ببخشید من میخوام فیلمهام رو به flv تبدیل کنم و بزارم روی اینترنت
از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
ببخشید من میخوام فیلمهام رو به flv تبدیل کنم و بزارم روی اینترنت
از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
سلام
Xilisoft Video Converter Ultimate 5.0
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
از اینا یی که توی این پست هست همشون خوبه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه برنامه می خوام که بتونم Noise و بعضی اغتشاشتو از روی فایل صوتی ور دارم و خود سخنرانی رو کیفیتشو ببرم بالا!! ( و اسه سخنرانی های دکتر شریعتی می خوام) نویز و اغتشاش خیلی داره و بعضی موقع ها نا مفهوم هستش ! به من چی پیشنهاد می کنیم!!
![]()
Adobe Audition 3.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان آیا برنامه ا ی هست که که فایل تصویری رو بدون تغییر در مشخصات اولیه فایل نظییر کدینگ رزولیشن بیت ریت فریم ریت و ... اسپلیت کنه و . همون فایل رو در خروجی داشته باشیم بدون تغییرات
من برای برش از برنامه 4Videosoft Video Converter Platinum استفاده میکنم و مجبورم اول مشخصات فایل اولیه رو مثل
مثل نوع انکودر رزولیشن بیت ریت فریم ریت صدا وتصویر رو از فایل اولیه یاداشت کردم رو در در فرمت خروجی اعمال کنم
تا کمترین افت کیفیت بوجود بیاد
حالا آیا نرم افزار ی هست که این کار رو اتوماتیک انجام بده یا فایل رو فقط برش بزنه و خروجی همون کیفیت بدون تغییر در مشخصات اولیه فایل داشته باشه تحویل بده
Last edited by lobia; 23-06-2010 at 12:26.
سلام
من یک نرم افزار میخوام که صدای خوانندرو از رو اهنگ ورداره و با هر فرمتی اکسپورت کنه
یعنی فقط صدای خوانندرو به من بده
اصلا همچین نرم افزاری هست؟
اگه هست اموزششم بزاذرین لطفا
پیشاپیش مرسی
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=187961
من یه نرم افزار میخواستم که فیلم ها رو تبدیل کنه به فرمتی که بشه بر روی پی اس پی اجرا کرد.
سلام دوستان آیا برنامه ا ی هست که که فایل تصویری رو بدون تغییر در مشخصات اولیه فایل نظییر کدینگ
رزولیشن بیت ریت فریم ریت و ... اسپلیت و ادیت کنه و . همون فایل رو در خروجی داشته باشیم بدون تغییردر مشخصات
اولیه فایل![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)