تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 607 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آخه متاسفانه یا کسی اونقدر بلد نیست که بتونه به دیگران آموزش بده یا اینقدر سرش شلوغه که نمیشه.
    تاپیک دیگه هم بزنین قفل میکنن،مطمئنم،میگن همونجا ادامه بدین(متاسفانه)
    اگه نمی خواین سوالتون گم بشه میتونید سوالتون رو در ایران سیمولیشن بپرسید که بهرام خان زیاد هم سر میزنه اطلاعاتشم خیلی بالاست.آقای ایزی هم که فکر کنم سرشون شلوغه اصلا سر نمیزنن.
    منم اینقدر سوال پرسیدم که کسی اصلا ندیدتش!
    یا مثلا من از این دستگاهه چیه اسمش؟ fms?fsc? سر در نمیارم،ولی راهی هم برای یاد گرفتنش ندارم!
    تا وقتی که نتونیم یه پرواز کامل با بویینگ 747 ساخت pmdg انجام بدیم با realism روی hard ،اوضاع همینجوری میمونه(البته شاید شماها بتونید این کارو بکنید.
    به نظر من اگه می خواید پیشرفت کنید در این زمینه برید به سایت های خارجی.
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

شما درست می گید . اما نباید به هرحال فراموش کرد که پرواز آنلاین جزئی از فرایند یادگیری این نرم افزاره. شما توی نرم افزار به صورت آفلاین مجبورید تک و تنها به پرواز بپردازید و ممکنه رئالیسم بازیتون پایین باشه. پس نمی تونید خودتون رو محک بزنید و اشکالات کار خودتون رو محاسبه کنید.
    پرواز کردن یه کار لذت بخشیه به خصوص گروهی پرواز کردن. پس یادگیری به همراه لذت خیلی بهتر می شه.
    اینقدر باید تمرین کرد تا اشکالات کارمون برطرف بشه.
    درسته که تاپیک محل پرسش سوالات و بررسی اطلاعات هست اما پرواز آنلاین هم جزئی از این نرم افزاره...
    بازم از تذکر بجاتون ممنونم. امیدوارم قانع کننده باشه.
    در ضمن این نام سرور و رمز عبور امضای من هست. برای این که اگر کسی به این تاپیک سر زد بدونه که اینجا پرواز آنلاین داره. در ضمن بقیه اطلاعات رو هم خواستم در امضام اضافه کنم که نمی شد . می گفت بیشتر از 8 خط (عکس هم جزئی از خطوط به حساب میاد) نمی شه امضا طراحی کرد.
    با تشکر.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای اینکه بتونید اطلاعات دیگه هم به امضاتون اضافه کنید باید عکس امضاتون رو توی کامپیوترتون سیو و رینیم کنید و دوباره آپلود کنید تا خط هاش کم بشه.
    من اگه بخوام توی سیمولاتور از روی ناو پرواز کنم(آئرو چی چی شن دارم)باید برای فرودگاه مبدا چی انتخاب کنم؟
    امشب ساعت ده کسی پایه هست بریم پرواز؟کوتاه باشه بهتره.
    ممنون
    Last edited by grand theft auto; 28-09-2009 at 21:25.

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

100% فرمایش شما صحیح است
    به همین علت هم قبل از این هیچ صحبتی در این زمینه نبود چون روال آموزشی رو داشت طی میکرد. مثل آموزش vatsim یا ivao یا غیره. این روند کاملا صحیح است و جای هیچ گله ای نداره به جز یک مورد که اگه به خط آخر عرض بنده دقت کنید معلوم میشه. بعضی وقتها واقعا دعوا سر اینه که چرا نیومدید؟ سرور دسته کیه؟ یا دعوا سر هواپیما یا ساعت قراره !!!
    اصلا این موضوع به من ربطی نداره و نمی خوام دخالت بی جا کنم. اما به عنوان یک دوست میگم که این تاپیک محل آموزشه یا .......؟؟؟
    جدا من هیچ سایت یا وبلاگ یا تاپیکی رو در مورد آموزش و مطالب مفید FSX در حد این تاپیک ندیدم. به خاطر همین هم حدود 3 4 ماه پیش برای یادگیری FSX تاپیک برنامه نویسی رو بیخیال شدم و به جمع شما ملحق شدم. اما به قول دوستمون پویان جان اگه اشتباه نکنم مثل اینکه باید کم کم بریم به سمت سایت های خارجی...

5. این کاربر از moein_nasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اما به عنوان یک دوست میگم که این تاپیک محل آموزشه یا .......؟؟؟
    نمی خوام فضولی کنم اما این تاپیک مربوط به همه چیز شبیه ساز میشه،چه آموزش چه ...
    مشکل اینجاست که ما هماهنگی درست و حسابی نداریم،اگه داشتیم این شلوغی ها به وجود نمیومد،اینقدر بعضی وقت ها رمزی صحبت میشه که آدم آخرش نمیفهمه پرواز 4 بعد از ظهر هست یا 10 شب یا 11 شب یا 4 صبح!!!
    حالا من می خوام سعی کنم رفع ابهام کنم،یه جوری پست میدم که کامل باشه:
    امشب من می خوام یه سرور بسازم.
    هواپیمای من بویینگ 707 هست.
    ساعت پرواز 10 امشب هست،یعنی حدود 10 دقیقه دیگه.
    سرعت همه اعضا باید 300 ناتیکال مایل و ارتفاع ده هزار پا باشه.و همه باید قبل از پرواز اتو پایلوتشون رو تنظیم کنن روی این مورد.
    مسیر پرواز از شاهرود (shahroud) به خمینی (imam khomaini) هست.
    ارتفاع فرودگاه مبدا 4300 پا از سطح دریا و فرودگاه مقصد 3300 پا هست.
    امیدوارم بیاید.
    همچنین امیدوارم ابهامی در پستم نباشه.
    من دارم میرم سرور رو بسازم.
    اسم:
    نام سرور: IRAN.SIMULATION
    رمز عبور: 12345
    به فرمایش دوست عزیز ... اسمتون یادم نیست...اسم و پسورد تغیر کرد.
    سرور ساخته شد!
    Last edited by grand theft auto; 28-09-2009 at 22:01.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

بله فرمایش شما درسته. من هم برای تموم کردن همین دعواها توی امضای خودم نوشتم که اسم سرور چیه و رمز عبور چیه و خواستم بقیه اطلاعات رو ثبت کنم که خوب نشد. دوستمون راهنمایی کردن وقت کردم از راهنماییشون استفاده می کنم.
    حالا بماند.
    GTA جان بهتر نبود اطلاعات سرورت رو مثل امضای من می زدی؟ البته ببخشید ها چون قبلا این اطلاعات روال همیشگی بوده می گم. در ضمن این ناهنماهنگی ها به علت مشغله و ساعت کار و غیره هست. خیلی ها نمی رسن.
    البته من الان دنبال یه موضوعی توی اینترنت می گردم. اگه رسیدم بهتون ملحق می شم.
    خوشحال می شم ببینمتون....

8. این کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

سلام

کاپیتان های عزیز من چند تا سوال داشتم که شاید سوال خیلی ها باشه. البته از اینور اونور دستوپا شکسته یه مطالبی خوندم اما واقعا توضیحش گنگ بود.

اول اینکه من اگر مثلا از امام خمینی می خوام برم مهرآباد باید از چه طریق بفهمم فاصله ام تا مهرآباد چقدر است یا چقدر مونده که برسم. اگه از طریق GPS است این گزینه کجاش قرار داره؟ یا حالا هرجای دیگه. بعد اینکه این گزینه حالا هر جایی که وجود داره مشکلی با مسیر تعیین شده نداره؟ یعنی اینکه خوب همه میدونن که برج مارو یه دور دورانی میچرخونه تا ازونور برسیم به مهراباد و آیا این فاصله ی هواپیما از فرودگاه مقصد رو نشون میده ؟

و اینکه وقتی مثلا در فاصله ی 7 یا 8 مایلی یا نمیدونم بیشتر در ارتفاع مثلا 11000FT قرار داریم من از کجا بدونم که فرودگاه مهراباد در چه سطحی از دریا قرار داره؟

و دیگه اینکه من این سیر نزولی رو با چه فرمولی به دست بیارم که اول باند فرود بیام؟ مثل میزان کاهش ارتفاع از طریق ارتفاع فعلی و ارتفاع فرودگاه مقصد از سطح دریا و ست کردن سرعت در آن حالت. چون یه جا یه فرمولی بود که میگفت در مثلا یک دقیقه 1000FT سیرنزولی داشته باشی. این مقدار با نتظیم کردن Vertical speed به دست میاد. و خوب مسلما غیر از تجربه حتما یه فرمولی چیزی داره یه چطور تو یک دقیقه این مقدار کاهش ارتفاع داشته باشیم این مهمه...

البته با FSpassenger هم در حین پرواز یه گزینه هایی برای انجام اینجور فرمولا داره اما یکم گنگه...

از دوستانی که وارد هسنتد خواهشن اگه میشه پایین دکترا صحبت کنند که ما هم بفهمیم. مرسی

اووووه ه ه حالا کیه که جواب بده؟؟؟

1 شما با وارد كردن كد DME ميتونيد فاصله رو بر حسب ناتيكال مايل ببينيد.با GPS هم اون بالا سمت راست يك عدد هست كه همين رو نشون ميده.و اين عدد فقط فاصله شما رو تا ايستگاه نشون ميده.

2 براي تصوير كردن آنكه چه زمان شروع به كم كردن ارتفاع در حال پرواز مستقيم كنيد نياز داريد مكان و ارتفاع موقعيتي را كه در هنگام طي مسير از آن ميگذريد بدانيد. براي يك پروازVFR ممكن است بخواهند در ارتفاع طرح ترافيك هوايي (1500 پا از سطح زمين) هنگام ورود به آن باشيد . خطوط هوايي اغلب از يك روش مسير پرواز استاندارد (STAR پيروي ميكنند. اين روش ارتفاع و سرعت هاي مشخص و از پيش تعيين شده اي را در طول يك مسير پروازي براي تقرب به شما ديكته ميكند .به عنوان مثال: يك STAR ممكن است از ما بخواهد كه در حين نزول دقيقا نقطه 30 DME را از ABC VOR در ارتفاع 10 هزار پايي و با سرعت 250نات قطع كنيد.
    براي تعيين نقطه شروع نزول هنگامي كه از قانون 3 به 1 استفاده ميكنيم"ارتفاع نقطه هدف را از نقطه كنوني كم كرده واين عدد رو در 3 ضرب كنيد. اين عدد مسافت بر حسب مايل را نسبت به نقطه هدف براي شروع نزولمان بيان ميكند. براي مثال:
    اگر ما در ارتفاع 8500 پايي پرولز كنيم و بخواهيم به ارتفاع 1500 پايي در فرئدگاه باشيم. به اين روش محل شروع نزول را محاسبه ميكنيم : فاصله بر حسب ناتيكال مايل از فرودگاه : (8500-1500)*3=21000 بعد سه صفر آخر رو برميداريم كه حاصل21...
    حالا راه ساده تر " اگر ميزان ارتفاعي را كه در حين نزول از دست خواهيد داد بدانيد آن را در 3 ضرب كنيد تا فاصله خود را از نقطه تعيين شده بدست آوريد.

اگر در ارتفاع 28000پايي در حال پرواز مستقيم باشيم و بخواهيم در ارتفاع 10000 پايي در فاصله 30مايلي VOR برسيم خواهيم داشت: ارتفاع كم شده در حين نزول بر حسب هزار پا = ارتفاع مقصد بر حسب هزار پا - ارتفاع شروع بر حسب هزار پا . يعني 28-10=18 و مسافت تا نقطه مقصد بر حسب ناتيكل مايل : 18*3=54 نكته جالبي كه در اين مثال وجود دارد آن است كه ما نياز داريم تا نزولمان را از 54 ناتيكال مايلي براي رسيدن به نقطه مقصد (ABC VOR از DME) شروع كنيم. اي بدان معني است كه ما بايد 30 ناتيكال مايل را با 54 ناتيكال مايل جم كنيم كه 84 ناتيكال مايل را از ABC VOR خواهد شد. بنا بر اين از 84 ناتيكل مايلي ABC VOR بايد نزولمان را شروع كنيم.
    اما چگونه قيل از آنكه نزول كرده باشيم ميتوانيم سرعت زميني خود را بدانيم؟
    سرعت اوليه نزول ما از ارتفاع اوليه حدود 0.74 ماخ (يا سرعت زميني 400 نات) خواهد بود بنابرين ميتوان 400 نات را بعنوان سرعت اوليه زميني خود در حين نزول در نظر بگيريم و نرخ نزول را از ضرب 400در 6 كه برابر 2400 پا در دقيقه است محاسبه كنيد. بنابرين در مثال بالا ما از 84 ناتيكال مايلي نسبت ABC VOR با نرخ نزول 2400 پا در دقيقه نزول ميكنيم.

اگر غلط املائي داشت لطفا منو ببخشيد.
    البته من فقط زحمت تايپ رو كشيدم "مطلب رو از خودم ننوشتم.
    ادامه دارد...

10. 3 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون از مطلب خوبتون
    من هنوز منتظرما،اگه حال نمیکنید بیاید که هیچی،اگر مشکلی داره بگید.
    ممنون
    به دلایلی من باید از پشت کامپیوتر برم،سرور رو باز میزارم حال کنید.
    Last edited by grand theft auto; 28-09-2009 at 22:21.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

دنی جان دستت درد نکنه. فقط اگه ممکنه تصویر هم بذار تا بهتر یاد بگیریم. مثلا عددی که روی GPS معلوم هست رو نشون بده.
    ممنونم.

داره خودمونی میشه sadra2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یکی نیست که این جا جواب منو بده.صفحه 133 نوشتم سوالم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •