از برنامه های مفید شما متشکر هستم
از برنامه های مفید شما متشکر هستم
سلام دوستان من با یک مشکل عجیب بر خورد کردم اونم اینه که من یک فلش دارم توش پر اطلاعت بود زدم به یک کامپیوتر پاک پاک به اون کامپیوتر هم برای این مطمئن هستم چون تازه اسمبل شده بود . اون فلش رو زدم به نوت بوکم دیگه هیچ فایلی رو ندیدم . حجم فلش نشون میده فایلها توش هست ولی فایلها و فلدر های رو نشون نمیده تمام راه هایی هم که شما گفتید رو برای این مورد رفتم شاید با 10 کامپیوتر چک کردن با هر آنتی ویروسی که میشناختم اسکن کردم که همشون هم آپدیت بودن من الان اطلاعات اون فلش و احتیاج دارم باید چه خاکی بر سرم بریزم .![]()
![]()
در ضمن شرمنده اگر قبلا توضیح دادید من نتونستم همه 140 صفحه رو بخونم .
Last edited by hilias; 04-05-2009 at 23:19.
بازم دلم گرقته
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ
بازم دلم گرفته
گریم اختیاری نیست
گریم اختیاری نیست
آخه جز گریه منو کاری نیست
یه عمره از محبت
بی نصیبم ای خدا
من غریبم ای خدا
چرا جز غصه منو یاری نیست
اگه عشق همینه
اگه زندگی اینه
نمیخوام چشمام دنیا رو ببینه
اگه عشق همینه
اگه زندگی اینه
از لبهای سردم خنده گریزونه
راز دل خستم هیچکی نمی دونه
بازیچه شدن تا کی
دل رو گول زدن تا کی
افسردگی تا کی
اگه عشق همینه
اگه زندگی اینه
دل به هر که دادم
بی وفایی دیدم
چه رنجایی که عمری از عشق کشیدم
دل به هر که دادم
بی وفایی دیدم
چه رنجایی که عمری از عشق کشیدم
اگه عشق همینه
اگه زندگی اینه
بازم دلم گرفته
گریم اختیاری نیست
گریم اختیاری نیست
یه عمره از محبت
بی نصیبم ای خدا
من غریبم ای خدا
چرا جز غصه منو یاری نیست
اگه عشق همینه
اگه زندگی اینه
اگه عشق همینه
اگه زندگی اینه
اگه عشق همینه
اگه زندگی اینه
سلام.تمام این اینترنت رو زیرو رو کردم همه آموزش ها رو خوندم اما نتونستم این ویروسی که تسک منیجر رو از کار میندازه رو از بین ببرم.خواهش میکنم یکی بگه من چه کار کنم تا این ویروس پاک بشه؟
دوستان بنده taske manager غیرفعال شده لطفا کمک کنید.هیچ یک از فایلهایم مخی نیست .فقط taske manager غیر فعال شده .با نرم افزارRRT فعال میشه ولی دوباره به حال قبل برمیگردد متشکرم راهنمائی کنید
در ابتدا از طريق منوي Start وارد Run شويد و بعد در آن تايپ كنيد systemroot%\inf% ( بدون هيچ فاصله اي ) و Ok را بزنيد. با اين كار پوشه فايلهاي Inf سيستم شما باز ميشود.
حالا به دنبال فايلي با نام mstask.inf بگرديد ( بدون پسوند Inf ). بعد از يافتن آن را Highlight كرده و رويش راست كليك كنيد.
حالا از منوي ظاهر شده عبارت Install را انتخاب كنيد ( رويش كليك كنيد ).
در اين مرحله شما بايد CD ويندوز XP خود را درون درايو قرار داده تا مراحل نصب كامل شود.
بعد از نصب كامل ، با يك بار Restart سيستم Task Manager شما بدون هيچ گونه مشكلي باز خواهد گشت.
بعد از اينكار حتما به فكر ازبين بردن فايل Server برنامه هك كه در سيستم شما نصب شده ( اگر هك شده ايد ) باشيد تا ديگر چنين مشكلاتي برايتان پيش نيايد و در ضمن استفاده از يك Firewall قوي نيز ميتواند كمك شاياني به شما كند.
از انجمن نرم افزار یه برنامه جایگزین تسک منیجر دانلود کن
سلام به دوستان عزيز . من آنتی ويروس Eset Smart Security 4.0.424 رو روی سيستمم ريختم ( فول آپديت به تاريخ 20090507 ! )
خيلی سيستمم آلوده بود و بعد از فرمت يک اسکن کردم و هرچی ويروس بود ( از جمله همين ويروس لعنتيه autorun ) پاک کرد و الان سيستم رو پاکه پاک نشون ميده!
مشکل من اینجاست که الان هنوز هم مشکل show hidden files حل نشده و هروقت این گزينه رو ميخوام غير فعال کنم دوباره برميگرده سره جاش!! اعصابمو ريخته بهم . نميدونم مشکل از چيه . ميشه راهنمايی کنيد؟
سلام.
لطفا لینک های صفحه ی اول رو چک کنید.
مثل:
Flash_Disinfector
من همه ی اون راه هایی که show hidden رو فعال میکنه انجام دادم ولی نشد
درایوهامم تو یه پنجره جدید باز میشه
همه اون راه ها رو انجام دادم نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)