تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 140 از 737 اولاول ... 4090130136137138139140141142143144150190240640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,391 به 1,400 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این تاپیک اگه توی بخش تاپیکهای مهم قرار بگیره خوبه
    این تاپیک چه مهم بشه چه معمول بنده آماده پاسخگویی به سوالات کاربران محترم رو دارم .
    با تشکر

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

آقا جان انصافا اگه مراعات ماشینو میکنی و خدایش تو رانندگی بی رحم نیستی و دلت واسه مالو اموالت می سورزه،یه پراید تمیز بگیر.من خودم یکسالو نیمه پیراید دارم خدایییش رعایت می کنم و خداییشم کار میکنه.با توجه به اینکه تو مملکت ما شما حق انتخابی نداری و بازار اتومبیل ما هیچ تنوعی نداره همون پراید بگیری بهتره.هم کم خرجه هم موقع فروش پولش نقده نقده.فقط و فقط مراعات کن.ماشین من الان شش ماه رنگ 120 به بالا ندیدهواسه همینه که سالمه.

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه سوال داشتم: 206 تیپ 2 با 2006 تیپ 5 از نظر ظاهر چه فرقی میکنه. متشکر میشم اگه جواب بدین.

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سوال داشتم: 206 تیپ 2 با 2006 تیپ 5 از نظر ظاهر چه فرقی میکنه. متشکر میشم اگه جواب بدین.
    تیپ های مختلف از نظر ظاهر تو مدلهای قدیمی تر مثلا 82 83 میشد از رنگ آینه بغل که تو تیپ 5 و 6 همرنگ بدنه بود شناخته بشه یا 3 تا پشت سری عقب تو 5 و 6 اما الان تو مدلهای جدید اینا هم برای 2 و3 همینطوری هست .

کلا میشه از صلابت بدنه وقتی از دور نگاه کنی تو رانندگی تیپ 5 رو از 2 شناخت . زیربندی تیپ 5 هم با 2 و3 فرق داره . یا میتونی یه نگاه به چرخها بندازی برای دیدن Abs که با چشم مخصوصا اگر رینک داشته باشه کاملا معلومه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

honda civic1990

مگه وسایلش تو ایران گیر میاد یعنی مثل اوپل و دیگر ماشینها نیست که وسایلش نباشه؟؟؟؟؟

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حالم از هر جی اسپورته به هم خورد آخه نه درست اسپورت شده نه قیافه داره!!!دارم بالا میارم
    منم همین طور
    وقتی یه شرکت خارجی ورشکست بشه تا 20 سال محصولش تو ایران میاد
    مثل مکستور که توسط سگیت خریداری شد اما تا دو سال به اسم خود مکستور تو ایران میومد.
    شما صرف اینکه شرکت فرانسویه میگی خوبه؟
    نه غلطه.
    مثل خیلی شرکتهای ژاپنی که واقعا هیچ حرفی برای زدن تو بازار الکترونیک ندارن اما فقط به خاطر اینکه سونی مال ژاپنه ملت از هی چی پرکت ژاپنیه خرید میکنن.
    راستی اونی که جدیدا تو خیابون میبینی کیا سورنتو هست
    تا چند وقت دیگه کیا اپتیما که ماشین لوکسی هست میاد.
    فکر کنم پیکانتو هم بیاد.
    البته بعید نیست کارنیوال هم بیاد.

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تیپ های مختلف از نظر ظاهر تو مدلهای قدیمی تر مثلا 82 83 میشد از رنگ آینه بغل که تو تیپ 5 و 6 همرنگ بدنه بود شناخته بشه یا 3 تا پشت سری عقب تو 5 و 6 اما الان تو مدلهای جدید اینا هم برای 2 و3 همینطوری هست .

کلا میشه از صلابت بدنه وقتی از دور نگاه کنی تو رانندگی تیپ 5 رو از 2 شناخت . زیربندی تیپ 5 هم با 2 و3 فرق داره . یا میتونی یه نگاه به چرخها بندازی برای دیدن Abs که با چشم مخصوصا اگر رینک داشته باشه کاملا معلومه .
    خیلی ممنون. یه عکس از ترمزabs ندارید ببینیم چه شکلیه؟

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

والا من یه زمانی میگفتم هاچ بک بگیر ولی چند وقته میگم جا نداره .بهتره نگیری فقط واسه روندن هستش واسه مسافرت باید وسایل نبری .

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا کی میگه کیا داره برشکست میشه ؟

الان مدلهای جدیدش تو ایران اومده carens optimus carnival sorento cerato...............

مدل Ceed هم تو جام ملتهای اوپا تبلیغاتش رو میتونستی ببینی ! تو امریکا هم از پیشرفت فروش خوبی هم برخوردار شده .
    Last edited by shahramcat; 07-07-2008 at 00:01.

پروفشنال slambovich's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض مشاوره برای خرید خودرو

(به نام خدا)

دوستان اگر سوالی برای خرید اتومبیل یا درخواست اطلاعات از یک اتومبیل داشتید خواهشا در این تاپیک قرار دهید

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •