قیمت امروزش توی چندتا پست بالاتر گفته شده... (235,000 تومان)
قیمت امروزش توی چندتا پست بالاتر گفته شده... (235,000 تومان)
معذرت.تاریخ پست رو نگاه نکردم.فکر کردم قیمت قدیمیه.مرسی
منظور من سرعت پایین گوشی برای استفاده از حافظه نیست.
شما مدیا سنتر رو اجرا کن یک اهنگ پخش کن. مدیا سنتر رو Minimize کن. حالا یک اس ام اس تایپ کن. یا با گوشی کار کن. مثلا تو منو ها بچرخ. ببین سرعتش پایین اومده یا نه . من فقط گفتم هنگامی که از مدیا سنتر استفاده میکنی ، سرعت گوشی پایین میاد.
ببین دوستانه بهت میگم ، این گوشی رو نخر . خب نمیتونی هم پول کم بدی هم گوشی خوب بخری.
مسلما k850 که الان داره 235 بفروش میرسه کیفیت مطلوبی نداره و ممکنه به مشکل بخوری.
من مي خواستم اين گوشيو بخرم!
خب از دوربين و صفحه كليد و صفحه نمايشش تعريف شنيده بودم.
ولي مثل اين كه اين جوري نيست؟
چرا مگه چي شده يه دفه؟
منم حرف شما رو قبول دارم ،واقعا سرعتش خيليي پايينه و بعضي موقع ها آدمو اذيت ميكنه...
بله حق با شماست به اين فكر نكرده بوده ولي زياد نيست اما در مقابل گوشيهاي ديگر مانند k550 و يا ديگر سوني ها وقتي يه اهنگ پخش مكنه و همزمان باهاش كار ميكني اره
در مورد دكمه هاي لمسي بايد بگم كه به اين زودي خراب نميشود و در هواي خيلي سرد كه من امتحان كردم واكنش سريعي دارد.![]()
سلام ميخواستم در مورد يه چيزي بگم كه كمتر بهش اهميت داديد!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
من قبول دارم كه دوربين اين گوشي ضعيف است و نميشه كاري كرد حالا چكنيم؟؟؟
من براي بهبود كيفيت عكسا از نرم افزار داخل خود سي دي سوني يعني Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.2 استفاده ميكنم كه با يك كليك گاهي اوقات ميشه كيفيت را زيرو رو كرد نمي دونم كسي تا به حال اين نرم افزار استفاده كرده يا نه من با اين برنامه كمي به عكسها اميدوار ميشم!!
سوالي بود مطرح كنيد با اجازه اساتيد
اگه منظور از خیلی زود 7-8 ماهه باید بگم که هنوز مثل روز اولش عالی و بی نقص کار میکنه
یه ضرب المثل چینی میگه
jkshfkjbdthehtkjdg
یعنی هیچوقت بالا 250 پول گوشی sony نده
من یه موقع رفتم k800 بخرم یکی امده بود اونجا ضجه میزد که k800و 410 بده فروشنده قبول نمی کرد اخرش مجبور شد n سری nokia بخره 380
حالا سری n چقدره k800 چقدره!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)