بچه ها بهترین مدل این آنتی ویروس کدومه؟
راحت اکتیو بشه تورو خدا. بازی در نیاره!! لینک های پست اول سالمه. میشه یه لینک مستقیم بدین از هر کدوم که بهتره و اکتیو میشه!
بچه ها بهترین مدل این آنتی ویروس کدومه؟
راحت اکتیو بشه تورو خدا. بازی در نیاره!! لینک های پست اول سالمه. میشه یه لینک مستقیم بدین از هر کدوم که بهتره و اکتیو میشه!
همشون راحت اکتیو مشین شما که این مورد برات مهم هست آویرا رایگان رو نصب کن با یه فایروال جدا. قدرت توی پیدا کردن ویروس برابر نسخه های پولی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آنتی ویروس پک آپدیت نداره؟ متاسفانه من مشکل دارم با به روز کردنش! اصلا چیزی رسیو نمیکنه!! مشکل از شبکه هم نیست چون من همیشه با برنامه های دانلودمنیجر کار میکنم.
بازم ممنون
شما میتونی اپدیت های این انتی ویروس رو از سایت خودش از این ادرس دانلود کنین
دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکس تیم اویرا از سایت خودش
![]()
اون دختر عینکیه کیه خودکار دستشه؟ وسط وایستاده. اسمشو میدونی![]()
اون دوست دوران جاهلیتم بود![]()
بهترین راه و بهترین نسخه برای دانلود اویرا با لایسنس اورجینال:
اقا من بعد از این همه گشتن اینور و اونور اخر از خود سایت اویرا
Avira Premium Security Suite رو دانلود کردم و از خود سایت اویرا هم یه لایسنس اورجینال 3 ماهه ی رایگان گرفتم.
الانم 1 ماهه که داره مثل ساعت کار میکنه و راحت هم اپدیت میشه.
Avira 10 Trial Reset 2.3 By BOX
دانلود Key معتبر تا تاریخ 26-09-2010
دوستان یه سوال!
چرا انقدر حجم آپدیت آویرا کم بود؟
حدودا 9 مگابایت!
با اینکه مثلا نورتون 30 مگ یا نود 17 مگ هست!
من نسخه ی رایگانش رو استفاده میکنم؟ احتمالا دلیلش نبودن فایروال و اینا نیست!؟
به نظر من نسخه ی رایگانش خیلی ضعیفه! چون من سیستمم پر ویروسه؛ میدونم، ولی هیچی پیدا نکرد فقط یه فایل U96 که مالی آنتی قیلتره رو پاک کرد. زحمت کشید!!!
یه ورژن کاملش رو میخوام حداقل یه لایسنس 6 ماهه بهم بده!!
توی قدرت ویروس یابی هیچ تفاوتی با نسخه پولی نداره. اگه خواستی میتونی نسخه پرمیوم سکوریتی سویت رو نصب کنی از خود سایت اویرا قابل دانلود هست کی های 3 ماهه هم میتونی از این لینک بگیری.
اما اگه نسخه رایگان نتونست ویروسی رو پیدا کنه این هم نمیتونه. دیتابیس ها یکسان هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم اپدیت آویرا کم هست. دلیلش هم فشرده بودنش هست. از آویرا کم حجم تر اپدیت هم هست. و چون شما آخرین نسخه دانلود کردین به همین دلیل خیلی کم حجم تر شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)