تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 156 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 1558

نام تاپيک: ✔ فـــنـــی حـــرفـــه ای و کـــنـــکـــور کـــاردانـــی

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دقیقا نفهمیدم .
    مسول اموزش کاردانیم هم میگفت میتونی به اداره کار بعد از 6 ماه بری اگر پیدا نکردن کار لغو میشه کرد .
    حالا اگر کار پیدا کنن چی ؟باید برم مجانی 2 سال و نیم کار کنم ؟!
    پول بدم مدرک رو ازاد کنم که میشه همون شبانه . زحمت کشیدم روزانه قبول شدم
    من کارت معافیت دارم . جایی هم مشغول کار نیستم .
    دو سال هم از کاردانیم میگذره .
    حالا دقیقا چیکار کنم ؟
    اولا تعهد خدمت رایگان به معنی بدون حقوق کار کردن نیست. اگر زیر مردک موقتتو بخونی (البته مال من لیسانس بود) نوشته مثلا 2 سال خدمت در کشور یا یه همچین چیزایی یعنی اگر دویال کار کنی مدرکتو بدون پول آراد می کنند و در طی این دوسالم حقوقتو گرفتی
    حالا شما دوتا راه دارید
    1- در یک اداره کاریابی ثبت نام می کنید و 6 ماه بعد که کار براتون پیدا نکردند ازشون گواهی می گیرید و می برید وزارت کار و علوم و یک نامه می گیرید می برید دانشگاه بدون پول مدرکتونو آزاد می کنید. حالا چیزی که هست اکثر ادارات کاریابی بهشون بگی می خوام مدرکمو آزاد کنم خودشون دیگه دنبال کار برات نمی گردند. نکته دیگشم اینه که تو تهران خیلی از کاریابی ها و لاقال می دنم که اینجوریه ولی بدیش اینه که باید شما در محدوده محل سکونتتون اقدام کنید برای کاریابی ولی اگر فامیلی چیزی تهران دارید می تونید آدرس اونو بدیدو در کاریابی های تهران ثبت نام کنید هر چند من فکر کنم شهرستان ها هم به این نکته واقف هستند ولی تا به حال تجربه ای برای اونجا نداشتم. می تونید برید امتحان کنید اکر باهاتون کنار نیومدند اصلا از اون کاریابی اقدام نکیند برید یه جای دیگه. و در ضمن لازم نیست اگر براتون کار پیدا کردند حتما برید سر کار مثل اینکه می شه کارو قبول نکرد. نکته آخر اینه که چه دل خجسته ای دارید کار کجا بود که کاریابی پیدا کنه تو فرم های کاریابی حقوق بالا و کار بسیار تخصصی بنویسید ببینید پیدا می کنند اگر پیدا شد من می گم برید سرکار.
    2- این یه ذره غیر قانونیه ولی خوب. این دوسالی رو که بعد کاردانیتون بوده از یکی آشنا گواهی کار بگیرید در دانشگاه ما لازم نبود بیمه رد بشه فقط یه گواهی روی سربرگی چیزی و حالا مدرک اینکه طرفی که براتون گواهی نوشته چی کارست کفایت می کنه اصلا هم لازم نیست شغل مرتبط با رشتتون باشه مثلا منشی پدرتون که شغل آزاد داره می شه ولی اینو ابتدا با دانشگاتون چک کنید. بدی این کار اینه که دیگه در مراحل بعی از اداره کا نمی تونید برای آزاد کردن مدرکتون استفاده کنید و البته این دوسالم نباید حین تحصیل باشه
    3-پول می دید مدرکتونو می خرید
    4- چرا مردکتونو می خواید؟ با همون مدرک موقت بسیاری از کارها راه می وفته و فکر کنم بعد5 الی 6 سال بدون هیچی مدرکتونو بهتون میدند
    همین
    پس نوشت الان خوندم برای چی می خوای
    تو فرم تعهد محضریت چی نوشته فکر نکنم نوشته باشه مثلا مجنی بیا کار کن با مدرک موقت معمولا کارها راه میوفته اگر نعهد محضریت چیزی جر همون قوانین وزرت علوم نیست برو همونو بده فقط این چه دانشگاهیه خارجه که گفتند مدرک نمیدند بهت آخه تو ایران معمولا دانشگاه ها با هم مبادلات دارند از این چیزام نمی گند؟
    Last edited by m.beh; 30-05-2012 at 22:30.

2. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این دیگه چه صیغه‌ایه؟! برا همه هست؟! یعنی اونایی که سراسری درس میخونن، بهشون مدرک نمی‌دن مگر اینکه دو سال کار کنن؟

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دانشگاه کارشناسیم انگار ریز نمرات رو خواستن (یا شایدم مدرک اصلیم رو )
    البته مدرک موقت کاردانیم رو همون موقع بهم دادن و توش درج شده بود 2.5 سال تعهد داری و ....
    اینکارا فکر کنم بیشتر برا جلوگیری از خارج رفتن هستش یا اگر هم کسی بره همینجوری ولش نکنن .
    ==================
    ==================

توی فرم محضر چیز خاصی نیست .فقط نوشته تعهد بدین که باید جایی کار کنی .خارج نری .
    یا با پول مدرکت رو بخری و از این جور تعهدات ...
    دانشگاه کاردانیم دولتیه فنی و حرفه ای .کارش
    کارشناسی هم غیر انتفاعیه .
    هر دوشون گو.ن.
    ===================

کاریابی برام کار پیدا کنه از چه جور جاهایی کار پیدا میکنه ؟ امکانش هست جایی پیدا کنه بعد بعد از دوسال هم
    همونجا بمونم با حقوق ؟
    بعد تو این دوسال واقعا پول و پله میدن ؟
    Last edited by Amin4All; 31-05-2012 at 11:37.

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

این دیگه چه صیغه‌ایه؟! برا همه هست؟! یعنی اونایی که سراسری درس میخونن، بهشون مدرک نمی‌دن مگر اینکه دو سال کار کنن؟
    من فنی و حرفه ای ناپیوسته خوندم .
    کادانیم هم روزانه بدون شهریه بود .
    روزانه غیر فنی ها رو نمیدونم چطوریه .

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بله این قاونو مال الان نیست از قبل انقلابم بوده و در حقیقت قانون تحصیل رایگانه یعنی برای شما امکانات تحصیلی رو با کمترین خرج فراهم می کنند شمام در قبلاش به مملکتتون کمک می کنیدو اگر دولتی درس خونده باشید مثلا پول غذا و خوابگاه و اینا رم ببینی خیلی کمه هم چنین مثلا کتا آفست و ما لیسانسمون می خریدیم 200 تا تک تومنی شهریه هم که نمی دادیم هر چند روز به روز خدمات دانشگاه ها پایین تر میاد. بنابراین اگر در دانشگاه دولتی درس بخونی بهت مدرک موقت می دند تا با توجه به خرجی که رو دست دولت می زاری یه مدتی رو به مملکت کمک کنی و این مدرک تنها در ایران ارزش داره. حالا محاسباتش بر حسب شرایط فرق داره ولی معمولا به تعداد سالی که درس خوندی باید کار کنی.

دانشگاه کارشناسیم انگار ریز نمرات رو خواستن (یا شایدم مدرک اصلیم رو )
    توی فرم محضر چیز خاصی نیست .فقط نوشته تعهد بدین که باید جایی کار کنی .خارج نری .
    یا با پول مدرکت رو بخری و از این جور تعهدات ...
    دانشگاه کاردانیم دولتیه فنی و حرفه ای .کارش
    کارشناسی هم غیر انتفاعیه .
    هر دوشون گو.ن.
    ===================

کاریابی برام کار پیدا کنه از چه جور جاهایی کار پیدا میکنه ؟ امکانش هست جایی پیدا کنه بعد بعد از دوسال هم
    همونجا بمونم با حقوق ؟
    بعد تو این دوسال واقعا پول و پله میدن ؟
    کاریابی که برای آزاد کردن مدرک نیست که کار دوساله پیدا کنه. برای شما کار پیدا می کنه مث هر آدم دیگه ای که به اونجا مراجعه می کنه. شمام می ری سر کار و دیگه بستگی به شرایط کارت داره که چه جوری باشه اونا با اینکه شما می خواید مدرکتونو بگیرید کاری ندارند.اگر واقعا دنبال کارید برید کاریابی ثبت نام اگ کار پیدا کرد که چه بهتر اگرم پیدا نکرد مدرکو آزاد می کنید. به دانشگاه لیسانستون بگید که خودشون اقدام کنند برای چزایی که می خواند شاید اینجوری بهشون بده یعنی نامه اداریو اینا.

7. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ninabina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

لطفا محض رضای خدا یکی بگه :
    درسته که بخشنامه ی جدیدی آمده که کسانی که دیپلم نظام قدیم رو دارند باید برای گرفتن دیپلم کاردانش بعلت عوض شدن کتابها باز هم درسهای عمومی(دینی و عربی و .....) رو بگذرونند!

چرا این رو از اول سال نگفتند!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akbar"22"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض قبول شدگان کنکور کاردانی فنی و حرفه ایی (رشته کامپیوتر )

سلام به همگی ...

هدف از ایجاد این تاپیک ، استفاده از تجربیات دوستانی است که قبلا در کنکور فنی و حرفه ایی کامپیوتر شرکت کردن و قبول شده اند

که این دوستان باید سال آزمون کنکور ، رتبه ، تراز کل ، درصد های کتاب های پایه(ریاضی - شیمی - فیزیک) ، درصد های کتاب های تخصصی (مبانی رایانه و سخت افزار - سیستم عامل 1.2 - برنامه سازی 1.2.3 - شبکه های رایانه ای - بانک اطلاعاتی - ریاضی 3 ) و دانشکده ای که قبول شده اند را ذکر کنند تا امثال من هم کار کسانی که جلوتر از ما بودند را ببینند . با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akbar"22"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بیرون از اینجا تاپیک زدیم ، دیدیم انتفال دادن اینجا ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

همسر من دیپلم فنی حرفه ای داره و می خواد برای ادامه تحصیل در دانشگاه رشته زبان انگلیسی رو انتخاب کنه.محدودیتی داره؟باید حتما دوره پیش دانشگاهی رو بگذرونه؟ممنون می شم راهنمایی کنید. مرسی

داره خودمونی میشه amirw7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام این همه دارن میگن هر چی علاقه داری برو...........حتی اگه جوشکاری باشه.................چون اگه با علاقه درس بخونی پیشرفت میکنی.....حالا مطمءنم چون تو علاقه نداری هرچی انرژی منفی و بدبختیه به سمت خودت میکشونی......با این حرف هم دیگران رو گمراه نکن چون فنی و حرفه ای بهترین گرایش است.

الان من صدها نفر را میشناسم که کاپیوتر فنی و حرفه ای رفته اند و بسیار بسیار راضی اند چون هم درآمد خوبی دارند هم با علاقه کار میکنند...........اصلا بحث درس با پول جداست.....حالا اگه واقعا علاقه نداری میتونی درس های رشته مورد نظرتو بخونی و امتحان بدی.......میتونی از این منبع هم استفاده کنی شبا 10 بزن رادیو

جوان یا 12 بزن رادیو فرهنگ...اگه خواستی بازم راهنماییت میکنم....amirgalaxy33@gmail.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •