سلام
آخرین نسخه KIS چنده>
8.0.0.357 هست ؟ یا جدید تر هست
یک سوال دیگه KIS 2009 بدرد میخوره یا همون kis7 را نصب کنم؟
سلام
آخرین نسخه KIS چنده>
8.0.0.357 هست ؟ یا جدید تر هست
یک سوال دیگه KIS 2009 بدرد میخوره یا همون kis7 را نصب کنم؟
با سلام
چک کردن جدیدترین نسخه همیشه از اینجا
نسخه 2009 امکانات بیشتری داره و توصیه می شهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
الان این نسخه 8.0.0.357 بتا نیست ؟ آخه سیستم را خیلی کند کرده و ویروس های Hidden میکنن را پیدا نکرده
سلام یکی کی این ورژن رو میشه یکی بزار یا یه سایت معرفی کنه اینم ورژنی که استفاده می کنم
8.0.0.434
با تشکر احمد
سلام
1-بیش از400 تا کلید برای همه ورژنها (5-6-7-8)
2-روش جدید برای 6 ماه فعال کردن Kaspersky و تمدید آن.
3-Trial Reset
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم بیش از 300 کلید برای 5 و 6 و 7 و 8 :
شما از نسخه آزمايشی محصول کسپرسکی 8.0 استفاده ميکنيد، که برای نسخه های آزمايشی کد مشخصی نداريم...فقط چند کد يا سريال هایی با مدت زمان کم هست که اون هم امکان داره کار کنه يا کار نکنه
پس شما ابتدا نسخه نهايی محصول کسپرسکی 8.0 رو که 8.0.0.357 هست دريافت کنيد و از کدهای معرفی شده در امضاء من استفاده کنيد،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از راهنمایت
لطف میکنی اگه لینک اون نسخه جدید رو داری بهم بدی 8.0.0.357
ممنون میشم
احمد
اینجا برید دانلود کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینکی که دادید مال ورژن 7 هست ورژن درخواست شده 8.0.0.357
Kaspersky Key Finder V1.0.0
دوستاني كه از محصولات كمپاني كاسپر در ورژنهاي مختلف 6 و 7 و 8 استفاده ميكنند ميتوانند برنامه زير را دانلود و بدون نياز به نصب هر زمان كه نياز داشتند جديدترين كليدهاي محصولات كاسپر را در سيستم خود داشته باشند بدون اينكه نيازي به گشت و گذار در اينرتنت براي پيدا كردن كليدهاي كاسپر داشته باشند.
دوستان توجه داشته باشند كه براي استفاده از اين برنامه بايد برنامه NET Freamework 3.5. در سيستم شما نصب باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)