سلام
من یه آیفون دارم که erase اجرا کردم . الان روشن نمیشه و وقتی به شارژر می زنی می نویسه conect itune . لطفا راهنماییم کنید.
سلام
من یه آیفون دارم که erase اجرا کردم . الان روشن نمیشه و وقتی به شارژر می زنی می نویسه conect itune . لطفا راهنماییم کنید.
یه نرم افزار هست به اسم superPreference احتمالا اونو نصب کردی
که میاد توی Setting گوشی به همون اسم SuperPreference تو منوهاش هست که نوشته Lock یا همچین چیزی که اگه بزنی حتما باید به ایتونز وصل شه تا آنلاک شه و همون پیغامی که گفتی میده(برای خودم پیش اومده)
حالا اون نرم افزار نبود ممکنه نرم افزار مشابه اون باشه.
سلام راحی هست که بشه ایفون انلاک شده رو از ورژن 2.2.1 به 3.0.0 اپدیت کرد؟
من از نرم افزار videio convert master استفاده میکنم برای تبدیل به mp4 تا تو آیفون ببینم
از چه رزولیشنی استفاده کنم و چه تنظیماتی بزارم تا بهترین کیفیت رو داشته باشه؟
مثلا فیلمی که رزولیشنش 512 در 228 با کدک xvid هستش رو چیکار کنم؟
تنظیمات رزولیشن دست بهش نزنم؟
فیلم رو دارم با هارد ساب کانورت میکنم بریزم تو گوشی
مشکلی ایجاد نمیشه تو دیدنش؟
قابل دیدن هستش؟
با سلام..من یه سوالاتی داشتم..می خواستم ببینم چطور میشه واسه آیفون2g اس ام اس فارسی زد؟الان دارم رو گوشی ولی حرف ها رو جدا می نویسه![]()
یه سوال دیگه...کرکی واسه برنامه iblicklist داره؟
سلام
دوستان اگه سوالام به این تاپیک ربطی نداره شرمنده.
من آخر متوجه نشدم که این قیمت های تو سایت اپل که قیمت Iphone 3G رو نوشته 99 دلار قیمت پیش قست یا نه این قیمت کامل گوشی هست و میشه با این قیمت سفارش داد.
TANX
m.behnam جان ببین این 99 یا 199 رو میدی در واقع با اپراتور قرارداد می بندید و باید تا 2 سال ماهیانه 30 دولار بپردازید .
آقا يه سوال فوريه . ممنون اگه زود جواب بديد .
يكي از دوستام ميخواد يه آيفون بخره ( البته به نظر مياد سرقتي باشه ) كه 16 گيگ هم هست . احتمالا 200 يا يه كم بيشتر .
فقط اونطرف بهش گفته بايد ايرانسل بندازي توش اگه 912 بندازي رديابي ميشه !!!!!! آيا اين درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوم اينكه شارژر آيفون الان چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)