اتفاقا برعكساولا که از یه اتاق به اتاق دیگه کلی وقت لودینگ می گیره!
من يادم رفته بود بگم
اين گيم يخ چيز خوبي كه داره اينه كه رفتن از يه اتاق به يكي ديگه و كلا رفتن از يه جايي به جاي ديگه، لودش زود انجام ميشه
اتفاقا برعكساولا که از یه اتاق به اتاق دیگه کلی وقت لودینگ می گیره!
من يادم رفته بود بگم
اين گيم يخ چيز خوبي كه داره اينه كه رفتن از يه اتاق به يكي ديگه و كلا رفتن از يه جايي به جاي ديگه، لودش زود انجام ميشه
با جوی استیک یه بار سمت راست رو بزنی اسوورد مستر میشی (البته اگه آنالوگ دار باشه و چراغ آنالوگش روشن باشه).
اگه جوی استیکت آنالوگ نداره اصلا نمیتونی استایل عوض کنی .
بهترین روش هم اینه که وقتی اون پاهاشو رو زمین میذاره بپری و با دایره بزنی و وقتی خودش رو زمین میشینه عقب و دایره رو بزنی .
واسه من که اینطور نیست یه ده ثانیه ای الاف می شماتفاقا برعكس
من يادم رفته بود بگم
و مشکلات دیگه ایی هست که نگفتم
مثلا اینکه تقلید های زیادی از قسمت قبل داره
مثلا اگنوس همون جستره یعنی همون تریپو داره
بعضی صحنه ها هم از نسخه قبل کپی شدن مثلا اونجا که دانته می پره تو جنگل مثلا اونجاییه که ورجیل می پره تو دنیای شیاطین یا اونجا که نرو با لگد می ره تو در
و...
اینم از معایب دستهاگه جوی استیکت آنالوگ نداره اصلا نمیتونی استایل عوض کنی .
Last edited by *Necromancer; 22-08-2008 at 21:57.
سلام.
اقا من سرچيدم ولي چيزي از حرفات نفهميدم.از روي پل پريدم پايين .زير پل ه يه 2 راهي هست كه چپ و راستش دوده فرمز ه.!!
تو رو خدا يه جور بگو ما هم بفهميمتو كدومش برم؟؟![]()
Last edited by JING3LKHAN; 23-08-2008 at 09:36.
نه منظورم يك پل ديگه بود كه وسطش يك رود هست ، زير اون پل يك دود قرمزه![]()
شما تعویض استایل رو بذار رو کمکی های دسته راحت ترهبا جوی استیک یه بار سمت راست رو بزنی اسوورد مستر میشی (البته اگه آنالوگ دار باشه و چراغ آنالوگش روشن باشه).
و اما امروز تموم کردم به نظرم سخت ترینش Hell & Hell بود ولی هر چی بود تموم شد بازی خوبی بود
تقریبا همه گالریهاشم آزاد کردم دیگه چیزی نموند
منتظر پرنس و تام رایدر میمونیم
یاحق
سلام خوش به حالت ولی من بد از تموم کردن چیزهای خوب حسرتشون و میخورم مثلا زمانی که فیلم پروژه جادوگر بلر و دیددم گفتم ای کاش میشد یه کاری میکردم که فراموشش کنم و دوباره نگاش کنم
به هر حال من باز یه جا گیر کردم مرحله 11
اینم عکسشحالم گرفته میشه جایی گیر میکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمند بچه ها اصلا سرچ نکرده بودم حالا که کردم فهمیدم باید چی کار کنم باید اون آبی ها رو بگیرم و فکر کنم باید از اون دیوار بدی هم رد شم آره؟
اينجا خيليها مثل من گير ميكنند
آره بايد اون قويها را با دستت بگيري
البته بايد قبلش پرش را تقويت كني طوري كه رو هوا هم بتوني بپري
رم شما چنده ؟واسه من که اینطور نیست یه ده ثانیه ای الاف می شم
شايد سيستمتون كمي ...
شما هنوز اول کاری من که میگم تموم کردم نزدیک سه هفته دارم بازی میکنم شما اینو که داری میری تموم کردی بازم مرحله آزاد میکنهسلام خوش به حالت ولی من بد از تموم کردن چیزهای خوب حسرتشون و میخورم مثلا زمانی که فیلم پروژه جادوگر بلر و دیددم گفتم ای کاش میشد یه کاری میکردم که فراموشش کنم و دوباره نگاش کنم
چندتا مدل مختلف داره باید همشو تموم کنی تا بگی بازی رو تموم کردم![]()
اونی که می گی آسون ترینه چون با یه ضربه همه می میرنو اما امروز تموم کردم به نظرم سخت ترینش Hell & Hell بود ولی هر چی بود تموم شد بازی خوبی بود
سخت ترین LOTDK بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)