم خیلی بدون مشکل رفتم کارم رو انجام دادم و اومدم !!!

به خدا موتور سواری آسون ترین کار دنیا است !!

ضمن اینکه ! آره دقیقا
    جایی که من بزرگ شدم تفاوت زیادی با پیست موتور نداره !!! و هنوزم نداره
    سلام
    ببین عزیزم اون چیزی که شما بلدی و می گی خیلی ساده است اسمش "راندن موتورسیکلت" هست . نه "موتورسواری" !
    بخشی از مهارت موتورسواری رو طبیعی و بخشی آموختنیه .
    حفظ تعادل و کنترل موتور در حالت نیروی وزن از خصوصیات طبیعی بدن انسانه و اگر کسی دوچرخه سواری بلد باشه می تونه موتور رو هم برونه .
    اما باقی راندن موتور سیکلت آموختنیست که هنر موتورسواری ایست . گاهی 20 سال طول می کشه کسی این مهارت های تخصصی رو یاد بگیره و تفاوتش در صدمهای ثانیه است . شما ممکنه شنا کردن بلد باشید اما تا به ریزه کاری و ظرافت یک شناگر المپیک هزاران کیلومتر فاصله دارید .

روندن موتورسیکلت فرقش با موتورسواری در اینه . در محیط عمل قدرت و ظرفیت توان رانندگی شما مشخص می شه و گرنه می تونید یک پیک موتوری باشید که از هر سوراخ و سمبه ای تو ناصرخسرو رد می شه اما مثل رفیق من که چندین سال راننده بود در یک عصرگاهی تصادف شدیدی می کنه که سهل انگاریه خودش بوده .
    جالب اینجاست که ایشون درس عبرتم نگرفته و پریروز یه بچه 10 ساله رو جلوی باک نشونده بود و دسته گاز رو داده بود به اون ! اگر موتورسواری کار ساده ای بود آمار تصادفات موتورسیکلت در دنیا که در اون راکب مقصره اینقدر بالا نبود .

کهنه کارهای موتورسواری . اوناییکه عمری تو پیست و کافه های هارلی دیویدسون و هل انجلز گذروندن این حرفای منو تایید می کنند . کافیه کتاب مهارتهای تخصصی موتورسواری رو از اینترنت پیدا کنید . بعد دیدتون عوض می شه . والبته سواری گرفتن با موتور جذابتر و امن تر هم می شه .

10. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زاهدی جان اگر دفعه بعد رفتی کلاه خودت رو ببر . کلاه اونجا کثافته محضه ! عرق صد نفر چسبیده به کفش و هیچ بندی هم نداره . بخشی از تمرکز آدمو می گیره . یه کلاه کامل ببر که جلوی وز-وز تماشاچیای مزاحم رو هم بگیری . من رفته بودم کف و سوت می زدن . انگار اومدن علیه اون بنده خدای بیچاره که قرار تست بده تو استادیوم شعار بدن !!
    خیلی امکانات و فرصت و تمرکز هست تو اون گرما دو ساعت وایسادیم آخر اینقدر کف و سوت زدن که حاجی برو . فلان و بهمان که من مونده بودم بخاطر گواهینامه تست بدم یا بخاطر حرف اینا آبروداری !!

12. 3 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما این فیلم 4 مگی که گذاشتم دانلود کن. تازه متوجه می شوید که 85 درصد موتورسوارن تهرانی 10 درصد همین تبحر ندارند.

یک فیلم آموزشی 12 مگی هم هست که آموزش اصولی موتورسواری را نشان می دهد. البته فیلم توضیح نمی دهد و فقط صحنه هایی از مراحلی که در آن کشور انجام میشه رو به نمایش می گذارد .
    خودتون که فیلمو دیدید فکر میکنید اینا با فیلم دیدن قلق موتور سواری دستشون اومده؟
    مگه توی فیلم نیم کلاچ و موقعیت دنده و ترمزو اینا معلومه؟!!! با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه
    عجب آمار دقیقی هم میدید !!! مو لا درزش نمیره 85 % و 10%

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

زاهدی جان اگر دفعه بعد رفتی کلاه خودت رو ببر . کلاه اونجا کثافته محضه ! عرق صد نفر چسبیده به کفش و هیچ بندی هم نداره . بخشی از تمرکز آدمو می گیره . یه کلاه کامل ببر که جلوی وز-وز تماشاچیای مزاحم رو هم بگیری . من رفته بودم کف و سوت می زدن . انگار اومدن علیه اون بنده خدای بیچاره که قرار تست بده تو استادیوم شعار بدن !!
    خیلی امکانات و فرصت و تمرکز هست تو اون گرما دو ساعت وایسادیم آخر اینقدر کف و سوت زدن که حاجی برو . فلان و بهمان که من مونده بودم بخاطر گواهینامه تست بدم یا بخاطر حرف اینا آبروداری !!
    سلام
    نکته ی بجایی فرمودید اما من کلاه ندارم اصلا نمی تونم با این کلاه های غیر استاندارد سرم را راست نگه دارم! اینقدر که سنگین هستند (یک کلا با مارک انرژی بدون فک دستم هست که خیلی سنگین هست)

خودتون که فیلمو دیدید فکر میکنید اینا با فیلم دیدن قلق موتور سواری دستشون اومده؟
    مگه توی فیلم نیم کلاچ و موقعیت دنده و ترمزو اینا معلومه؟!!! با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه

نکته:
    من نگفتم فیلم اول آموزشی هست که به شما آموزش دهد.
    نکته:
    فیلم دوم هم مراحل آموزش می باشد که مثلا قبلش توضیح می ده چه عملی باید انجام بدهند.
    مثلا می گوید که اول لوازم ایمنی، بعد چک کردن موتور سیکلت ، بعد ازا نتخاب کلاس موتور مربوطه و سوار شدن می گه وزن موتور رو به چپ و راست بیندازید تا دستتون بیاد

بحث من نبود آموزش و اصول توی این کار است.
    شما آیین نامه ای را امتحان می دهید که بیشتر به ماشین مربوطه.

کجای آیین نامه نوشته حین پارک موتور تو سرپایین مراقب باشید موتور جلو نرود و از روی جک سر نخورد؟ ولی نوشته مرحله اول روشن کردن ماشین: " خلاص کردن دنده " نه توروخدا مرحله اول خاموش کردن دزدگیر می باشد !

عجب آمار دقیقی هم میدید !!! مو لا درزش نمیره 85 % و 10%
    دیگه ما فیزیکی ها استاتیستیکال هستیم.
    تابع حالت حساب می کنیم و اکسپکتیشن ولیو محاسبه می کنم و سای به توان دو می گیریم تا این احتمالات به دست آید.

ولی جدا چند درصد موتور سواران حین گرفتن گواهینامه این مقدار مهارت دارد؟

--------------------------------------------------------------------------------------

این همینجوری:
    خبر صفحه اول یاهو بود که عکسشو می گذارم

عجب نظمی!
    Last edited by zahedy2006; 19-08-2010 at 09:27.

15. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام
    کدوم یکی؟ 12 مگی ؟
    لینکش رو می گذارم. خواستید بگید آپ کنم (گرچه همین جا هم میشه دانلود کرد)

)
    سلام اگه يه لطفي بکني آپ کني يا جاي معتبري آپلود کني ممنون ميشم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •